User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: batıkent-çakırlar turgut özal ev

ersandeniz
    Misafir

batıkent-çakırlar turgut özal ev

Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce Gölbaşı hakkında konu açmıştım, bakanlık becayiş hakkı tanıyacağını açıkladı, eşimin okulu kazan-saray mah. bir okulla becayiş edeceğiz.

Batıkent Çakırlar ve ya Turgut Özal'da kiralık ev duyan-bilen-gören var mıdır? sahibinden ve hurriyetemlaktakileri aldım listeye bugün bakacağım, ama hepsi emlakçıdan, evsahibinden bulursak tabi ki daha güzel olur, ya da emlakçıdan olacaksa da en azından forumdan birileri para kazansın

Teşekkürler,

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eryaman a bakın, Batıkent e göre yaklaşık 10 km daha yakın Saray a. Güzel bir yerdir, Batıkentte fiyatlar iyice yükseldi. 27 senedir Batıkentte oturuyordum, ben bile Eryaman a taşınmayı düşünüyordum ama Eskişehirli oldum artık Bu arada Çakırlar da güzel ve yakındır ama Eryaman hem yeşillik hem insan hem de olanak olarak daha iyi.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eryaman bende tavsiye ederim Batıkent kalabalıklaştı iyice burası tam gelişme zamanında. Sene sonuna metro da açılacak. Fiyat olarak 500-600 civarı evler var. Eniştem Eryaman da emlakcı, dilerseniz numarasını veririm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)