İnşallah kardeşim Clio rs dursaymış keşke gazlardık .. ben yalıkavakta Palmali deyim. Gelirseniz beklerim mutlaka.
Printable View
İnşallah kardeşim Clio rs dursaymış keşke gazlardık .. ben yalıkavakta Palmali deyim. Gelirseniz beklerim mutlaka.
Coil yaptırdım arabanın tampon yere 1 parmaktı gel bi dolanalım konfor nasıl bakalım dedi amcam. bindik neyse ben tabi 30 u hiç geçemiyorum Ankaranın yolları ***** çukur yoksa bile dalgalı çat çut sürtüyor neyse ilk önce konuşmadı hiç arabadan indik aslında hiç yorum yapmayacaktım ama içimde kalmasın sende s*ke sürtüm akıl yok amk dedi:Dolum akıl var mantık var bu arabaya insan evladı binecek araba deli gibi zıplıyor 5 dk dolandık midem bulandi git söktür şunları dedi 😂
Bıktım cezaları ödemekten ya söktür şu egzozu ya sat araba falan yok.Ayda 1 kesin
Annem x belediyede meclis üyesiydi. Abart egzozlu angel farli led stoplu ( o zamanlar angel far ne modaydi) orasi burasi stickerli falan arabayla otoparka girince komik oluyodu baya :D
Ooo baya arkalarda kalmis burasi :D vardir illaki biseyler milletin anlaticagi :D
Kmde kaç yakıyo bu :D
yine altın it arabası:):) (Dayım)
bütün arabalarını delik deşik ettin buna bişey yapma gibi söylenirler.
ne gerek var böyle gereksiz şeylere para harcıyorsun ? bunu yapan adam düşünememişmi bunu ? git bi dizel araba al çok yakıyo bu. ne anlıyon şimdi şu eksozu bagırtınca :D YAVAŞ ! :D
2008 corsa gsi.
-Satılık mı
-yok abi değil
-boya var mı?
-Yok denecek kadar az abi
Genelde bu soruluyo :D
Gecen rüyamda babamı Ygz ile rol yaparken gördüm :):D
babama;
-sen esnaf adamsın ne işin var benzinli arabayla.
-ticaret yapıyorsunuz Golf'ü napıcaksınız ? :D
bizimkiler hala Polo 1.4 zannediyor. Sorun yok :)
annemkaç gündür cıldırdı git şu eksozu söktür bak modıfıyelı aracları topluyorlar dıyor:D
Bizimkiler alisti artik arabaya binmek istemiyorlar at arabasi bu diye.
bende her seferinde tamam yukselticem deyip gecistiriyorum. Lastik ebatini degistirip yukseltmeyi dusunmuyorum simdilik. 35 yanaktan 55-60 civarina gecince yukselttim desem inanirlar sanirim :)
Bir ölçü birimi olarak egsoz (115mm çıkışlı el yapımı 45 kiloluk bir egsoz kendisi, 3 boy hızlandırdı 4 boy geriye attı ağırlıktan);
*... işte canberkin egsozdan biraz daha büyük (iki elle yuvarlak yaparak)
* Canberkin egsozdan biraz daha ağır ama fena değil. (sağ elle tartma hareketi)
* Vay efendim canberkinkinin çapı 115 milimmiş vay bizim halimize..vs vs. ( hareketi göstermeyim ;) :D )
komşular genellikle; "Ya bu arabaya ne sürüyorsun da böyle parlıyor? Biz yıkatıyoruz böyle olmuyor" diyorlar.