Merhaba Arkadaslar 5 Agustos Gecesi Aracımla Kaza Yaptım Ve Aradan Gecen Zaman Diliminde Olanları Eksıksız Anlatıyorum Hem Kendıme Yardım Icın Hemde Euroka Kasko Yapmamanız İcin. Yardımlarınızı Bekliyorum
5 Agustos Gecesi Saat 0.3.00 Gibi 3 Arkadas Turluyorduk Fenerbahceden Caddeye Giderken Bir Ekip Otosu 3 Motoru Kenara Cekmis Bizde Biraz Sesli Gidiyoduk Dur Dedi Durmadim Bende Egsoz Ve Film Camimdan Dolayi Aracimi Bir Garaja Biraktim Saat 05.00 Gibi Garajdan Cikardim Kopru Yolundan Evime Giderken. Bir Kaza Gecirdim Tek Tarafli Hatta Yanimda e60 m5 Li bir Abi Vardi Durdu Yardim Etti Allah Razi Olsun Cekici Gelene Kadar. Aracımı Kazalı Sekılde Bagladılar. Araya Bayram Girdi Bayramdan Sora Aracimi Cekiciyle Aldim Yedi.eminden. Sora Dosya Acildi Ve O Gun Bu Gundur Dosya Acik Arastirmalar Falan Derken 60 Gune Yakin Gecti . Fakat Hala Bir Haber Gelmedi.
Arastirmada Dendi Hep En Son 2 Hafta Once Birini Yolladilar Ona Kazayi Anlattim Beni Denedi Fakat Herseyi Anlattım Benden Ve Arac Sahibi Annemden Bos Kagidi Kazayi Anlattirip Yazdirdi Sora Kaza Yerine Gidip Fotograflar Cekti Banada Oralari Parmagımla Gostertti Burda Kamera Olmadıgını Soledı Yer İse Fenerbahce Stadindan Camlica Kopru Yoluna Giderkenki Tunel . En Kisa Surede Sonuclanıcagını Soledı Aradan 10 Gun Gecti ve Hala Haber Yoktu Taki Bugune Kadar. Bugun Kasko Aradi Bizi Kaskodan Cikartaciklarını Ve Aracın Hasarını Odemeyeceklerini Solediler.. Neden Dedik
Nedeni Burda.
Sofor Degistirmissiniz Dedi Hayir Ole Bir Sey Yok Dedik . Ordaki O Kompleksli Polis Memuru Demiski O Kazayı Yapanın Uzerınde Esortman Vardı Uykudan Yenı Kalkmıs Gıbıydı. Sofor Degistirmisler Sahibeli Gerekirse Mahkemede Ben Sait Olurum Simdi Biz Mahkemeye Gitsek Karsimizdaki Durust Bir Polis Ya Ondan Onun Soledıklerı Daha İtibarli. Diye Biz Haksizliga Urucaz Bu Durumda Ne Yapmam Gerek
Kaza Mahalıne Gıderkenkı Mobeselere Baktırabılırmıyım
e60 m5 Li Abimizde Ordaydi Plakayi Hatirlamiorum Gri Bir e5 O Abiyi Bulsam Yani Bu Haksizliktan Nasil Kurtulabilirim .. Lutfen Yardimlarinizi Esirgemeyin.
Saygilar.