bende merakla takip ediyorum ilk başlarda hikaye saçma gelsede sonra sonra oturdu herşey de ertan ali ismet e sıktı nasıl sıyrılıcak bu işlen anlamadım olaylarn hızlıca olması güzel heyecanlı ama süreklilik önemli devamıda byle hareketli olur inş
Printable View
bende merakla takip ediyorum ilk başlarda hikaye saçma gelsede sonra sonra oturdu herşey de ertan ali ismet e sıktı nasıl sıyrılıcak bu işlen anlamadım olaylarn hızlıca olması güzel heyecanlı ama süreklilik önemli devamıda byle hareketli olur inş
Ertan ne yaptı öyle beya.Ben tam o sahnede klasik Türk dizisi öldürmez falan diye mırıldanırken bi baktım sıktı.kız taylanın ölümüde güzeldi hani :)
Dün ki bölümde en başlarda karısını döven adamın altında gri bi e34 vardı mermi gibi duruyordu maaşallah.
Tanıdık geldi araç plakasına baktım plakası da UV, yani kartal'ın plakası.
34uv9923
araba banada tanıdık geldi kesin biyerde gördüm daha önce :D
Dün akşam oynamadı galiba ? Atv nin sitesine de yüklenmemiş ?
Şimdi izledim de fragmanı. Bomba bi bölüm geliyo.
bu diziyi izleyen pek yok sanırım forumda ?
Bomba bir dizi beğenerek izlemeye çalışıyorum iki haftadır salı günü eve misafir geliyor kapıya kilit vurduracaklar illa :)
dünkü bölümde bi an wardı, orayı pek anlamadım.
Topçuoğlu, bi telefon kulübesine gidip birini arayıp ""sığınaktan çıkarabilirsiniz"" dedi..
kimdi o bir türlü anlam veremedim ? :beuj:
ayrıca ertan ölmüş gibi görünüyor ama bakalım haftaya belli olur herşey.
Rıdvan :icon_tup:
Ölmedi Ertan, suya atlamıştır kesin
Bana da ölmedi gibi geliyor.
Haftaya güzel bi bölüm bizi bekliyo yalnız :D
Dizi güzel, konu da güzel ama bazı sahneler cidden çok acemice. He izleniyor mu izleniyor. Diziyi sırtalayan ve görüten Ertan Bence, bi adama rol bu kadar mı yakışır arkadaş, suskunlarda da çok iyiydi, burda da yaşına rağmen bence oyunculuk dersi veriyor, bi de eski reis memati sallana sallana kavga etmese güzel olcak gibi :)
polisi aradın mı esprisi çok inceydi :D işler güçler tadındaydı :)
15 senedir yatan araba tek marşta aldı ya helal olsun :D
Bunların kafasını iyi eden gaz nedir laa :)