Kaç para yakıyo, ferrari mi bu?, ne çok ses çıkarıyor, polis nasıl ceza kesmiyor, kaç para bu
Printable View
Kaç para yakıyo, ferrari mi bu?, ne çok ses çıkarıyor, polis nasıl ceza kesmiyor, kaç para bu
Kasislerden çapraz geçerken
-şu hareketlere bak serseri yılan :)
- trafiği yavaşlattın
- aha sürttü işte için yanmıyor mu
- bu nası zevk bi insan arabayı niye yere basar anlamam ki vs vs vs diye gidiyor
bi yere gidilceği zaman dağa tepeye ahmetin araba basık o gelemez muhabbeti çok oluyor :)
Yaklaşık 10 yılda toplam 3 spor yaylı Honda ve sayısız jant değişikliği yaptıktan sonra evlenmemden dolayı dizel otomatik Fluence'e geçiş yaptım.
Gören herkes ne zaman jant takacaksın, ne zaman basıyorsun aracı diye soruyor istisnasız.
Her zaman açmam ama bazen egzoz açık gelip gittiğimde "nasıl ceza yemiyor" diyor babam. Aileden çok laf geliyor da bir keresinde tümsekten geçerken "istersen arabadan ineyim" demişti. :D
Ben genelde ''uyuz'' diye anılırım. Ustaların sevmediği, arabama binenleri huzursuz olduğu, kapıyı kapatırken gözümün içine baktıkları insanım. Lafa gelince çok güzel araba bakar diyorlar ama arkamdan saydırdıklarına kalıbımı basarım. :D
Senin araba güzel ama piyasası yok.
Bununla adam dövmeye gidersin.
İçi çok geniş.
Tam uzun yol arabası..
(araç mondeo)
https://i.hizliresim.com/of59iaf.jpg
la sagrada familia kilisesi
ben dahil hiçkimsenin biteceği konusunda ümidi yok :D
komşu her gördüğünde;
-Amarok nasıl memnun musun?
-senin Amarok çok yakıyor mu ya?
-naptın Amarok u sattın mı?
(Aracımın Hilux olması dışında sorularda gariplik yok aslında :))
-Kaç yakıyor bu?
-10-11 litre amca
-küçücük araba mı 10-11 litre?
-evet amca, gaza basmazsam 10-11 litre
4 koltuk ve hardtop olması sebebiyle bilmeyen , kadınlar , yada sanayideki dayılar ,,o dönem jettasının coupesi gibi bi model sanıyor..Üstü açılıyor diyince cam tavanı açılıyor sanıyolar ,, aa güzelmiş vs deniiyor..Asıl şok üstü açtığında yaşanıyor:)
senin arabanın ekzozunda acayip kara duman atıyo :D senin motor bitik :D
Bindiğim focus 4 wagon bu zamana kadar en çok kutuplaşılan arabam oldu.
+Ford'un böyle bir arabası mı varmış, çok beğendim, sedanından çok farklı duruyor
+Jantları güzelmiş
-Olmadı bu araba sana, halbuki şu araban ne güzeldi
-Jantları çok çirkin, şuna güzel bir jant al bari
En çok yorum janta geliyor, aldığımda ilk işim jant değişikliği diyordum, ama benim de gözüm alıştığından mıdır nedir başka jant takarsam uyumu bozulacakmış gibi geliyor.
https://i.hizliresim.com/2x3cqye.jpg
Bu araba kimin??? sorusunu çok duydum duyuyorum :)
Polisler dahil modifiyeli Golf yorumunu çok duyuyorum. Orijinal R. :D
Z4'ü aldıktan sonra farkettiğim en büyük değişim trafik ışıklarına geldiğimde satıcı veya dilenci birileri varsa işi gücü bırakıp bana koşuyor ak
Kardeşim yandaki Clio daha pahalı ona gitsene :)
Sırf bu yüzden Cadde'ye Bostancı tren istasyonunun ordaki köprü altından çıkılan ışıkları haritamdan sildim asla kullanmayacağım.
Hele üstü açık yakalanırsan bittin direkt akraba olmaya çalışıyorlar
Bizim ailedeki en negatif insan babamdır bu araba konusunda. Yıllar önce ilk tipoyu aldığımda bu niye dijital ibrelisini alaydın ya dedi. Onu sattım 2.0 tipo aldım 1.6 sı neyine yetmiyordu öbür araba ne güzeldi dedi. Birkaç sene geçti onu sattım Marea aldım. Oha çok pahalı almışsın bu niye gri öbür araba kırmızı kırmızı çok iyiydi dedi . Neyse onu da yolculadık birkaç ay önce. Bu sefer 1.6 Benzin+otomatik Focus aldım. Çok pahalı almışsın ve çok yakar bu dedi :)
bugün duydum, duymaz olsaydım keşke
'bunu alacağına, a3 alsaydın ya'
Rkadaş:Valla bmw alacamda korkuyorum
Ben: dökük bakımsız alırsan üzer diğer arabalar gibi benim 5.bmw bu sıkıntı çıkarsa gider alırmıyım hiç
Rkadaş:çok yakar bu, jant sürtmüyomu, yere çok yakın nasıl sürüyorsun
Ben:sen araba alma,olurda alacak olursan mümkünse bmw olmasın tamammı.
;)
Genellikle "yarış arabası mı bu " diyorlar.1.8 atmosferik 140 hp cvt araçtan ne de güzel yarış arabası olur ya :D