başka lazım olan bişey varmı ayakkabı vs evde kullanılmayan şeyler var bende yollayabilirim gökan.
Öğrenciyi mutlu etmek sevaptır en büyük örneğini geçen hafta sonu yaşadım elimizden geliyosa yapalım bişeyler.
Printable View
başka lazım olan bişey varmı ayakkabı vs evde kullanılmayan şeyler var bende yollayabilirim gökan.
Öğrenciyi mutlu etmek sevaptır en büyük örneğini geçen hafta sonu yaşadım elimizden geliyosa yapalım bişeyler.
sporcu sulugu kardesim soyadimbehlul netten alirsaniz ucretsiz kargolu olan secin hemsiz hem bnim.icin iyi olur
kaan knka kiyafet konusunu bu raket vs halolsun yazcam burya ...cok tesekkurler herkese
Merhaba arkadaşım birkaç yıl önce Badminton fedarasyonu gelip eğitim vermişti bizlere bu sporu yaymak ve müsabakalara sporcu yetiştirmek istediklerini ve talep olursa malzeme ve ücretsiz eğitim bile veriyorlar tüm masraları federasyon karşılıyor.
Top raket file hatta saha cizimi bile yapıyorlar...
Ama söylediğim gibi bu 2-3 sene önceydi bence bir araştır.
Burdan haberleşelim konuyu çalıştığım okul yönetimine bildireceğim....
Umarım yardımcı olurum...
Kolay gelsin ... :)
hocam ilgin icin tesekkurler bunu arastiririm bizim saha cizgilerini bn cizdm sadece raket topsikintisi ve file yok:)))
ali hocam zaten yadimsever arkdslar raket aldilar...sende ilgilndgin icin saol
raket yollayan arkadaşlar hangı tarıhte yollayacak yazarsa sevınırım bırde ayın 11ıne kadar gelmesı lazım cunku bayram tatılı olcak orda olmayabılırım
özgur kanka sen bana dönus yapmadın tarıh olarak:)
İzmirli Kardeşim ,
Bende 96 ile 99 seneleri arasında Badminton oynadım.Bizimde kıyıda - köşede yonex'in ekipmanları olacaktı çok aradım ama maalesef bulamadım.
İnşallah işini görecekse sana şu raketleri gönderiyorum.Allah senden razı olsun güzel düşünmüşsün.Çocukların gelişiminde iyi bir yeri olacak. Ravel Full-Deluxe Çantalı Dura-Strong Badminton Seti ( Çiftli Badminton Raketi & 3 Badminton Topu ) Rv 669 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
*Gökhan teslimatı sen alacağın için senin adın ve soyadın açık adres bilgilerin isteniyor.Bana pm atabilirmisin ?
Hocam;
Benim gönderim bayram sonrasına kalacak gibi. ben buradan detaylarını yazarım. voleybol topu - 4-5 adet suluk şişirme pompası gönderimi sağlayacağım.
ilker hocam bayramdan sonra 22ekim gbi yollayabilirsiniz osutede okulda olucam:))))
Gökhan kardeşim siparişi verdim 6 gün içerisinde kargoya verilecekmiş sana kargo numarasını ve sipariş detaylarını gönderirim ordan bakarsın.
