Subaru gc8 im var.baskı balata sorunu yaşıyordum.arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara Şahin abiyle tanıştım.saolsun çok iyi bir iş çıkarmış...emeğine sağlık Şahin abi...
Subaru gc8 im var.baskı balata sorunu yaşıyordum.arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara Şahin abiyle tanıştım.saolsun çok iyi bir iş çıkarmış...emeğine sağlık Şahin abi...
şahin abi kimdir dursun nerdedir . bilgi olsun lazım olabilir belki ?
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
ne iş yapar bu şahin abi ? face adresini vermişssin sadece tipini görebiliyorum abinin .
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
http://www.techturkey.com/forum/gene...tcilari-7.html
burda açılmış bir konuda var bu arada
şahin abim bir tanedir.Bu zamana kadar bütün arabalarımın debriyajını ona yaptırdım.2 sezon boyunca 2 arabamız drag kosturdu alllaha şükür hiç bir sorun yaşamadık.kişilikte olarak 10 numara ve muhabbeti çok güzel bir abimizdir.
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şahin abi çok sewdiğim işini gerçekten ciddiyetiyle yapan her ne olursa olsun yaptıgı işin yada söylediği lafın arkasında hiç sitemsiz bi şekkilde duran BRONZ baskıda çığır açmış bi esnaf abimizdir.....
İstanbuldan sevgiler şahin abime![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
05559651633 irtibat numarası bu.oem balataya costum yapabiliyor.kişilik olarakta on numara insandır.arayıp ihtiyacınız olan şeyi kendisine söyleyebilirsiniz.
teşekkürler beyler biraz araştıralım o zaman önce bu bronz işini
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
şahin usta işinin ehlidir.
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
207 rc e. onerirmisiniz bronzu. bronzdan şikayetçi olan varmı
LiveFastDieYoung ~
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)