seneler önce bende gitmiştim , hiçte beğenmeden döndüm
Printable View
seneler önce bende gitmiştim , hiçte beğenmeden döndüm
Bu yaz bende iş dolayisiyla 1 ay kadar kaldim karasuda.carpe diem diye bir otel..genel olarak istanbul ve ankarada yasayanlar tercih ediyor birde almanci diye tabir ettigimiz gurbetcilerimiz geliyor..denizi kotu gercekten.dalga cok fazla ve deniz analari cirit atiyor resmen. Havuzlu site dusunun oyuzden.carsisi idare eder birkac mekan var.yaz aksamlari sahil tarafi daha kalabalik oluyor.yas grubu genelde 16-19:-) aileleriyle gelenler cogunlukta.
.bikac canli muzk yapan mekan vardı. Ama buyuk bi beklentiye girmeyin asla..
karusuyu pek tavsıye etmem... denızı cok dalgalı.. hergun ortalama 2-3 bogulma mevcut.. kefken cebecı kerpe daha iyi seçenekler... illa deniz takıntınız yoksa sapancadada ev bakmanızı tavsıye ederım...
bu yaz gittim pek beğenmedim biraz çevre düzenlemesi falan yapılması lazım
kuzenim yazlık almış 3.köprü olunca buralar değerlenior dior :D
Eger denize gireriz diyorsanız ve cok iyi yuzme bılmıyorsanız karasu size göre degıl demektır :) hos cok ıyı yuzme bılenlerınde bogulduguna yada bogulma tehlıkesı gecırdıgıne bır cok kısı sahit ama yok deniz beni ilgılendırmez dersenız o zaman cokta kotu bı yer degıl karasu ama bır cok arkadasın dedıgı gıbı cebecı,kefken hatta hıc olmadı akcakoca bıle dusunulebılır
Akşam olsun hele :)
cebeci'de yazlık sahibi olan biri olarak söylüyorum hafta sonu denize girmemeyi göze alıyorsanız cebeci kefken kerpe'den yazlık alınır karasu deniz yönünden bunlara göre çok kötüdür.Karasudaki liman dan dolayı bütün apache ler hafta sonu cebecide bunları göze alıp iyi karar verin
Merhaba beyler suan karasudayim mobilden yazıyorum
yaz hatalarım olursa affola öncelikle :D
sezon kapalı olduğu için apaci filan yok. bide yol yok her yer toprak altyapı işleri bitmiş yakında yaparlar diyorlar.
daire fiyatları yalan hikaye 39,40,50 bine daire olanlarida gördüm hikaye. oturalacak düzgün bir 2+1 90 dan başlıyor site içinde havuzlu eli tutulur iç dış mantolu ve dogalgazli 1+1 lerde 70 den. diğer denilen ucuz denilen deprem yemiş tadilat yapılmış daireler. ekşioğlu aşmış 2+1 300 bin fiyat çekiyor :D
kisacasi en azından gezmis olduk :)
bende Kocaalideyim köyden yazıyorum karasudan ev alınmaz açık ve net çünkü fiyatlar çok yüksek biz dayımlara 100.000e aldık 3+1 sıfır daire
ben hendekteyim daha yeni yerleştik buraya her gece susmuyor silah sesleri insanlar burda silahı çok seviyor adam öldürmeyide çok seviyorlar :) o yüzden eyvallah deyip geçmek lazım bu taraflarda :D
karasuyla ilgili bi konu açmıştım bende :) , gittim hatta baktım o zamanlar öle yazın deli dolu tatil yapim yeri değil , emekli olursunuz , denizle işiniz olmaz anca öle durulur gibi :) , oralarda bi eve de 90 lira falan verilmez bence
Karasuda 15 senedir yazlığımız vardı geçen sene sattık iyikide satmışız diyorum :) adapazarında oturuyorum burdaki evimizle yazlığa 70 km yol vardı ama hiç gerek yok sakın karasuya bulaşmayın o yol 15 senedir hiç bitmedi :D 3 ay kalırsınız adam gibi 10 gün denize zor girersiniz gece hayatı zaten 1 tane club var doğru düzgün orda bile her cumartesi gecesi kesinlikle kavga çıkar ve eğlence biter yol yakınken dönün ordan dostum ;)
Kuzenim orda öğretmenlik yaptı ancak çok beğendiğini söyleyemem.Yanlış anlaşılmasın sözüm meclisten dışarı insanlarının biraz ahlaksız olduğunu söyledi...
Bizimde var Karasu'da yazlığımız,tatil için olmasa bile yatırım için ideal