User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kasko Ve Polis Katakullisi Magdur Oldum

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Kasko Ve Polis Katakullisi Magdur Oldum

Merhaba Arkadaslar 5 Agustos Gecesi Aracımla Kaza Yaptım Ve Aradan Gecen Zaman Diliminde Olanları Eksıksız Anlatıyorum Hem Kendıme Yardım Icın Hemde Euroka Kasko Yapmamanız İcin. Yardımlarınızı Bekliyorum

5 Agustos Gecesi Saat 0.3.00 Gibi 3 Arkadas Turluyorduk Fenerbahceden Caddeye Giderken Bir Ekip Otosu 3 Motoru Kenara Cekmis Bizde Biraz Sesli Gidiyoduk Dur Dedi Durmadim Bende Egsoz Ve Film Camimdan Dolayi Aracimi Bir Garaja Biraktim Saat 05.00 Gibi Garajdan Cikardim Kopru Yolundan Evime Giderken. Bir Kaza Gecirdim Tek Tarafli Hatta Yanimda e60 m5 Li bir Abi Vardi Durdu Yardim Etti Allah Razi Olsun Cekici Gelene Kadar. Aracımı Kazalı Sekılde Bagladılar. Araya Bayram Girdi Bayramdan Sora Aracimi Cekiciyle Aldim Yedi.eminden. Sora Dosya Acildi Ve O Gun Bu Gundur Dosya Acik Arastirmalar Falan Derken 60 Gune Yakin Gecti . Fakat Hala Bir Haber Gelmedi.

Arastirmada Dendi Hep En Son 2 Hafta Once Birini Yolladilar Ona Kazayi Anlattim Beni Denedi Fakat Herseyi Anlattım Benden Ve Arac Sahibi Annemden Bos Kagidi Kazayi Anlattirip Yazdirdi Sora Kaza Yerine Gidip Fotograflar Cekti Banada Oralari Parmagımla Gostertti Burda Kamera Olmadıgını Soledı Yer İse Fenerbahce Stadindan Camlica Kopru Yoluna Giderkenki Tunel . En Kisa Surede Sonuclanıcagını Soledı Aradan 10 Gun Gecti ve Hala Haber Yoktu Taki Bugune Kadar. Bugun Kasko Aradi Bizi Kaskodan Cikartaciklarını Ve Aracın Hasarını Odemeyeceklerini Solediler.. Neden Dedik
    Nedeni Burda.

Sofor Degistirmissiniz Dedi Hayir Ole Bir Sey Yok Dedik . Ordaki O Kompleksli Polis Memuru Demiski O Kazayı Yapanın Uzerınde Esortman Vardı Uykudan Yenı Kalkmıs Gıbıydı. Sofor Degistirmisler Sahibeli Gerekirse Mahkemede Ben Sait Olurum Simdi Biz Mahkemeye Gitsek Karsimizdaki Durust Bir Polis Ya Ondan Onun Soledıklerı Daha İtibarli. Diye Biz Haksizliga Urucaz Bu Durumda Ne Yapmam Gerek

Kaza Mahalıne Gıderkenkı Mobeselere Baktırabılırmıyım

e60 m5 Li Abimizde Ordaydi Plakayi Hatirlamiorum Gri Bir e5 O Abiyi Bulsam Yani Bu Haksizliktan Nasil Kurtulabilirim .. Lutfen Yardimlarinizi Esirgemeyin.

Saygilar.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla anlamam bu olaylardan ama bence size zarf atmış olabilirler, polislerin tutanakları yokmu , sonuçta onlardaki tutanaklarda kim kullandı görünüyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ver abi mahkemeye. Kaza tutanağında senin adın olduğu sürece ispatlayamazlar sürücü değiştirdiğini. Şahitte işe yaramaz. Tutanağı kendi tutmuş.
    IN BOOST WE TRUST

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gerı vıtes yapma sakın.senı zarflıyolar.bu kasko sırketlerı son zamanlarda olan sahtekarlık durumlarından dolayı ne gerekıyosa yapıyolar.oyle bı hakları yok dıye bılıyorum.sıkayet edecem mahkemeye verecem dıye dıret.cunku bende zamanında 0 km de polo devırmıstım.sırket bı emeklı baskomıser gonderdı.sureklı arastırma cart curt.yok dedı sen yapmadın alkollu bırı yaptı sen ustlendın gıb muhabbetler dondu.bence sakın gerı vıtes yapma avukatımla gorusun faln de gecmıs olsun.
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ver abi mahkemeye. Kaza tutanağında senin adın olduğu sürece ispatlayamazlar sürücü değiştirdiğini. Şahitte işe yaramaz. Tutanağı kendi tutmuş.
    Valla Alper Abi Adi Adam Bana İmzalatti Sora Ole Bir Tutanak Tutmuski 2 gun Soara Aldik Orda Tutmuyorlar Dİye .Celiskii Beyanlar Vs Vs Yazmis

