oyumu e36 m3ten yana kullandım...
Printable View
oyumu e36 m3ten yana kullandım...
Gönlüm s2k mantığım sökük m3 diyor. :)
M3'te sökmenin haricinde bolt-on bişiler olsaydı. Ne bilim airbox, header, yazılım felan M3 olabilir diyecektim ama komple sökülü ama stok m3 karşısında S2K diyorum.
m3 sokulsede mın.100-150kg daha agır olur muhtemelen.. beygırler yakın gerıye tork ve sanzıman oranları kalıyor yakuş ve basılan hız durumu sonucu belırler gıbı
Lütfen araç içi cekimler terlikle veya tost makinesi ile çekilmiş olmasın.
Iki tarafada basarilar,kazasiz belasiz bitsin.
valla gönlümden m3 geçsede memetin bu yarışı alacağını düşünüyorum bende
200e kadar kafa kafaya. sonrasında m3 diyorum
ama gönül s2k dan yana :D
Haftaiçi sus'un gidişini gördükten sonra
E36 M3ten iyi gidebilir diye düşünüyorum :D:D
sus fazla ciddi gidiyor nos kullanacakmı bellimi ?
Ben m3 diyorum. Yüksek hızlarda fark oluşacak ama çok büyük olmayacaktır.
Sadece sokuk zırstock sa elbette sus alır ama feh li bi m3 rahat alır dıye dusunuyorum ki iki tarafta iddialıyken bahsi gectiği gibi az bi hp farkı ile daha agır bir aracı bilinçli bi şekilde bu yarısa eray abi sokmaz bence
Gelıcek arac m3 degıl e36 kasaya m motoru koyulmus bır e36 yanı kesılmeye kıyılabılınecek bır araba m3 olsa onu kımse kesıp bıcmez e36 kasayı ıse 10 kişiden 9 u keser bole ıddalı bı deneme ıcın yanı amaç s2000 m3 kıyası degıl SUS s2000 ı gecmek ıcın hazırlanan bır bmw ve kımse kendını kandırmasın o araba stock falan gelmez egsoz bıle olmuycak dıye acılmıştı konu sonradan egsoz cıktı bana gore egzantrık bıle konulmus bı makıne gelcek karsıma
Ben m3 gecmek için yapmadım s2000 ı ama su ankı bahsı gecen e36 ı SUS2k yı gecmek ıcın hazırlanan bır e36 3.20 ye m motor takılan bır araba m3 gecmek ıcın araba yapmamız gerekırse oda yapılır sıkıntı yok tıpkı su an Eray ın yaptıgı gibi :)
Şu deneme yapılsada rahatlasak :)