td04 kanka:icon_tup:
Printable View
aynen benimki de meraklı ne kaldı başka yapacak diyor yapılacak çok şey var diyorum yapalım da en sonunda sen soldan ben sağdan kolumuzu çıkaralım hafif eğelim uçuşa geçelim diyor :D
geçen annemle izmite gittiler yoldayken beni aradı konuşurken bi dakika dedi kapattı birden aradan 3-4 dakika sonra bidaha aradı bi audiyi tokatladım şimdi konuş dedi şaştım kaldım valla seviyorum adamı
Valla babam araba konusunda ağzını açmaz ama arabama pek binmez sürdüğünde de park sis gezer :) Kasislerden çapraz geçer güzel park etmeye çalışır..
Ailede sıkıntı yok babam sisleri açıp gezer arabayla :) akraba eş dost araba hastası olduğumu bilir taa küçüklükten beri... şimdide en çok dedikleri şeylerden bi kaçı arabayı yıkaya yıkaya parlata parlata eskitti valla , buna araba de başka bişey deme gibisinden :) Kötü olarakta yüksek meblalı bişeyler yaptığımda ne kadara yaptırdn sorusundan olum sen kafayı mı yedin bu kadar para harcanır mı araba bu vs vs...
bizim peder beyde geçen haberleri izlemiş.eve geldim seninki gibi olan arabaları bağlıyolarmış diyo.
Valla senin baban demekki biraz halden anlıyor gibi, bende VTi alın diye dil döküyorum, bakalım iş seninki gibi baştan sektir etmeye kadar gidiyor :D
ahahahhaa bu fena :D
Ulen böle yazanları görünce deliriyorum arkadaş, benim peder niye böle bi adam degil yaa :D
hgasldgsajdg ahahahah :D :D
Bizim pederde keşke birazcık arabalara ilgili olsa. 6 ay araba yıkatmadığını bilirim. Leş gibi biner. Bakımları bile bana kitler. Sadece binmek için biner. Arabaya tek yaptığı benzin almaktır. Bu yüzden çok sert atışırız. Babam yüzden 15 yaşımda sanayideydim. 16 yaşımda tek başıma polisaj yapıyodum :D
çoluk çocuk sahibi adamsın ne ne işin var bu arabayla...
Lan olum manyakmısınız satın şunu alın model bi araba ??? Bizim komşularda da bu var hep :D
arabam vtec II onde plaka kullanmam on 6.5 arka 5. cm dusuk 17 janlarım tesısatım bı arada duz boru eksozum vardı 4.5 senede babam 1 kere bındı kullanmadı bıle annem cok sevıyo arabamı tesısatı acar oyle gezerız bı gun dedımkı anneme eksozmu yoksa mugen cam ruzgarlıgımı dedıkı EKSOOZZZ tamam dedım gıttım taktırdım ama ben rahatsız olmaya basladım ıstedıgın yere gıdemıyosun vs muayne tarıhı geldı cattı tabı araba orjınal yaylar takıldı eksoz sokuldu annem dıyo cabuk yaptır su muayneyı arabayı eskı halıne getır arabanın butun ozellıgı gıttı dıyo :D
2008 model pejo 308i verip 98 model vtı aldım dedım bızımkılere az daha tımarhaneye kapatacaklardı benı .babam oglum hıc mı aklın yok o araba o kadar para edermı?annem yavrum cok hızlı gıtmıyor degılmı?hanım verdın guzelım arabayı aldın hurdayı?birde üste para verdıgımı duysalardı bu msjı bakırköyden yazıyor olurdum sıze :))
memur kesiminde ve ailede çok laf söyleyen var ama inadına devam:)onlar laf söyledikçe daha çok bağlanıyorum
Peder araba alıcak almasınada iş biraz garip yönlere kaymaya başlayınca bendede taktikler gelişiyor.
Dizel araba alalım diyor, sebebine bakın: Benzinli araba suya girdimi stop eder, dizel araba etmez.
Suda ne işimiz var baba, kayıkmı bu hhha...na :D :D
Ben bişey dediysem onu yaparım er yada geç. ''Ya o ya hiç'' mantalitesinde oldugumdan her allahın günü ''VTEC alın'' diyorum, az kaldı pes edicekler al şu 30bini ne *** yiyosan ye dicekler :D o gün yakındır...
3-4 saat önce geçen annemle babam arasındaki konuşma
Annem-mert bu araba halen ötüyo neden ötüyo
Babam - egzoz dan ötüyo onuda sökersek bu arabanın bir anlamı kalmaz bunlar böyle :D
geçen babamla beraber c2 ile bi kaç yere gittik, başladı söylenmeye :) yok benim ilk aldığımda bu araba daha iyiydi.her tarafından ses geliyor, bu yayları taktın mahvettin arabayı.her tarafa sürtüyor vs vs.özelikle yazılıma ve yaylara kafayı takmış durumda.bu araba neden duman atıyor motorunu bitirmişsin bunun, ufak biyere alt lipi sürtünce suratının şekli felan değişiyor.sıkıntı yani :))