babam :D spy shot bişi dememe gerek yok heralde :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...73018175_n.jpg
teyzem type r a ne bu zibidi arabalarına biniyon demişti.onun dışında olumsuz bişi diyen olmadı :D
Printable View
babam :D spy shot bişi dememe gerek yok heralde :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...73018175_n.jpg
teyzem type r a ne bu zibidi arabalarına biniyon demişti.onun dışında olumsuz bişi diyen olmadı :D
Ne zaman kapılara kanat takıyorsun. Hazır uçak alsaydın daha ucuza gelir. Bu en komiğime giden valla ama bazen olay hiç komik olmuyordu bekar iken. :D
bizimkiler allahtan hiç karışmazlar. hatta babama yaw kullansana şu arabayı bi derim paso. şimdiye kadar hiç bir arabamı kullanmadı :D
sadece annem bi yere giderken foursquare'de falan check-in görünce. "ne o uçmuşsun" diye yorum yazar :D
Valla ben arabama 15 bin lira harcadım olm nereye harcadın paraları, hani arabanın neresi değişmiş dedi :)
Aynısını benim pederde söyledi 17 jantları taktıgımda araba biraz daha yükseldi dedim basıcam arabayı yere sende hiç akıl yok bunu yapan mühendis düşünmemişmi bunu sakın bak arabanın bütün civataları gevşer alt takım gider dedi, Bende gittim bastım 2 gün sonra arabayı basık gorunce hafif bi gülümsedi hosuna gitti aslında ama işte namınna b.k sürdürmücek ya en kısa sürede kaldır arabayı ben kullanamam dedi :D
bbk 97 yi geldik almaya remus + 51 lik düz boru vardı
ümit abi bi kullan dedi 2 makastan sonra pederden gelen laftan sonra cevap veremedim :D
Cant, far alacağna bi garı al.. (!)
Ha bir de şey diyolar bana, bastın da ne oldu şimdi, ne oldu yani, çok yaktın o kadar :) ne zevk aldın hadi söyle hadi vs.. :)
babam ne gerek var der babam ugrasma yarın bırgun satacan der:)
bızım hatunda benle bulusmazsın o kadar yolu gelmezsın sonra mazot kac para sen bılıyon mu dersın kendın anca gezersın:) der
Tabi,cep telefonundan alal acele yazdığım için biraz harfler karışmış.
Kimsenin birşey dedigi yokta uzuluyorum inip binerken zorlaniyorlar sadece,keske azcik karissalardi hersey daha zevkli olurdu.
Bizde genelde yapmissin yapicagını oluyor is,zevki kaciyor sonra.
C'yi alcalttim vaay oldu tepkiler direk,z4te yemiyo ama :o annem daha ne kadar alçaltıcan zaten yerde diyor,onlarada yazik haklilar yaslari ilerledi artik.
Keyif icin bazen biniyorlar uzuluyorum gordukce,duydukca alcaltasim gelmiyor..
anlaşılır olmuştur umarım selamlar:)
1983 yılında evdekilerin arabalarını kurcalamamam için bir şahin alıp artık bunu kullanacaksın dediler. O zaman mahallede yarış arabası olan ağabeyleri (şimdinin emekli rallicileri) görünce şahine ne yaparım diye onlardan birine sormuşrum. İyi birşey olsun istiyorsam weber karbüratör egzantrik mili ve forget piston almamı söylemişti. Dergilerden falan nerede satıldığını bulup kalkıp gidip almıştım. çift weber egzanterik mili ve mahle pistonlar.Arabayı O zamanki en becerikli ve bilgili ustaya yaptırdım. Araba güzel oldu. Sesi acaip çıkıyordu. Evdekilerin ilk ve tek tepkisi. Sen arabayı bu hale getirmek içinmi o kadar yere gittin. Bir daha arabayı evin yakınına park etme. 1990 lı yılların başında da 205 GTİ almıştım arabayı çok küçük bulup parasınıda duyunca BEBEK PUSETİ gibi şeye ne para vermişsin demişlerdi.
yazılımlı dizel araca biniyorsanız eğer; anneniz, babanız, komşunuz, işyerinizdeki bütün çalışanlar ve hatta kırmızı ışıkda yanından uzadığın taksici amca bile ilerdeki ışıklarda olum araban çok duman atıyor bi baktır istersen diyeceklerdir :D millete anlatmaktan bıktım ben..
Blowoff'uma sülalede kimse bi anlam veremedi bide ee noldu şimdi diyolar çuffladıktan sonra :D
karsı komsum cıddı cıddı teklıf ettı bunu uyanabılmek ıcın hatta benzın bıle almaya kararlıydı abımızın asırı uyanamama sorunu var vucudunda bır hormon az salgılandıgı ıcın :D :D :D
eger her sabah 7 de arabayı calıstırır 500 metre sokagın basına gıder gerı gelırsen sana aylık 500 lıra para :D
Valla hiç karışmaz benimkiler ne yaptın neden yaptın ne gerek var falan demediler bugüne kadar aksine beğeniyorlardı ama r9'un son halini gören rahmetli dedemin 30 senelik arkadaşı bu ne lan pezevenk arabası olmuş dediydi :D
Babam'ın tepkileri net Ne bu p*ç arabası bu arabalardan yollarda hep riskli hareketler yapıyorlar sen yapmıyorsun demi sakın ha dukkana getirme bu arabayı :hahaha:e
önceden cok laf ederdi ama
en son s2000 i almaya gittiğimizde satın aldığım kişiye bızım cocuklar bunu alçaltırlar eksozu değiştirirler falan filan demeye başladı , bu aralarda s2000 le gezmeye başladı :)