Malesef izledim :)
Kasım paşanın ezip geçebileceğini düşünerek kg var oynamadım :) herkese 10 çifte oynayın dedim. Kendim gittim üst oynadım 1 golden 1188 lira bıraktım :D
Çok sinir bozucu son maçta tek golden yatmak :)
Printable View
amg şanzuman cortladı , önceki konuda da aynı performansın devam ediyordu abi, bu bir xor klasigi, internallerde sıkıntı var:)
@63owen63 abi bu gece nba kuponun var mı :)
Tottenham - Manchester Utd Bitti 1:1 2:2 01.12.2013 14:00 2,20 [Kaybetti]
Bastia - Evian Tg Bitti 0:0 2:0 01.12.2013 18:00 1,80 [Kazandı]
Granada - Sevilla Bitti 0:1 1:2 01.12.2013 18:00 2,20 [Kazandı]
Athletic Bilbao - Barcelona 71‘ 0:0 1:0 01.12.2013 22:00 4,60
Ulan hiç anlamam iddiadan futboldan. 2 yorum okudum süpriz kupun yaptım :) 20 liraya 800 tl veriyordu. Barça da malup... Ah ulan tottenham yaktı beni. .ok var asılıyo maça. :D
Var mı güzel tahminler arkadaşlar :)
var mı ince belli kupon oynayalım
Dün süleyman'a söyledim, buraya da yazdım sanıyordum yazmadım.
Urfa evinde hep maç satar, ankaraya maçı verecekti. direk dalın 2 diye. maç 0-4 şuanda
illegalde 2.30 udu.
@Süleyman : Oynadın mı ?
bugun mehmetten yardım almadan yaptım
suan tutuyor gıbı gozukuyor tek macayım
fiorentina 2.5 ust
psv var
ajax var
lazıo var yaptım :D
Dün dediğim gibi tr takımlarına kolay kolay oynamam dün de oynamadım ama dediğin gibi oldu da 4-0 gibi bi skor ile de sonuçlanmaz diyordum.
Tek maç gitti yine, ikinci bi maçtan daha da yatayım diye takip ediyorum şu an :D.
Fena tahminler yaptım yine ama illa b.kunu çıkaracağım diye hep yatıyorum.. :D
Tüm polocularda var aynı şey galiba kazandığımı yatırdığımla beraber kaybetmeden bırakamıyorum :D
Keşke yorumunuzu okusaydım sabah bugün ki bültene baktım
Lokomotif 2.30 emindim
Konya-Rize kg var emindim
Rubin'den emindim
Bir baktım bayide mbs 4 vazgeçtim oynamadım , keşke Urfa yorumunuzu görseydim dünkü bombalarınızdan sonra hem bu kupona hem illegalde tek maç bile girerdim.
sağlık olsun, haftaya urfaya güvenebilirsiniz , real mardin gelse onu bile çarpar, şimdiden yazıyorum:)
not alın beyler sonra adamı kıtlemeyelım :D
1 urfa dıyor