User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: internetten beyaz eşya almak?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hızlıal'dan aldığım eve kadar çıkartılmıştı..

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde geçen gün Hepsiburada.com'dan buzdolabı aldık
    word karta puan verdi kargo bedava hemde uygun,
    n11 den led tv aldık ordanda sorun çıkmadı.
    Genelde telefon felan hep internetten alıyorum

Emre Abdik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde bu tip siteler bayilerle kontağa geçer. Çünkü toplu alım yaparlar.Uygun fiyat yakalamaya çalışırlar. Tabi hepsiburada gibi sitelerden bahsediyorum. Diğerleri spot maldır yada revizyonlu üründür. Garantisi var derler, zaten vardır ama 1 yıl ve değiştirme imkanı yoktur. Normalde ürünler 3 yıl garantilidir ve eve geldiğinde bi sıkıntı varsa hemen değişim olur. Revizyonlu veya spot mallarda böyle imkan yok sadece 1 yıl ürünün tamir görme imkanı vardır. Bende Arçelik Yetkili Bayiisiyim. Bildiğiniz e-ticaret sitelerinin dışında ucuzluğa fazla aldanmayın derim. Ayrıca şunu da belirtmek isterim belki yanlış anlaşılacak ama karşınızda bi muhattap olması da önemli bi unsur unutmayın ki e-ticaret siteleri sadece bir aracı.
    ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
    34VY7761

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki diyelim hızlı aldan arçelik bi ürün aldık
    kurulumunu nasıl yapıyorsunuz ücretlimi?
    garanti süresinde bir değişme oluyor mu?
    her hangi bir sıkıntıda muhattabımız yine arçelik servisi değil mi?

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servisi arıyorsun gelip montajını yapıyorlar, garanti kağıdı vs imzalayıp garantisini başlıyorlar ürünün
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta hepsiburadadan aldigim ankastre ve banyo dolaplari paramparca geldi kargodan
    kargonun suçu. Araç depodan yüklenip çıktıkdan sonra hb'dan çıkıyor risk.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba bende beko bayiisiyim eğerki Beko-Arçelik marka ürün alırsan hiç bir şekilde servise kurulum ücreti ödemeden ürünün kurulumunu yaptırabilirsin. eğerki istersen bizim kendi internet sitemizde var orayada bir bakabilirsin tüm ürünler beko markadır ve spot felan değildir. Beko Bellona - www.bekobellona.com burdan beğendiğin ürün olursa özelden mesaj atabilirsin.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daire kapısının önüne kadar bırakırlar bence.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargo eve kadar çıkarmak zorunda .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdilik hepsi buradadan ankastre aldım
    gittigidiyordan tv aldım
    tv bu Samsung UE-46F6270 117 Ekran Uydulu Smart LED TV GittiGidiyor'da 95683695 fiyata göre iyi diye aldım ama 3d yok bana bonusla beraber 1650tlye geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz eşyalarımı piyasanın 1300 tl altına +650 tl para/hediye puan la tamamladım
    kabul biraz ölücülük oldu ama fırsatları değerlendirdim

tv gitti gidiyordan
    buzdolabı gittigidiyordan
    çamaşır mak. hızlı al dan
    bulaşık makinası hızlı al dan
    ankastre seti hepsi buradadan

tv hariç hepsi firma garantisiyle geldi tv ithalatçı firma garantiliydi farkında olarak aldım teknosaya göre arada 650 tl fark vardı şu an memnunum

firmalara not verecek olursam; hepsi burada= 9
    gittigidiyor= 8
    hızlı la= 11

çünkü hızlı al ın müşteri hizmetleri çok ilgili

başımdan şöle bi olay geçti: çamaşır makinasıyla bulaşık makinası mng kargo edirne tunca şubesi tarafından aynı gün geldi bende o gün kapıları taktırıyordum.
    eve gelen görevli ''abi imzaları atta ürünleri çıkartalım çok ağırlar'' dedi bende saf gibi imzaladım karşımdakine güvenerek
    sonra bana 20 kg üzeri taşımalarının yasak olduğunu söyledi bende uzatmadım ''bana o kuralı göster ben genel merkezle görüşeyim'' dedim bu sefer şube müdürünü aradı çocuk ve taşıdılar bende bulaşık makinasına yardım ettim
    çamaşır ağır olduğu için sanırım dışarıdan 2 adam tutmuşlar getirdiler eve bıraktılar ve hemen kaçtılar
    bi baktım ambalajın önünde yırtık var kapağın camını kırmışlar
    aradım dedim gelin tutanak tutalım öle böle kavga falan derken şube müdürü bayan ''yok hiç bi işlem yapmayız imza atmışsınız ürün zaten sağlamdı burada internetten alışveriş yapmasaydınız'' dedi bizde yetkili servise nakli hasar raporu tutturduk ve hızlı al a başvurduk.. hızlı al dan aradılar hasarı karşılayacaklarını servisin onlara fatura çıkartmasını istediler ve hesabıma bu sorundan dolayı 100tl puan eklediler
    bu sebepten dolayı hızlı al ı herkese öneririm ayrıca kargonun beyaz eşyayı eve çıkartmaması gibi bir durum söz konusu değil firmalar anlaşmalarını ona göre yapıyor ve şube parayı ona göre alıyor

