Ben onu örnek olarak verdim abi.. Doğubankta bu işi yapan bi kaç teknik servis var 011 ve 012 ile başlayan imei leri çakıyorlar, 013 ne durumda bilmiyorum işi bırakalı bi 5 ay oldu.
Printable View
o alan çok karmaşık cobra ve bir kaç büyük alarm firmaları android ios lu versiyonlarını yapmış yıllık ücret alıyorlar unuttum şimdi fiyatını.. bana göre gereksiz sadece görsellik ve şekilli afilli yapmışlar mevzuyu o kadar..
o kutulu olanların içine simkart takılıyor youtube da izlediğim kutu bilgisayara bağlanıp 10 telefona kadar telefon tanıtılabiliyor bu teller dışında biri o kutucukdaki tele mesaj çekerse tanımıyor direk ignore.. gps sistemli olmassa internete ihtiyaç duyucağını pek sanmam gps liler duyabilir.. çünkü gps koordinatlarını falan aracın durumunu mesaj yoluyla yolluyor..
Gps olmayanlarda benim bildiğim sms üstünden belli komutlar alıyor ve yerine getiriyor.. sms içinde internete gerek yok..
bence güzel bir şey kullanışlı bir zararı yok araca fiyatıda gayet makul aylık yıllık ödemeside yok.. ilerde premium sınıfdaki araçlarada bu özellikler gelicek tabi onlrınki daha kaliteli orjinal olur ama temel görevi özneli aynı olucak..
ya şu telefona bedavadan nası imei çakıcaz
turkce yok sadece ingilizce var anlaşılır diller içerisinde kalanı çançinçon nece olduu bıle bellı deıl
edit: bu arada telefon ne androidi ya:D sms bluetooth konuşma mp3 player ve radyo su var o kadar
Al senin aleti buldum :D:D:D
http://www.gizchina.com/wp-content/u...d-iphone-4.jpg
Ayfona imei cakiliyosa satarim ulen:D
Biri aydınlatsın konuyu :)
4s e yada 5 e imei kopyalanabiliyor mu?
2g ye çakılıyor sadece.
Bu tip cihazlarda yıldızlı kareli komutlarla rahat çakılıyor genelde, satıcıya mesaj atın söyler size.
peki bu imei caktırma her türlü telefona yapılabiliyo mu ? yoksa sadece yurtdısından gelip kapanana mı yapılır ? atıyorum adam çalıntı telefona baska bi imei çakabilir mi ?
Dukkana gel oreteyim ciceeem :)