Adresi pmlermisiniz
Abi adres bekliyorum acil gönderirmisin :)
Edit: Kargoya kendi ismimi yazdim ama sıkıntı olmaz heralde
adres 2. sayfada var kardsim tesekkur ederim:))))
beyler gunaydın kargo yollayan varmı bu konuda bılgı verırsenız ben yokken okula geldıgınde alsınlar:) gerı yollamasınlar
BEYLER FORMA KONUSUNDADA DESTEK CIKMAK ISTEYEN VARSA SEVINIRIM DOGRUSU 15 TANE FELAN BADMINTON SORT TSHRT YAPTIRMAK ICIN TAKIM ICIN:)
kanku ben bakıyorum şimdi o gün aldım ama adresi benim adres girdim yanlışlıkla :D bugün bana gelir hemen yollarım
abi raket ve top işi çözüldü ise diğer gerekli eksikleri en azından temın etmeye calısalım neler gerekli yazarsan sevinirim abi . tekardan teşeşkkurler böyle güzel bi hayıra vesile olmamızı sagladıgın için Allah razi olsun
mustukanka alemsin cumaya kadar gelsin.bro bayrama gircez bn olmayabilirm gene tesekkurler bro vitansehir mesleki ve teknik egitim merkezi 2. sayfada yaziyo kanka gokhan behlul
fevzicim raket isleri cozuldu 15 kisilik.bi sort tshrt bklim yaptrabilirsek super olcak:)))
ankara prodrive muratin kargo geldi tesekkurler kardesim':))))
Gökan paketi teslim aldım kargoya verdim bende
kanka allh razi olsun hngi kargo bro
mustu bro sen file yollicaktin dimi karismasinda:)
yurtiçi ile gelecek
saat 5gibi baktım almamışlardı hala kargoyu, şirketten 9da çıktım bakmayı unuttum
inşallah almışlardır, yarın sabah bakıcam
tamam kanka haber verırsın
beyler melzeme yollayab ve yollamak ısteyen arkadaşlar kımler:):):)
prodrıve stı muratın kargo geldı sımdılık
Son durumda nedir ihtiyacın hocam? Sanıyorum raket-top ihtiyacın bitti. Yine önceki sayfalardaki gibi link olarak şundan lazım diye yollayabilirsen elimizden geleni yapalım biz de.
Kardeş benim kargo istanbuldan yola çıkmış...
terkos kardesım cok tesekkurler:):):)
ne lzm gökan şu an için
2 3 sayfalara yazdım badmınton forması ve dıger futbol topu olur voley olur sarı yada yesıl bip olur:):):) hersey olur suluk olur gonlunden ne koparsa
buarada malzeme yollayan arkadaslara mınettarım pazartesı kursu yaptım 2 raketle yaptık sımdılık persembe tum ogrncıler raketlerıyle katılıcak artık:):):)
dun low rıderın yolladıgı paket geldı allh razı olsun kardesım:):)
bugunde mustafa muştu dıye bır paket geldı fıle cıktı saol bro ama raket felan yoktu yanında acaba yanlısmı geldı dıye dusundum dıger arkdslarda neler yolladıgını yazarsa ck sevınırım
top ve bip forma ıhtıyacımız kaldı herkese mınnettarım
ahaha senin canin saolsun knka:)))) yalanmi atmis adamlar
Kargo yola cıkmiş Günay AYDIN kendi adimi yazdim soyiminizi bilmediğim için inşallah sorun olmaz
gunay nezaman gelır pekı :)takıp no varmı
Geçen bende soyadı neydi ki diye düşündüm durdum,ilk sayfada Gökhan Behlül yazıyor,bende onu yazdım.Doğru mu Gökhan o ? :D
muratcım tesekkurler:):)hannıbal nıcklı arkds yollamıs ama kargo sanırım ben yokken gelmıstr:):):)
badmınton topu yollamak ısteyen olursa kabulumdur:)::) lowrıder yollamıs kankama tesekkurler ama toplar tek vurusta mefta oluyor :)
yapma yaw :( piyasaya malı satan adamlara sordum birde topları onlar tavsiye etti
yarın sorarım tekrar
knka senlik bi drum.yok raketler iyide toplar berbat:)))) yani prof degl kucuk cicuk.isi biraz ...yani gitmiyo havalanmiyo:)))
bugun bırkısden top geldı hannıbaldan sanırım beyler fıle ve top yardmı etmek ısteyen arkdslar varsa kabulumdur....ozgurun kardesımın yolladıgı toplar bıraz prof altı gıtmıyor:):) top eksıgımız var:):):)