almanya-portekiz maçına ne diyosunuz beyler tek maç, takip etmiyorum, en mantıklı neye basılır ? genelde üst düşünülüyor
almanya-portekiz maçına ne diyosunuz beyler tek maç, takip etmiyorum, en mantıklı neye basılır ? genelde üst düşünülüyor
CAN CEYLAN
Almanya alır maçı bence bende oynamayı düşünüyorum, ayrıca gana-abd maçı var süpriz maç gana alıcak bence maçı...
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
brezilya çeyrek finali bile göremez yani çok net
Portekiz ve Belçika banko
Cezayir ve Amerika plase
Gana'da Boateng teknik direktöre ipad fırlatmış. Olaya Muntari de katılmış. O da spor bakanına saldırmış. 2si de kadro dışı
bu konuda canlanmış yine beyler almanyaya yüklü maç sonucu girlirmi beyler ne diyorsunuz alacağım arabanın segment atlamasını bu maça bağlamalımıyım![]()
![]()
Brezilya hollanda ilkyarı maç sonucu 2/2
Almanya arjantin ilkyarı maç sonucu 0/1
Brezilyada oscar dışında hücumda iş yapabilcek adam yok defansda allaha emanet meloyu çok ararlar
Arjantin iyi savunma yapıyo van persie robben top göremedi ama gel gelelim hollanda o savunmasıyla messiye top oynatmadı almanyaya gol atabilceini sanmıyorum bi ihtima di maria yetişirse bi nebze etkili olabilirler almanya ikinci yarı kilidi illaki açar
Everyday I ** çapuling...
Bugunku mac icin yorumlariniz nelerdir
koray(xoor) abinin instagramına bakmakta fayda var ! Şu an çıldırmış durumdaaçık açık verdi bankoları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)