Olum gozunu seveyim viraj demirlerini tak lan
Printable View
E36 kasada, hele ki 321'lik M3'de toplu ile sökük aşırı fark ediyor bilginiz olsun. : ) Güzel deneme olacak, merakla bekliyorum. : )
mami abi ince bi trik verdim orda bizde sökük takılı 10 boy farkedio dedim :D senin gibi 2 3 boy değil
Oyum mehmete ama eski bir bmw'ci olarak ne olur kestiremiyorum :)
130 kilo zor da hadi olsun 4 boy :D oda maximum abi 6 7 boylar hayal yeme beni hanı bunuda niye söliyorum m3 e takılıyken gider yapmak kolay :D yanlıs anlama
Yanlış anlamazsanız bir soru sorrmak istiyorum. ARacın sahibi ve kullanıcısı neden farklı?
Deneme aralığı ne olucak? 70-220 km/h?
200 e kadar s2000 tutunur diyorum. #direnmehzent :D
Oy'um ve gönlüm ///M3'ten yana :)
iy1/ms1 oynadım.
Zır stok bı 36 kasa M3 ıle denemiştim RED in en hızlı olduğu dönemde. 220 ye kadar 1 boy onümde gitmişti ama 220 den sonra 250 gibi bırakmıştık arada 4-5 boy olmuştu. Çok zalim gidiyor M3. M3' te stepne bile duruyordu. Dediğiniz gibi sökülürse o kondüsyonda fena gider.
Hayırlısı...
alpinastar garaje sağlam araç getirir sarı m3 mü bu orada görüyorum devamlı sus'da sıkı ama sus ilk gaz tepkisinde one atlarsa sus yürür yoksa m3 derim fakat s2k'ya m3 söktürmekde iyi geldi kulağıma :)
S2000 ıcın M3 sokturuyorum seytan ayrıntıda gızlı ahahahh :)
Eray kornya ben basarım sellektor yapmakta yasak anladın sen onu ahahaah :)
s2000 alır diyorum :)
m3 nos bastı kesin yoksa geçemezdi :D :D :D ahahha
h.tir la daha deneme olmadı dimi :D
sen kendi adamını getir kardeşim ozaman bizim bakmamıza gerek yok sen bize bak yeter ama yok vtec açmıyo o km de bu km de yok şimdiden söliyim hayat bitek f20 nin etrafında dönmüyo s50 diye bi gerçek var :)
Kabul ederseniz bende gelirim eray abi 70 210 denerim m3 le
M3un susturucuları içleri boşaltılmış mı kat yerinde mi ona göre oy vercem :D
Bi allahin kuluda benle denesin la : D
Okaa benzin yakamam oraya + evrak eksigim var :D