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko şirketin mapfre sigorta mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gerı vıtes yapma sakın.senı zarflıyolar.bu kasko sırketlerı son zamanlarda olan sahtekarlık durumlarından dolayı ne gerekıyosa yapıyolar.oyle bı hakları yok dıye bılıyorum.sıkayet edecem mahkemeye verecem dıye dıret.cunku bende zamanında 0 km de polo devırmıstım.sırket bı emeklı baskomıser gonderdı.sureklı arastırma cart curt.yok dedı sen yapmadın alkollu bırı yaptı sen ustlendın gıb muhabbetler dondu.bence sakın gerı vıtes yapma avukatımla gorusun faln de gecmıs olsun.
    Valla Ye Herro Ya Merro Abi Bu Saatten Sorada Bakalim İnsallah Bize Kalmazda İhale Hakliyi Gostersin Allah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Alper Abi Adi Adam Bana İmzalatti Sora Ole Bir Tutanak Tutmuski 2 gun Soara Aldik Orda Tutmuyorlar Dİye .Celiskii Beyanlar Vs Vs Yazmis
    bos kagıdımı ımzaladın??
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko şirketin mapfre sigorta mı ?
    Euroka Sigarto Garantinin Allah Onlarida Kahretsin Kredili Oldugu İcin Onu Onerdiler Bizde Dustuk Yoksa Ben Koc Allianz İstiyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bos kagıdımı ımzaladın??
    Evet Yeni Tutanaklar Ole Cizdi Bisi Yapti Altini Sora Doldurdumus Demiski 03.00 Da Dur İhtarina Uymadi Vs Sorada Celiskili Beyanlari Var Demis Adi.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece 3 te polis görmüş. Gece 5 te kaza olmuş. Aradan geçmiş 2 saat. Evet farzı misal polis gördüğünde başkası kullanıyordu. Eve gittiniz şöför değişti onlara ne. Sen aracın ruhsat sahibi olan kişinin oğlusun. Daha nasıl kıvırmaya çalışıyorlar. Ver mahkemeye birde tazminat davası açın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Designer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin arabayı ne alaka bağladılar

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, sadece bildiğim konuyla ilgili yorum yapayım; mobese kayıtlarını kolay kolay vermiyorlar, cumhuriyet savcılığının izni ile alınabiliyor
    Ne mutlu Türküm diyene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece 3 te polis görmüş. Gece 5 te kaza olmuş. Aradan geçmiş 2 saat. Evet farzı misal polis gördüğünde başkası kullanıyordu. Eve gittiniz şöför değişti onlara ne. Sen aracın ruhsat sahibi olan kişinin oğlusun. Daha nasıl kıvırmaya çalışıyorlar. Ver mahkemeye birde tazminat davası açın.
    Abı Valla Sorma Neler Cektirdiler Araba 2 aydir Yatiyo Adiliklerinden. Piyasa Bedeli Odiceklerya İslerine Gelmiyo Sanirim. Zaten Alkollude Degildim 0.1 Bile Cikmadi Hizliydim Ona eyw Onuda Soledim Arastirmaciya Zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırketle sıkıntı yasayacagın bellı muhtemelen camur yapacaklar.olan yıne sana olacak arabanı kendın yaptırısın tabı sonra mahkemelık olursun ama baya bı zaman gecer.mahkemelık olunca zaten mobesa kayıtlarını ısterler emnıyetten.normal sartlarda sen alamazsın vermezler.yada soyle bısey yapabılırısn.sana yazılı beyanda bulunurlar odemıyoruz dıye.sen de o kagıtla savcılga gıdersın sıkayette bulunursun.sonra tanıdık bırısını bulursan ıslerın bıraz daha hızlanır en azından
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Designer34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin arabayı ne alaka bağladılar
    Egsoz Cam Filminden Kazali Arabayi + Cezalar Dur İhtari Falan Filan

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz sigortaya beyanla mı hasar talebinde bulundunuz yoksa resmi rapor var mı, resmi rapor varsa polis ne yazmış sizin hakkınızda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Leader01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz sigortaya beyanla mı hasar talebinde bulundunuz yoksa resmi rapor var mı, resmi rapor varsa polis ne yazmış sizin hakkınızda ?
    Resmi Beyanda Dur İhtarina Uymadi Kaza Hakkinda Supheli Beyanlar Vs Vs Yazdi Tam Olarak Kagit Yok Yarin 1e1 Koyarim Yazdigini

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis raporunda olumsuzluk varsa hasarı almanız biraz zor olabilir, araştırma işini artık çoğu sigorta yaptırıyor haklı olarak çünkü suistimale çok uğruyorlar özellikle anlaşmalı tutanak çıktığından beri bayağı arttı, bu yüzden polis raporları sigortaların gözünde daha önemli oldu, inşallah hasarınızı alırsınız geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)