User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Gürcistan Vatandaşlığı

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerek yok abi gelmesin 1000 lira emekli maaşı ile kral gibi yaşıyorsun orada açık ve net

Konuyu açan Hakan abi seninle aynı durumdayız benimde annemin dedeleri Gürcistandan göçmüş Adapazarı karasuya yerleşmişler zamanında bende şimdi anneme söyledim nereye müracaat edicez acaba bilgin varmı

Ailende giden yokmuş ama hiç merak etme abi biz gittik yöre aynı evler bile ha karasu kocaalide gezmişsin ha batumda gram fark yok insanlarıda , yemekleride , oyunlarıda birbirine benziyor insanlarıda az çok aynı zaten sadece domuz göremeye alışman gerek

Beyaz kadınları - güçlü arabalar - ucuz benzin yaşamına adapte olmak pek zor değil

2 üniversite bitirmiş bankada çalışan tanıdığımız aylık 180$ maaş alıyor Azerbaycan Bakü Zagatala'da

ben hesap yapıyorum babamın maaşı 500$ civarına denk geliyor 180$ maaş alan adam ev geçindiriyorsa 500$ dolara çok rahat yaşarsın ilk 2 ay belki dil öğrenme zorluğu çekersin o kadar , ülkendenda uzak değilsin uçakla 1,5 saat sonra İstanbuldasın

Polisler karışmıyor yollar geniş vergi yok mis gibi ülke yaşam ucuz ama hayar tabi İstanbul gibi canlı değil heryer
    Gürcü kültür derneğine üye olmak, sonra da dernek yöneticisi ile nasıl bir yol izleyeceğine karar vermek gerekiyor.

Sonra konsolosluğa verilen dilekçe ile (Dernek aracılığı ile) noter onaylı kimlik belgesi fotokopisi v.b. belgeler gerekiyormuş.

Benim daha belli değil durumum. Mevzuatları okudum, Dışarıdaki Gürcü kökenli insanlara vatandaşlık verildiğine göre, mevzuatta eşi ve çocukları da vatandaşlık hakkından yararlanabilir diye yazıyor. (Gürcü vatandaşı ile diğer ülke vatandaşı eş olması durumunda.)

Annemin köyündeki insanlar, birer birer vatandaş olmaya başladı. Eğer bende olmaya karar verirsem annem ile birlikte başvuru yapacağız.

Ama dışarıdan yaptığın hesapla oradaki bir olmaz kardeşim. Evdeki hesap çarşıya uymaz. Benim amacım iş imkanlarının olup olmadığını öğrenip, ona göre girişimde bulunmak.

Kadınlar, güçlü arabalar, ucuz benzin de bir zaman sonra karın doyurmuyor.

Orada batmakta var, çıkmakta var. Önemli olan tecrübeleri dinleyip, ona göre hareket etmek. Artısını eksisini bilmek lazım. Yoksa direk batar geliriz.

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi bu dernekler nerede Gürcistan Dostluk Derneği değil dimi bahsi geçen dernek
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu dernekler nerede Gürcistan Dostluk Derneği değil dimi bahsi geçen dernek
    GÜRCÜ (ÇVENEBURİ) KÜLTÜR EVİ - ქართული კულტურის სახლი
    E-Posta: chveneburi@chveneburi.net - gurcukulturevi@gmail.com
    Telefon: 0533 293 96 98 - 0212 212 98 14
    Adres: Selahattin Pınar Cd. Mevlüt Çavuş Sk. No:4/5 Mecidiyeköy - İstanbul
    Chveneburi.Net, "Türkiye'nin I.lk Gürcü Web Sitesi"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)