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz eşyalarımı piyasanın 1300 tl altına +650 tl para/hediye puan la tamamladım

tv gitti gidiyordan

tv hariç hepsi firma garantisiyle geldi tv ithalatçı firma garantiliydi farkında olarak aldım teknosaya göre arada 650 tl fark vardı şu an memnunum

gittigidiyor= 8
    hızlı la= 11

başımdan şöle bi olay geçti: çamaşır makinasıyla bulaşık makinası mng kargo edirne tunca şubesi tarafından aynı gün geldi bende o gün kapıları taktırıyordum.
    eve gelen görevli ''abi imzaları atta ürünleri çıkartalım çok ağırlar'' dedi bende saf gibi imzaladım karşımdakine güvenerek
    sonra bana 20 kg üzeri taşımalarının yasak olduğunu söyledi bende uzatmadım ''bana o kuralı göster ben genel merkezle görüşeyim'' dedim bu sefer şube müdürünü aradı çocuk ve taşıdılar bende bulaşık makinasına yardım ettim
    çamaşır ağır olduğu için sanırım dışarıdan 2 adam tutmuşlar getirdiler eve bıraktılar ve hemen kaçtılar
    aradım dedim gelin tutanak tutalım öle böle kavga falan derken şube müdürü bayan ''yok hiç bi işlem yapmayız imza atmışsınız ürün zaten sağlamdı burada internetten alışveriş yapmasaydınız'' dedi bizde yetkili servise nakli hasar raporu tutturduk ve hızlı al a başvurduk.. hızlı al dan aradılar hasarı karşılayacaklarını servisin onlara fatura çıkartmasını istediler ve hesabıma bu sorundan dolayı 100tl puan eklediler
    bu sebepten dolayı hızlı al ı herkese öneririm ayrıca kargonun beyaz eşyayı eve çıkartmaması gibi bir durum söz konusu değil firmalar anlaşmalarını ona göre yapıyor ve şube parayı ona göre alıyor
    eşyalarınızı güle güle kullanın ben de çok memnunum hızlıal'dan, cumartesi saat 10da sipariş ettiğim ürün, saat 13te kargoya teslim edilmişti.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tv gitti gidiyordan

gittigidiyor= 8
    hızlı la= 11

Neden ölücülük olsun yav para kolay kazanılmıyor. En iyisini yapmışsınız ben de internetten almayı düşünüyorum. Peki kurulumunu kendiniz mi yaptınız ? Eğer öyleyse garantisi ne zaman nasıl başladı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden ölücülük olsun yav para kolay kazanılmıyor. En iyisini yapmışsınız ben de internetten almayı düşünüyorum. Peki kurulumunu kendiniz mi yaptınız ? Eğer öyleyse garantisi ne zaman nasıl başladı ?
    genelde ürünler servis garantili zaten kurulumu serviss yapıyor
    kesinlikle kutuda hasar varsa almayın ve kutuyu açmayın
    kargo size sağlam teslim etsin gerisi servisi ilgilendiriyor
    sıkıntı varsa değişim iade tamir gibi şeyleri servis yapıyor ve garantisi kurulumun yapıldığı gün başlıyor
    hızlı al hepsi burada gibi firmalar hep servis garantili
    gittigidiyorda hem servis hem ithalatçı firma garantili ürünler var açıklamalardan okuyun ona göre alın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlı aldan samsung çamaşır makinesi aldım ertesi gün kargo geldi sonraki gün servis gelip kurulumunu yaptılar bi sıkıntı yaşamadım
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 100-200 ölçerken yanlışlıkla 260 yaptı

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende samsung un buzdolabinı almıştım Gittigidiyordan fakat KLiksa.com un üyeligiyle acılmıştı böylece gönül rahatlıgıyla 1500 lira olan dolabı 1200 liraya aldım ve 100 tl de bonus kazanmıştım kliksa.com direk teknosanın yan versiyonu ve fiyatları uygun
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar internetten Beko Buzdolabı alacam ama internetten alışveriş olunca biraz çekingen oluyorum. Özellikle de kargo tarafında;

Gövde raf tipi hoşuma giden bir ürün beğendim ->> Beko B1 9459 NMN

Beko resmi site var ve ***** çok daha güvenilir. Bir de etunalar diye daha önce hiç duymadığım bir site var ve havale fiyatı ile daha uyguna geliyor. Yerimde olsanız ne yapardınız?

Resmi Site: 1.809 TL
    Diğeri: 1.741 TL (havale ama)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evime golddan aldigim camasir mak icin arcelikten kuruluma geldiler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdarylmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar internetten Beko Buzdolabı alacam ama internetten alışveriş olunca biraz çekingen oluyorum. Özellikle de kargo tarafında;

Gövde raf tipi hoşuma giden bir ürün beğendim ->> Beko B1 9459 NMN

Beko resmi site var ve ***** çok daha güvenilir. Bir de etunalar diye daha önce hiç duymadığım bir site var ve havale fiyatı ile daha uyguna geliyor. Yerimde olsanız ne yapardınız?

Resmi Site: 1.809 TL
    Diğeri: 1.741 TL (havale ama)
    Koçtaş ta 1600 TL, sorunsuz alışveriş yaparsın. Bazı kargolar çıkartmıyor yukarıya.

[IMG]koçtaş ta http://www.koctas.com.tr/buzdolaplari/beko-b-9459-nmn-no-frost-buzdolabi/11328-17227/?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_conten t=teklif&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&v=1.8.5[/IMG]

Ben mart ayından beri aşağıdaki ürünü kullanıyorum, buzdolabı, bulaşık mak. ve tv yi tekonsa int. sitesinden aldım. Evime kadar çıkardılar.

Teknosa-koçtaş-hepsiburada gibi sitelerden ben sorun yaşamadım. Hatta Hb da dan aldığım tv kırık geldi onun iadesini aldım.

Tek önemli nokta servis kurulumu gereken ürünleri asla açmamak lazım.

n11 üzerinden de vestel tavlumbaz ve ankastre ocağı bayi fiyatının net yarısına aldım. Hatta didim vestel yetkili bayisinden sakaryaya kargo geldi.

Evlilik aşamasında tabak çanak dahil her şeyi netten ve çok komik rakamlara aldık. Tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)