biraz açılı durdugu için uzunlukları belli olmuyor pervanelerin sanırım.
Printable View
Kayıtlarda sahibi "Saxon Logistics Ltd." olarak gözüküyor. İngiltere Denham'daki havaalanında (EGLD) kayıtlı
ilk sayfada videosunu paylaştım sağından solundan heryerınden cekmısler detaylı inceleyebilirsiniz parçalamışlar bi kısmını pervaneler yok
Sahibini buldum buyrun burdan yakın.
Ankara Nallıhan
2004 model burdan hangi şirkete kayıtlı olduğu yazıyor aşağıda kanattaki numaraya bakın karşılaştırın.
robinson R44 Clipper II - Helicopter Database
G-CCWJ : Heli Air Jun/Nov 2004
Saxon Logistics Ltd G-CCWJ : Saxon Logistics from Nov04
düşünülenden daha masum bişeymiş , orda yaşayan insanlar bu hikayeden çok daha farklı bi hikaye anlatmışdır başkalarına eminim
tarla hiç ekilebilir tarlaya benzemıyor ama :D
tarla sahibi yolunu bulmaya calısmıs bildigin bozkır orası
Bu siteden korkuyorum artık :D kayıtlı olunan şirkete kadar bulundu :D ama hikayesi bu kadar basit olmamalıydı ne senaryolar yazmıştım kafamda oysaki :D
@mert_can41 aynen öyle aksiyon filmlerinden sahneler gelmişti aklıma :D
otlara bakınca o tarlaya hiç yoksa 5-6 sene el değmemiş bi de ekiyorum mu demiş? :D
bizim bi abide vardı bundan, cok yakıyo :D :D :D
yok arkadaş bu forumdan harbi korkulur adamlar sahibini bulamamış foruma bir düşrü 1 saat içerisinde hikayesinden tut kime ait hangi piste kayıtlı o bile bulundu daha ne diyim :D:D
Balâlı bi hurdaci yakinda calar bunu :D
o değilde arazinin sahibi 20 bin liranın peşinde bunu ses etmeden parçalayıp satsaydı güzel para kazanabilirdi :D
Ben arabamı gözümden ayırmıyorum adam helikopteri unutmuş ya lükse bak :)