Abi japon iyidir sen mazda al yada 2004 2005 makyajlı kasa hatchback otomatik vites civic al bende var çok memnunum tavsiye ederim...
Printable View
Abi japon iyidir sen mazda al yada 2004 2005 makyajlı kasa hatchback otomatik vites civic al bende var çok memnunum tavsiye ederim...
99 model forester s turbo var (sadece komple egzoz ve son susturucu var) LPG li manuel vites
şehiriçi kullanımına göre 30-45 kuruş yakıyor LPG: 2,40 TL/lt
şehirlerarası 20-21 kuruşa kadar düşmüştüm 100-120 km sabit hızda (arabada 4 kişi vardı) LPG: 2,65 TL/lt
Bence impreza iyi olur ankara da yağmur kar vs *****. Bence çok daha kaliteli duruyor diğerlerine göre.
eğer manuel golf düşünürseniz 2006 model mevcut elimde tek parça degisenli 4 parca (sag kapılar camurluklar, ön camurluk degisik ön kapıda cizik yüzünden boyalı darbeden degil renk tutsun diye camdan aşağı boyanmış. ) boyalı lpg li ön orjinal gtı tamponu arka tampon 17 sline jantlar orjinal 130 bin km de düşünürseniz pm atabilirsiniz
dsg den dolayı golf mantıklı olur , mazdada hacim olarak baya genis güzel araba ( biraz daha arastırıp pazarlık yapıp daha temiz veya az daha uygun fiiyatlıları bulunabilir ) ... sanırım subaru dusunmezdim
Abi şimdi subarunun masrafı civice göre biraz daha fazla olur diye düşünüyorum hani maddi açıdan sıkıntı yoksa sıkıntı yok zaten ama civic bende var hani kendime var diye söylemiyorum ama mükemmel valla otomatik vites acayip seri bi araba masraf açmıyor hiç yani benm araba öyle en azından :) subaru olmazsa direk civice bak derim :)
Jazz al cam tavan oh miss :)
Connecting site...
çok temiz duruyo ama renk bayan için sıkıntı olabilir :)
arkadaşlar, subarucu bir arkadaş bujisini sanayide değiştirmek için gitmiş.
1500TL para istemişler. Subarunun bujisi bobinlere çakılı demiş. Değiştirdin mi mecbur bobinleri de değiştireceksin demiş. Böğle bir şey var m?
Birde, parçaları pahalı mıdır?
Parçasını bilmem ama atmo 4*4 ler 12-13 lt lerde geziyor şehir içi
yok hocam saçmalamış o usta sadece 4 egzantirik olan motorlarda takozları söküp biraz motoru havaya kaldırmak gerekiyor o kadar tutmaz masrafı..foresterda buji değişim aralığı 86.500km.
yakıt konusuna gelirsek bayan olacağı için hızlı kullanmayacağını düşünüyorum şaşırtıcı değerler yakalayabilir.ben 2006 model 2.0 atmosferik foresterla deli gibi bassam bile lpgde 30 krş civarı yakıyorum.
subaru hakkındaki şehir efsanelerini geçin.yok sorunlu, çok yakıyor ama gitmiyor v.s sürücüsüne göre değişir bu değerler bizde 1991 model legacy var 389.000 kmde son 150.000km full lpg ile kullanıldı lpg takıldığından beri 20w50 yağ konuldu kaç sene sorunsuz bindik :) aynı şekilde 50 binde motor yakan subarularda var yani tamamen sürücüyle alakalı bir durum bakımlarını düzgün işi bilen yerlerde yaptırın lpgyide masraftan kaçmadan usta ellerde kaliteli kitle taktırın sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.Subarunun gövde sağlamlığını zaten herkes biliyor.
edit: subaru sahibi olduğunuzda herhangi bir ustaya arabayı göstermeyin hem moralinizi hem arabanızı bozar.kaputu açan uzay aracı görmüş gibi tepki veriyor burda bir şey yapamayanda sesi güzelmiş deyip boş boş gaza basıyor :D
şehir efsanesinden başka bir şey değil önceki iki imprezamda da buji değiştirdim. sadece diğer araçlara göre montajı biraz zor ikisi solda hava filtres altında ikisi ise sağda akü altında sök tak yaparken bunları da çıkarmak gerekiyor o kadar. benim ustam 40 dakikada değiştirmişti bujileri ve ben işçiliğe 25 tl vermiştim. kim dediyse abartmış. söyledikleriniz arasında da benim tercihim de impreza olurdu. bay bayan farketmez. fakat gösterdiğiniz linkteki araçdan daha makul fiyatlara çok rahatlıkla bulabilirsiniz istediğiniz aracı.