115BElazığspor - Bursaspor
İYX : 2.05
116BSivasspor - Antalyaspor
İYX : 2.00
112BSt Pauli - Köln
MS2 : 2.20
Böyle bişey oynamadim ama süpriz :D değiştirme sansim var ne diyosunuz başka bişeyler ekleyebilirim cıkartabilirim.
Printable View
115BElazığspor - Bursaspor
İYX : 2.05
116BSivasspor - Antalyaspor
İYX : 2.00
112BSt Pauli - Köln
MS2 : 2.20
Böyle bişey oynamadim ama süpriz :D değiştirme sansim var ne diyosunuz başka bişeyler ekleyebilirim cıkartabilirim.
115. İY 0 verdim bende fakat 116 korkutuyor ilk yarı beni. :)
Ayrıca sürpriz olsun diye;
111-Üst
128- İY1
143-KG Var.
Diye yazıverdim kupona. :)
Herkese bol şanslar.
Dogru gerçek oldugunu şurdan biliyorum biz hep arkadaşlar oynuyoruz böyle maçlara skor tahmini çok nadir 50 100 attıgımız oluyo tek maça farklı skorlara. ama genellikle min 20tl atıyoruz skorlara 20 30farklı olucak şekilde.
Fb BJK derbisine neden tek maç yapmamışlar ki? İyice tekelin keyfini cıkarmaya başladı spor toto.
Bu akşam 8 maçı bunlar :)
Aşk olsun, o iddaanın en başarısız tahmincilerinden :)
Can Tongo'yu sevmiyorum, baba torpiliyle fanatigin başında :P
Ha bu arada Elazığda'n son dakika haberi :) Çağlar, Köksal, Hadji sakat. Adem Alkaşi kadro dışı bırakıldı. :p
Maç sonucu 2 ye güvenilir.
sivas kg
bursa 2-3
reading iy0
malaga var
Hamburg var
hacı 5 dakka bakabildim bültene ik 3 maça kendimce güveniyorum diğer 2si ek :D
Bundan sonra ChampionShip'te Yılmaz Vural'ın takımına handikap verebiliriz :D
hayatında iddaa oynamamis bir arkadasim vardi 2 gün öncesine kadar. Adam daha PSG ve olympiakos'un adını söyleyemiyordu şampiyonlar ligine iddaa oynadi oynadigi maclar su sekilde.
ManCity skor 4-2
PSG skor 2-1
Galatasaray 4-6
Toplam oran : 599
Adam internetten oynayip 2 tl atiyor kupona ve kupon tutuyor. 1200 para aliyor yetmiyor gidip sayfa yenilenmedi diye ayni kuponu 2.ye tekrar oynuyor. 4 TL ye 2400TL aldi. Bütün şirket geberdik.! Bi daha töbe ettik.
Malaga maçının kg var şeklinde biteceğini düşünmüyorum, ama yine de bana bakmayın, iddaa da kaybetmeye odaklıyım:hahaha:
Bursa - 2
Sivas - kgv
villareal -1
Marseille - kgy ( Fransa Birinci Futbol Ligi'nde Lille forması giyen Vincent Enyeama rekora koşuyor... Nijeryalı kaleci 855 dakikadır gol yemiyor. Dünya rekoruna ise sadece 4 maç kaldı... )
Twente - iy2
Midtylland - 2
Sivas 2-3 gol
Excelsior Ms1
Helmond-Maastricht 3.5 gol üst
Getafe 1
Buda bugünkü benim kuponum :)
Bursada Daum ayrılmak üzere dikkat edin.
fb - bjk tek maç tahminlerinizi bekliyorum :)
karşılıklı gol olabilir diyorum ben.
bugün 3 maçlık kupon yaptım;
antalya maçı kg var
bursa kazanır
twente roda kg var.
Oynadim ama sivas macina ilk yari 0 yazicagima 126 yazmisim troyes macina oynadim ahaha bakalim kamiller ilk yari gol atamaz umarim