ben bulunca affetmeden burn içiom ustunde coco colanın ımzası var ama red buldan daha gusel bence:D
Printable View
ben bulunca affetmeden burn içiom ustunde coco colanın ımzası var ama red buldan daha gusel bence:D
ya kola dan ölene hiç rastlamadım hepsi saçmalık bence
cola mola hikaye...
redbull (NOS etkisi yaratan içecek)
suan acılı lahmacun yanında super gıdıyor fallahı :D
bu bana hiç gerçek gelmio.3 yıl önce forbes dergisinde dün yanın en iyi 10 hekiminden biri olan bir amerikalı sigaranın beyine 3 faydası başlıklı bi yazı yazmıştı.geçen senede,yazıyı yazmadan 2 hafta önce hesabına yüklü miktarda para aktarıldığı ortaya çıkıo.new york times ın haberine görede bu paranın philip morris geldiği düşünülüo..bu olayda bana öle gibi gelio.pepsi coca colanın önüne geçmeye çalışıomuş gibi gelio.kanser ilaçlarının bi çoğunda kola kökü warmış...
Bu eski bir haber. E211 yuzlerce gida ve icecek urununun icinde var zaten. Tam olarak kanitlanmasa da bu maddenin kucuk cocuklarda hiperaktivite bozukluguna yol actigi soyleniyor. Bu sitede o kadar ufak yasta cocuk olmadigina gore sorun yoktur herhalde :)
gırtlak yanıyo ya boyle dıkınce ıste benım ıcın bu carbondıoksıt e211 875 c vıtamın tractıon controlk falan hıcbır onemı kalmıo buz gıbı
şimdi böyle bir haber çıktı diye cooco cola içmiyecek olan kaç kişi var acaba?:Dötek arızası kilo problemi gersi yalan içebilirsiniz.
başını ve sonunu okudum ortadaki kısımları atladım çünkü kaynaksız bi haber kesin uydurmadır her yere baktım bunu okuyunca kaynaklı bi yazı bulamadım.
Canım cola çekti yau
sütaştan 10 numara ayran en güzeli
kola fanta sıprayt şivepş nekadar türevi varsa hepsini icerim walla hic farketmez :D
bira için bira iyidir xD hem böbrek taşlarına birebir xD
Bunlara inanın yada inanmayın problem o değil. Kola hep zararlı, her markasında da aynı. Asitsiz içecekler için arkadaşlar. Bu konuda rahatsızlık yaşayan 3-4 arkadaşım var etrafımda. Halleri zor yani
Yaş geçince kendini belli ediyor bu tür içeceklerin zararları sonra insanlar zamanında ellerinde fırsat varken sağlıklarına dikkat etmediklerine binpişman olabiliyorlar...
Aslında bu yönden düşünürsek yiyip içtiğimiz bir çok şey zararlı şu zamanda...
bikaç arkadaşım koladan mide kanseri oldu bendede kola yüzünden ülser ve reflü çıktı ama yinede su yerine bile kola içiyorum inş. vazgeçerim bigün şu koladan :)
uludağ gazoz iç ferahlat kendini ya bu konuy okuyunca eskı fenerlı boliçin bi klibi vardı söndür ateşini dıye hahaha
Reflüme iyi geliyor kola..
Ama ColaTurka içmeli... Günde 1lt içenin yeri garanti;)