Merhabalar;
Beş bine yakın nakit bir para ve aylık üzerine eklemeli olmak üzere parayı saklayabileceğim ve o sırada değerlenmesini sağlayacak bir yöntem arıyorum. En mantıklı yol nedir?
Merhabalar;
Beş bine yakın nakit bir para ve aylık üzerine eklemeli olmak üzere parayı saklayabileceğim ve o sırada değerlenmesini sağlayacak bir yöntem arıyorum. En mantıklı yol nedir?
Ben de aynı şekilde bi yatırım aracı arıyorum yaSanırım en kolayı altın gibi yine..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
aynen bende altına yatırım yapıyorum.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
@coder doğru söylüyo 5 bine en iyi yapılacak şey şahin doğan broadway alıp satmak mantıklı en iyi parayı o şekilde kazanırsınız zahmetli olur ama emeksiz yemek olmaz biliyosunuz![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
altın mantıklı olur ama şuan piyasalar garip bundan 1 ay önce gram altın 79TL'di geçen çarşamda 95TL oldu sonra 91 Oldu takip etmek gerek altın'ı en düşük gördüğün anda al sınır koy kendine örnek 85'den al 91 olunca satıcam de.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Olmaz demiyorum tabii ama uğraşmak lazım, zaman - emek vermek lazım, araştırmak lazım, güvendiğin düzgün ustaların olması lazım vs vs... Yani pat diye girilecek bir iş değil demek istediğim. Altın iyidir, elbette ki şu an biraz sabretmek gerek. Ortam bu şekildeyken ben olsam altın almam, suların durulmasını beklerim.
Custom Electronic Projects
Eğer uzun vadede düşünüyorsanız bireysel emekliliğe yatırın.. Aylık eklemeli dediğiniz tutara göre aylık ödeme yaparsınız.. Paranız hem çeşitli fonda değerlenir hemde %25 devlet katkısından yararlanırsınız..
5000 in faizi ile hiçbir iş yapmadan para kazanmak saçma değil mi ?Altın çıktı dolar düştü yerine ticaret yaparsan daha mantıklı para kazanabilirsin. Altın yada döviz alıp beklemek yatırım yapmak değildir.
B tipi likit fon alın.Klasiktir.
![]()
7 lira da bende var en mantikli yol ne olur ?
Sahin alip satmak zor degil de o sahinci tipleri var ya onlarla ugrasmak zor gece 11 de araba icin aranir mi insan![]()
İyi dusunup hareket etmek lazim
Altın düşücek önümüzdeki günlerde.Ancak yaza doğru tekrar patlama yapıcak diye tahmin ediyorum.Sadece tahmin![]()
Altın uzun vadede kar yaptırır mantıklı gözüken araç alımı satımı tabi buda uğraştırır illaki eksiği felan olucaktır. Altın için şuan yüksek biraz
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)