m3 te iyi tutunan bir lastik olursa SUS s2k gidemez gibi geliyor banada
Printable View
Eger mahsuru yoksa bizde katilabilirmiyiz :)
m3 yürür iyi denemeler
m3 sökse dahil Sus'u geçemez diye düşünüyorum:)
Not:Bu arada Konya Drag ertelendi
alpinstar fatih cok eski dostumdur bu forumda ayni cati altida tekrar gormek beni mutlu etti yillar once cepte net yokken biz yine birbiimizi bulur araba denerdik bmw denince akla gelen bi isimdir iki tarafada basarilar sonuc supriz olur su gecer bu gecer diyemiyorium iki tarafa cok hizli
deneme gunu bizim yeni yaptigimiz sinanin (250hp dynodinamics)turbo astra yi da getiricem isteyen olursa deneriz 250-260km a kadar basilabilir
Allahın ıznıyle SUS yurur ınsallah. E-f-h-kpro type-r mı sandın lan eray
Ahmet
2 sezon önce akhisarda hulka gider yapan stok+nos Bi m3 vardı hatırlayan var mı ?
Eray m5 swap ki yaptin abi :D
Bu kadar atara standart sokuk m3 enteresan, yuruyen m3 gormek cok eglenceli olacaktir. Ama SUSturur bence s2k :)
sus alır diyorum ama bu işler belli olmaz iyi olan kazansın .
Stock m3 için sus fazla zorlanmaz diye düşünüyorm ...
///M diyorum :)
ulan okumadan sus dedim. Sonra bi baktım E36 soyunuk deneyecekmiş. Anam. Soyunuk M3 fena gider. Sus kadar soyunuksa hele amanın.
senelerdir bmw ile uğraşan biri olarak diyorumki ciddi ciddi sökülmüş bir m3 çok fena şaka yapar hele birde gürkanın dediği gibi güzel tutunan bir lastik seçilirse s2k nın çok fazla bir şansı yok bence
sus u videolarından biliyorum sınıfına göre baya iddalı bir araç ama ciddi derecede sökülü bir m3 karşısında ben çok fazla bir şans vermiyorum
her iki araca kazasız belasız denemeler olur inşallah.
bu arada kaliteli bir video istiyoruz tost makinasıyla çekip gelmeyin :D:D
Banko sus alır, mehmet ısını bılır ıyı hazırlanırsa macına kazanacaktır, tabı dıger taraf kapalı kutu duygusal yaklasıyoruz bız olaya bırazda:)
Ne ne kalabalık mı ??
bu olaylar demekkı buralara kadar gelebılıyormus formlarda ben bu form olaylarını cok bılmem lakın hondalar bu gazlama olaylarında bıhaylı yogun bır sekılde faal durumdalar m3 ben kullanacagım arac bır kardesımızın gunluk bındıgı bır arac sunuda bılıyormkı deneyecegım aracı sokmeden hiç bir sekılde gecemem bununda farkındayım sokunce gececegımde meçhul tabıkı aracın makınası full std dır sadece egzost vardır o da sesı guzel dıye baska maksatı yok arac sahıbı için. sokmeye sıra gelırse bıraz sokucez tabı bokunu cıkarmadan. ınsallah sonucu dosthane muhabbetle bıter . gecsemde gecılsemde ıddam yok bunu bılesınız ama erayı da ezdırmemeye calısacagız allahın ıznıyle . hayırlısı olsun ne dıımm..
full standart sadece egzozlu m3 lemı deneyeceksınız eray SUS la ?