İyi günler hepinize abilerim kardeşlerim.Yeni bir araç almak istiyorum ancak çok kararsız kaldım ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Öncelikle listeme giren araçlar başlıkta da yazdığım gibi coopers , OPC Nürburgring Edition, polo gti , ibiza cupra.
Birkaç konu araştırdım okudum http://www.techturkey.com/forum/kars...g-edition.html
Birde gti ın konusu vardı tüm sayfalarını okudum ancak karar vermemde pek etkili olmadı .
Alıcağım araca 3 4 sene binmeyi düşünüyorum , bundan önceki aracım clk 13 litre civarlarında bir yakıtı vardı almak istediğim araçta yakıtın daha az olmasını istiyorum ve sorunsuzluk önemli benim için bütçe olarak A180 AMG ye kadar çıkabilirim .
Eğer opc olacaksa düşündüğüm araç Connecting site... budur.
Gti veya cupra alacaksam sıfır düşünüyorum gerçi opc de 800 km de ve fiyat olarak iyi bir indirim yaptılar.
Coopers ikinci el olacak olursa 2011 ve üzeri ve ekranlı olmalı.
Çok kararsız kaldım çünkü gti da dsg avantajı var ancak opc nur editon da bir o kadar cezbedici ve şık görünüyor ikinci eldeki zayıflığı da ortada ama.
Yada bazen hiç bu kadar uğraşma astra gtc al bir tane 180 hp geç diyorum ancak gönlüm bu diğer araçlardan yana.
Gti da tarz bir araç ancak gelecek sene 2014 te kasa değiştireceği söyleniyor. Scirocco da makyaj yiyecekmiş yani şimdi gti alırsam ve kasa değiştirirse güzel olmaz.
Hepinizden fi,kirlerini ve görüşlerinizi başka araç öneriniz varsa paylaşmanızı bekliyorum çok teşekkürler...