ağlarmısın gulermısın........amaç ne, uğraş ne, ulaşılmak istenılen nokta ne cozemedım ben bunu ve oldukçada komık buluyorum...araç sahıblerıne kazasız belasız bu arada onlarla ılgıı bişey yok kımse yanlış anlamasın..
Printable View
ağlarmısın gulermısın........amaç ne, uğraş ne, ulaşılmak istenılen nokta ne cozemedım ben bunu ve oldukçada komık buluyorum...araç sahıblerıne kazasız belasız bu arada onlarla ılgıı bişey yok kımse yanlış anlamasın..
dayısı tanımıo heralde :D o mevzuya..
Oturup konustuğunda dergıde bı arabanın kapak olması ıcın yenı bı arabanın olması gerektiği sureklı goz onunde olan bı arabayı kapak yapmanın pekte mantıklı olmadığını zikrediyolar fakat kapağa bakıldığında bunun tam tersı bu 306 bıldım bılelı var ve kapak olarak karşımıza cıkıyor.Benım 306 yı beğenmedığım falan yok maşallah oldukça guzel bi araba, ama mademkı kapak olcak arabada bahsedılenler goz onune alınmıyorsa neden ole ınce eleyıp sık dokuyo tarzı konusuyolar,konuşuluyosada neden kendı sozlerıne bıle ıtımat etmıyolar..Bu dergıcılık olayını cozemdım gıttı belkıde başka şeyler aranıyo kapak olcak arabada, emekten cok....Amacım tartışma yaratmak falan değil kımse yanlıs anlamasın ama ortadakı dengesızlığı dıle getırmek ıcın yazıyorum sadece...
İsmini bilemiyorum kardeşim, bu nedenle isminle hitap edemeyeceğim sana.
Açıkçası ne demek istediğini pek anlayamadım. Sanırım fuar sonrası avatarındaki Megane'ın çekimi için konuşuldu seninle ve sen de kapak şartı öne sürünce sana olumsuz bir yanıt verildi. Bu konuda açıkçası bilgim yok, bizim dergimiz mi yoksa diğer dergimi bilmiyorum emin ol. Sadece postlarından öyle bir kanıya vardım.
Sonuçta kapak için seçilen otomobilin elbette farklı, emek harcanmış, dikkat çekecn farklı bir otomobil olması gerekir. Ama bunun için de şu şu şu gibi maddeler gibi kalıplaşmış bir format yoktur. Bu ay kapaktaki otomobil için de, çok özel ve dikkat çekici bir otomobil olduğunu düşünüyoruz ki kapakta yer alıyor.
Eleştirin için teşekkürler demek isterdim ama, "sözlerimize itimat etmediğimiz" gibi garip saptamalar ve "dengesizlik" gibi abuk bir ithamla neyin peşinde olduğunu anlayamadım kusura bakma...
Sevgiler
Atıl ATILGAN
TRTUNING Haber Editörü
Kimse ole birşey olduğunu solemedi zaten!Hangi arabada emek yokki?Ayrıca dil dökmek gibi bi amaçım yok,arabam ılla dergılerde gozuksun dıe yırtınan bıriside değilim zaten ve o aracı benımde beğendığımı dıle getırmıştım yazdığım mesajda.Dıkkat cekmek ıstedığım konu gözlere oldukça aşina olan bı arabada kapak olabılyomuş bunu anlatmak istedim.Eğerki ortam gerıcı kelamlar ettıysemde affola...
Kanyon DR,Erenköy DR,bagdat caddesindeki büfeler nezih v.s hiçbiryerde yok dergi,ne zaman cıkacak acaba? Aylık tüm dergiler raflarda birtek sizin derginiz yok.
way eski aracımızın dergiLerde boy gösterdiğini görmek güzeL :)
burda raflarda hala eski sayı var, yenisi de gelmemiş daha
antalyada da yok
otobüs garlarında var üstelik önceki sayılar bile var geçen 1 hafta önce bir arkımı yolcu ettim metro turizmden sağda markette tb 329 un kapak olduğu sayı vardı ayrıca çok daha önceleri bile var :D
Bugün tüm aylık dergileri aldım,CAR,Auto Motor Sport,EVO,Auto Car.Birtek TR tuning yok ve baktığım heryerde durum böle.Heryerde tükenmiş olması imkansız.
Atıl abi , geliyorsun değil mi yarışa?