bizde de czt var hatta plakasını bugün çıkartıyoruz
kullanması çok keyifli inş. gönlüne göre bulur alırsın
yedek parça konusunda yardımcı olabilirm :P
bizde de czt var hatta plakasını bugün çıkartıyoruz
kullanması çok keyifli inş. gönlüne göre bulur alırsın
yedek parça konusunda yardımcı olabilirm :P
Yol tutuşunu bilmem de küçük evo bea.Mitsu foreva!
Marka fanatikliğine gerek var...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
benim mahallede arkadaşımda var böyle güzel böyle performans ya böyle bi araç yok kesinlkle czt almanı tavsiye ederim eğer bu aracı almak istiyorsan gidier baktırırız
www.egeturbo.com
Turbo asker
kısa bi deneyimim oldu kendisiyle
olaya birazda 'araba' olarak bakarsan iç mekanı oldukça ferah, dikiz aynaları cam yapısı büüyk oldugu için görüşte pek fazla problem yaşatmıyor, sadece geri manevra yaparken küçük sorunlar yaşıyorsun
İçerdeki malzeme kaliteside tatmimkat sayılır, göstergeler benim çok hoşuma gitmemişti
Tavan yüksek oldugu için benim gibi 1.90lık adam bile rahat edebiliyor, sunroof hepsinde standartmı bilmiyorum ama benim kullandıgımda vardı gayet keyifli oluyor
Motor konusuna gelince, stock makina boost acana kadar kötü sayılır ama turbo açtıgında gerek ses gerekse gidiş açısından tatmin edici (bence)
Yol tutuş konusunda ise söyleyecegim tek şey coilover bu araba için Allahın emri gibiaraba o kadar yüksek ki 2 şerit çekerken bile sorun yaşatıyor
Vti'dan sonra daha fazla konfor alacagın aşikar ama performans konusu ise tamamen yapacaklarına baglı ki en nihayetinde bu arabada aşırı besleme var![]()
umarım yardımcı olmuşumdur az da olsa
Tango-1 never dies.
Ben de kullandım cok sevemedim.
VTI sonrası seni pek fazla tatmin edecegini düsünmüyorum kardesim acıkcası...
Bir kere yapı itibariyle yüksek bir arac, coilover da olsa sevmiyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mitsubishi nin hothatch sınıfına ürettiği en mantıklı ve sınıfında en iddialı araç belkide. Gerçekten çok az yakıyor , çok iyi duruyor , gayet tatminkar yürüyor ve hiçte fena yol tutmuyor. Yüksek yapısı sürücüye psikolojik olarak baskı yapsada aslında araba TC ile gayet güvenli biçimde yola tutunuyor. Kronik hiç bir arızası yok. Biraz yol sesi alıyor içeriye ama yalıtımla çok güzel önüne geçiliyor. Bakımları bu tip bir araç ve rakiplerine göre uygun , ikinci eli ölü ama uygun fiyata temizi bulunduğunda bir daha elden çıkarmak istemeyeceğiniz tarzda bir araç.
Fazla olmayınca , aksesuarları biraz pahalı oluyor. Coilover , göstergeler , egzoz , dp , header , evc , cam filmi, xenon ,lastik derken bir bakmışsınız 10 milyar daha üzerine koymuşsunuz.. Şahsen hazır malzemeli bir aracı , boş araca her türlü tercih ederim. Yani Vtec Typer için standart almayı tercih edebilirisiniz ama emin olun bu araca coiloversız , göstergesiz binilmez. Bunların gelmesi , takılması , sorunsuz olması bir ton iş... Akın ın aracıyla izmir'e geldik biliyorsun, yakından görmüşlüğün var. 420km yi yarım depoyla geçtik. Arada 2tane topspeed de var yani .. Gerisinde manisa ya beraber geçtiğimiz gibi keyifli biçimde kullandık. Yaklaşık 13-14bin kmdir Akın kullanıyor aracı ve yaklaşık 6ayda bu kdr km yaptı. Gayet sorunsuz , tertemiz üzmeden gündelik kullanıyor aracını. Gerisi sana kalmış tabi . Hayırlısı olsun Cihan , her türlü CZT hakkında yardımcı olmaya çalışırım.
OZan ın aracına dair ben bir video koymuştum . Debriyajı sıyırmanın sınırlarını zorlarken denemeye ısrarlar üzeri gitmiş. Buyrun aracın o geceden incar hızlanışı ...
Orjinal link:
http://www.youtube.com/watch?v=BpWYJqpi-ZU
ktunnel:
http://www.ktunnel.com/index.php/101...170aac7c617912
çok teşekkürler görkem
debriyajı saglıklı olsaydı zaten şu anda bunları konuşmamıza gerek kalmadan, rs'e baybay derdiVites değiştiriliyor evet ama yüksek viteste daha çok kaçırıyor yani devir artıyor araba yerinde sayıyor.. Dua etsin ki o akşam çekicilik hale gelmemiş araba. Ozanın aracı şu anda orj.den daha iyi bir debriyaj kitine sahip. Istanbul'a geldiğinde dener 1-2 arabayla belki
Ayrıca 220hp czt , yukarıda sayılan araçların hepsinin standartından bariz biçimde hızlı ve coiloverla beraber hepsinden çok daha eğlencelidir sizi temin ederim![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
bence cztye binmeden karar vermecok güzel araclar ama 2. eli sıkıntı sanırım cünkü arasıra bende bakıyorum ilanlara ve fiyatlar arasında ucurumlar var..
ama dolu olan 33 liralık arac mantıklı duruyor.. bence o arac alınabilir..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)