edıt: aynı ayardaki m3 lerin birinin sökülü birinin dolu vaziyette olduğunda denedik aradaki fark 8..9 boydan fazlaydı.o yüzden m3 affetmez
M3
S2000
edıt: aynı ayardaki m3 lerin birinin sökülü birinin dolu vaziyette olduğunda denedik aradaki fark 8..9 boydan fazlaydı.o yüzden m3 affetmez
M3 ü hafife alan çok arkadas var,sağlıklı stok bı m3 hele hele girtlak sokulu iken mukemmel is yapar,
Sus s2k yı Akhisar da canlı izleme fırsatım oldu çok iyi hazırlanmış bı araç ama m3 te iyi yürüyen bı makina,bence m3 alacaktır
iyi yürüyen bı m3 te bizde var keske buralarda olsaydida deneme şansımız olsaydı![]()
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
M3 is yapar
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Nos var demedim egzos var dedim o kadarada musade var heralde yoksa orjinal egzosu takabilirim cevreye rahatsizlik vermeyelim diyosan bana uyar orjin orjin denerik. Sunuda belirtmek isterim sus sürekli deneme yapan arkadas ole bi pozisyonda beni gecmesini isterim cani gonulden . Ben bi kere dener kavuguma cekilirim . Dagdan gelip bagdakini kovmak istemem nede olsa emek var ortada ...
Maksat gonuller bir gece daha huzurla egzost sesi duysun...
bence ne kadar sokulsede motorda ılave parcalar ve kısa olmadıkça susgıbı deparlı olacagını dusunmuyorum, 200 230 arası gelebilir ancak oraya kadar bir mıktar s2k![]()
Gönlüm M'den yana ama S2k'da çok emek var o nedenle kafa burun giderler umarım![]()
e46 m3 dbs denemesinden sonra
e36 m3 azrail olarak gelicektir. (tahminim 350hp+, - 200 kg)
kazasız belasız full hd çekimler gelir inş.
Bu geceki videolar paylaşılınca emınım ankette bı değişim olacaktır
SUSs2k heralde Type'R la denemeye gıder gibi gitmiycek M3 denemesine ama ıkı tarafta ıddalı eglencelı olucak en buyuk temennı kazasız belasız bıtmesı
Bu gece GolfR stage2+ Turbo gsı K20 swap ek kasa ve bı kaça arabayla denedım vıdeolar gelır sabaha![]()
Satıcı canberk m6 ya binerken yüzün kızarsın
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Videoları bekliyoruz güzel deneme olucak.sökük m3 sağlıklıysa güzel yürür sıkıntı verebilir ama mehmetin aracında ciddi emek var ve çok hızlı bence s2k alıcaktır.kazasız belasız keyifli denemeler...
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)