Hızlıal'dan aldığım eve kadar çıkartılmıştı..
Bizde geçen gün Hepsiburada.com'dan buzdolabı aldık
word karta puan verdi kargo bedava hemde uygun,
n11 den led tv aldık ordanda sorun çıkmadı.
Genelde telefon felan hep internetten alıyorum
Genelde bu tip siteler bayilerle kontağa geçer. Çünkü toplu alım yaparlar.Uygun fiyat yakalamaya çalışırlar. Tabi hepsiburada gibi sitelerden bahsediyorum. Diğerleri spot maldır yada revizyonlu üründür. Garantisi var derler, zaten vardır ama 1 yıl ve değiştirme imkanı yoktur. Normalde ürünler 3 yıl garantilidir ve eve geldiğinde bi sıkıntı varsa hemen değişim olur. Revizyonlu veya spot mallarda böyle imkan yok sadece 1 yıl ürünün tamir görme imkanı vardır. Bende Arçelik Yetkili Bayiisiyim. Bildiğiniz e-ticaret sitelerinin dışında ucuzluğa fazla aldanmayın derim. Ayrıca şunu da belirtmek isterim belki yanlış anlaşılacak ama karşınızda bi muhattap olması da önemli bi unsur unutmayın ki e-ticaret siteleri sadece bir aracı.
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
peki diyelim hızlı aldan arçelik bi ürün aldık
kurulumunu nasıl yapıyorsunuz ücretlimi?
garanti süresinde bir değişme oluyor mu?
her hangi bir sıkıntıda muhattabımız yine arçelik servisi değil mi?
servisi arıyorsun gelip montajını yapıyorlar, garanti kağıdı vs imzalayıp garantisini başlıyorlar ürünün
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Merhaba bende beko bayiisiyim eğerki Beko-Arçelik marka ürün alırsan hiç bir şekilde servise kurulum ücreti ödemeden ürünün kurulumunu yaptırabilirsin. eğerki istersen bizim kendi internet sitemizde var orayada bir bakabilirsin tüm ürünler beko markadır ve spot felan değildir. Beko Bellona - www.bekobellona.com burdan beğendiğin ürün olursa özelden mesaj atabilirsin.
şimdilik hepsi buradadan ankastre aldım
gittigidiyordan tv aldım
tv bu Samsung UE-46F6270 117 Ekran Uydulu Smart LED TV GittiGidiyor'da 95683695 fiyata göre iyi diye aldım ama 3d yok bana bonusla beraber 1650tlye geldi
beyaz eşyalarımı piyasanın 1300 tl altına +650 tl para/hediye puan la tamamladım
kabul biraz ölücülük oldu ama fırsatları değerlendirdim
tv gitti gidiyordan
buzdolabı gittigidiyordan
çamaşır mak. hızlı al dan
bulaşık makinası hızlı al dan
ankastre seti hepsi buradadan
tv hariç hepsi firma garantisiyle geldi tv ithalatçı firma garantiliydi farkında olarak aldım teknosaya göre arada 650 tl fark vardı şu an memnunum
firmalara not verecek olursam; hepsi burada= 9
gittigidiyor= 8
hızlı la= 11
çünkü hızlı al ın müşteri hizmetleri çok ilgili
başımdan şöle bi olay geçti: çamaşır makinasıyla bulaşık makinası mng kargo edirne tunca şubesi tarafından aynı gün geldi bende o gün kapıları taktırıyordum.
eve gelen görevli ''abi imzaları atta ürünleri çıkartalım çok ağırlar'' dedi bende saf gibi imzaladım karşımdakine güvenerek
sonra bana 20 kg üzeri taşımalarının yasak olduğunu söyledi bende uzatmadım ''bana o kuralı göster ben genel merkezle görüşeyim'' dedim bu sefer şube müdürünü aradı çocuk ve taşıdılar bende bulaşık makinasına yardım ettim
çamaşır ağır olduğu için sanırım dışarıdan 2 adam tutmuşlar getirdiler eve bıraktılar ve hemen kaçtılar
bi baktım ambalajın önünde yırtık var kapağın camını kırmışlar
aradım dedim gelin tutanak tutalım öle böle kavga falan derken şube müdürü bayan ''yok hiç bi işlem yapmayız imza atmışsınız ürün zaten sağlamdı burada internetten alışveriş yapmasaydınız'' dedi bizde yetkili servise nakli hasar raporu tutturduk ve hızlı al a başvurduk.. hızlı al dan aradılar hasarı karşılayacaklarını servisin onlara fatura çıkartmasını istediler ve hesabıma bu sorundan dolayı 100tl puan eklediler
bu sebepten dolayı hızlı al ı herkese öneririm ayrıca kargonun beyaz eşyayı eve çıkartmaması gibi bir durum söz konusu değil firmalar anlaşmalarını ona göre yapıyor ve şube parayı ona göre alıyor
genelde ürünler servis garantili zaten kurulumu serviss yapıyor
kesinlikle kutuda hasar varsa almayın ve kutuyu açmayın
kargo size sağlam teslim etsin gerisi servisi ilgilendiriyor
sıkıntı varsa değişim iade tamir gibi şeyleri servis yapıyor ve garantisi kurulumun yapıldığı gün başlıyor
hızlı al hepsi burada gibi firmalar hep servis garantili
gittigidiyorda hem servis hem ithalatçı firma garantili ürünler var açıklamalardan okuyun ona göre alın
bende samsung un buzdolabinı almıştım Gittigidiyordan fakat KLiksa.com un üyeligiyle acılmıştı böylece gönül rahatlıgıyla 1500 lira olan dolabı 1200 liraya aldım ve 100 tl de bonus kazanmıştımkliksa.com direk teknosanın yan versiyonu ve fiyatları uygun
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Arkadaşlar internetten Beko Buzdolabı alacam ama internetten alışveriş olunca biraz çekingen oluyorum. Özellikle de kargo tarafında;
Gövde raf tipi hoşuma giden bir ürün beğendim ->> Beko B1 9459 NMN
Beko resmi site var ve ***** çok daha güvenilir. Bir de etunalar diye daha önce hiç duymadığım bir site var ve havale fiyatı ile daha uyguna geliyor. Yerimde olsanız ne yapardınız?
Resmi Site: 1.809 TL
Diğeri: 1.741 TL (havale ama)
evime golddan aldigim camasir mak icin arcelikten kuruluma geldiler.
Koçtaş ta 1600 TL, sorunsuz alışveriş yaparsın. Bazı kargolar çıkartmıyor yukarıya.
[IMG]koçtaş ta http://www.koctas.com.tr/buzdolaplari/beko-b-9459-nmn-no-frost-buzdolabi/11328-17227/?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_conten t=teklif&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&v=1.8.5[/IMG]
Ben mart ayından beri aşağıdaki ürünü kullanıyorum, buzdolabı, bulaşık mak. ve tv yi tekonsa int. sitesinden aldım. Evime kadar çıkardılar.
Teknosa-koçtaş-hepsiburada gibi sitelerden ben sorun yaşamadım. Hatta Hb da dan aldığım tv kırık geldi onun iadesini aldım.
Tek önemli nokta servis kurulumu gereken ürünleri asla açmamak lazım.
n11 üzerinden de vestel tavlumbaz ve ankastre ocağı bayi fiyatının net yarısına aldım. Hatta didim vestel yetkili bayisinden sakaryaya kargo geldi.
Evlilik aşamasında tabak çanak dahil her şeyi netten ve çok komik rakamlara aldık. Tavsiye ederim.
![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)