Marsilyanın kalecisi Enyeama gol yemiyor. Gol yememe rekorunu kırmak için direniyor :D Gelecek 3 maçta da gol yemezse rekoru alacak.
Printable View
bu kupona çok pis oynayasım var :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v46gj.jpg
güzelleri seçtim koydum ama hangilerini oynayacağımı bilmiyorum hepsini de atabilirim öylesine kararsızım :(
10 lira atasım var bakın bakalım.
http://i1255.photobucket.com/albums/...c4e2326edf.jpg
Skorlar inşallah gelir :D
hadı baslayalım arıf :D
411 Lille - Marsilya - 1
437 Crystal Palace - West Ham - 2
440 Nice - Monaco - 2
Toplam Oran : 7,26
West Ham a güvenen çok maşallah :)
iddaa ne zaman tek mac acarsa gider 300 400 basarim parayi katlayip dönerim daha mantikli geliyo tek maca oynamak ama illegal sitelerden degil tabi bayiden :) arada canli aciyor iddaa canli olunca dozunu kaciriyorum çünkü izleyip neyin ne oldugunu görünce direk basıyorum parayi bugune kadar yaniltmadi beni umarim yaniltmaz beklemedeyim canli veya tek mac acilsin diye :)
Haftaya bakalım legal mi illegal mi yapsam diye karar kilcam :) ama iş güç e cevirenler var adam işletme mwvzunuherif iistatistikleri cok iyi araştırıyor yeni kanka yaptim kendime ayda 4 5 kazaniyor fena birşey :)
405 1
413 üst
421 üst
425 2-3 gol
430 2 toplam 8 oran
canın nasıl isterse öyle oyna can abi :D
yeni birşey çıkmış birde günün bombası diye :D bi maça yüksek oran veriyorlar :D bugününki lille marsilya 2.00 3.30 3.75 :D
411 - 0 - 3.30
421 - 1 - 1.55
422 - 2 - 1.85
438 - 1 - 1.80
440 - 2 - 1.65
oran: 28.10 kısmet :D
FC Chernomorets Odessa - FC Shakhtar Donetsk 2
FC Schalke 04 - 1899 Hoffenheim 1
Parma FC - AS Varese 1
FC Saarbrucken - Borussia Dortmund Handikap -1
Antalyaspor - Cankiri Bld Spor Handikap -1
Galatasaray - Gaziantep Bld Spor Handikap -1
Bugunun bankolari ne beyler, sevabina yazarsaniz yuklu girilcek uc mac cikar mi?
420-2
411-iy0
433-1
421-ust
412-alt
419-1
428-ust
440-2
Benim kupon bu
Bankomda bu
421-ust
411-1
412-alt
Oynadıklarınızın hepsi kupa maçı sürprizi bol olur. Canlı dışında oynamak büyük risk fazla abanmadan oynayın :)
Küçük takımlar fazlasıyla direnecektir altlar ve çifte şanslar denenmeli
Bkz. Antep'in direkten dönen golü ve Arena'da ıslık sesleri :)
Atamayana atarlar oldu :D
Galatasaray gol attı ama o nasıl bir ofsayt taktiğidir ya :)
713 ....1-1 2.25 ganyan taş !!
bruma karşı takımdaki herkesi çalımladı ya :D
Çok yüklü girdiğim kuponumda 718-ü demişim ana hangi akla hizmet demişim bilmiyorum :)
gs 2-2 :):)
bir an antepe ne var ne yok basasım geldi :D
Ben bu durumdaiki galatsaraya hayatta 1 vermezdim.
ben Gsliyim bu maça oynamadım yani bu mancini geldi geleli maç zevkimiz de bitti takımımızı izlerken utanıyorum tamam yedeklerle çıktında karşı takımın toplam takım değeri senin bi futbolcuna denk geliyor neyse susuyum en iyisi son lafım GRANDE TERİM
edit : son anda golü kaçırdı gaziantep
Yanlız gs iyi patates oldu. Hep aynı hep
Alemin yedeklerinden bi as takım daha çıkar. bizimkilerden ptt 1.lige rakip bile çıkmıyo.
at sahibine göre kişner diye bi kelime var ya aynen öyle mancini çok korkak oynatıyo
Erman Toroğlu nun yorumlar olduruyor beni suan kahkahalar icindeyim :)
Gs maci verirse ne gulerim.. haydi antep !!