Bir gun +7 gol kombosu ile vurgun yapicaz inaniyorum. :D
Printable View
Bir gun +7 gol kombosu ile vurgun yapicaz inaniyorum. :D
Koray abi havadan gelen bi 50 liram var biseyler cikarirsan bas dedigine basarim :)
511- Lanus- San Lorenzo
512- Rijeka - Split
513 -Esbjerg - Brondby
Bu maçlar hakkında ilk yarı ikinci olabilecek ihtimalleri kupon yapmayı düşünüyorum. 1/2 - 2/1 ihtimalleri hariç sizce bu maçların ilk yarı maç sonucu ne olabilir :D
2 adet tek maç var bu haftasonu. Yarınki el classico ve de pazar günki Gs Fb bayan basketbol derbisi.
Clasico'da favorim real(müthiş ivme yakaladılar) derbide ise FB. İddiada fb'ye + handikap açılması şaşırttı. Gs çok kan kaybetti bu sene. Işıl ve torrens'in ayrılmasıyla.
aynen bugün için sadece w.bremen-köln maçı tat verir diğerleri fasa fiso,yarını beklicem bende...
http://i60.tinypic.com/dbptu.jpg
Beğendiklerinizi oynayın, çok iyi çalışamadım malesef , kafam çok dolu iş sebebiyle.
Herkese bol şans
Bu çalışamamış halinse, çalıştığınla 1 gazete çıkar heralde abi :)
abilerim şu maçlara ne diyorsunuz
Real Madrid - Barcelona Ms1
Sivas - Rize Ms1 yada üst
West Ham - M.City Üst
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Ms1
50 tl atılırmı bu kupona?
327--İY-X
331--İY-X
351--1/1
356--X/1
Arkadaşlar süpriz kupon ama gelme ihtimali yüksek 2-3 tl atın bişeyler
Abd major ligden chicago seattle toronto dallas chivas bunlara 2.5 üst oynayabilirsiniz çok garanti olsun derseniz 1.5 üst yüklü basabilirsiniz..
Mönchengladbach - Bayern München MS 2
Manchester United - Chelsea MS 2
İstanbul Başakşehir - Galatasaray MS 2
Trabzonspor - Gaziantepspor MS 1
Milan - Fiorentina MS 1
Getafe - Atletico Madrid MS 2
FK Ufa - CSKA Moscow MS 2
ne düşünüyorsunuz ??
Son yaptığım 3 kuponun 2si tekten gitti. Şeytanın bacağını kırmıştım, ne çabuk kaynadı kırık anasını satiyim ya. :D
bugün oynadığım kupon
475 - H2 oran 4.15
500 - 2/2 oran 2.40
395 - iy 0 oran 2.00
525 - 2/2 oran 2.10
bol şans :)
sistem 3-4 - 5 TL
toplam kazanç 110,18 TL
Kaybettiğimizi paylaştığımız gibi kazananıda paylaşalım, basketbolu seviyoruz :) NBA hariç
http://i.hizliresim.com/PEVLGQ.jpg