teknik olarak note 3 önde olur ama 2 3 ay sonra note 3 fiyatından düşer iphone sabit kalır
Printable View
teknik olarak note 3 önde olur ama 2 3 ay sonra note 3 fiyatından düşer iphone sabit kalır
yemişim fiyatını
note 3 ün yapabildiklerinin yarısını yapabilir mi ayfon ?
şu anki yapamaz ama yeni gelicek iphone 6 belki yapabilir..
apple'da çalışan malatyalı bir arkadaşım var.. ha kayısı ha elma dedi orda işe girdi bana verdiği sızdırdığı çok gizli bilgilere göre yeni iphone6 lar içinden çıkıcak özel ışınlar sayesinde pastırma sucuk közde biber domates kızartabilicekmiş.. hatta ibr kaç yeni app ile oalyı lazer epilasyona kadar götürüceklermiş..
Dip not : viral reklam inanmayın :D şimdi inanan falan çıkar :)
Bende ikisi arasında kaldım, kararım note 3 oldu. Bayide tavsiye etti.
Ekran testi
Screen comparison: Galaxy Note 3 vs iPhone 5s and other flagships
İşlemci testi:
Galaxy Note 3 iPhone 5S'e Karşı! - ShiftDelete.Net
Detaylı inceleme:
iPhone 5s vs. Samsung Galaxy Note 3 Comparison Smackdown - YouTube
abi kusura bakmada yapılabilenlerin ne kadarı kullanılıyor Allah aşkına. 5i sattım s4 aldım sarj dayansın diye full özellikler kapalı kullanıyordum. çoğu şeyde gereksiz zaten çoğu zaman. o kdr çok özellik vs oldugu için iphone gibi stabil çalışamıyor samsung yada androidler benim fikrim bu yanlış anlaşılmasın.
ama note 3 le tabiki 5si karşılaştırmak çok doğru değil. biri kocaman bir tablet artık neredeyse. büyük tel kullanabilen note3 alsın :) kullanamayan 5s bu kdr basit bu olay ya boşa tartışmayın
2007 yılında turbosim ile iphone kullanırdım, insanlar ufo görmüş gibi bakarlardı iPhone ozamanlarda :) Geçtiğimiz Şubat ayında 5-6 yıllık iOs aşkımdan vaz geçip Note2 aldım. Note2 daha yeni derken çat diye note3 çıktı. Apple ın en iyi özelliği bir şeyin yenisini çıkardığında öncekileride gösterip evet bununlada kullanacaksınız diyor. Ama samsung tam tersi ah bu yeni si öncekinin canı cehenneme diyor. Sırf büyük ekran diye kullanmaya devam ediyorum iPhone 5inç telefon çıkardığı gün tekrar iOs tayım.
Ayrıca iPhone a kapalı kutu, android uçsuz bucaksız deniz diyenlerede siz iPhone değil elma amblemli 3310 kullanmışsınız demekten kendimi alamıyorum. JailBreak ya yapmadınız yada yapıp işi çözemediniz. Androdaki root moot hikaye. Ben mac OS kullanıyordum mesela iP4 ümde :D
Ayrıca uygulamalardaki fazlalık ve stabillik iOs ta hertürlü katlar androyu ;)
Sırf büyük ekranlı telefonun rahatlığı olsun Seneyede yenisi, aradaki zamandada 2-3 tanede farklı model çıksın Bende gıcık olayım diyorsanız Note3 alın.
anket yapsaydınız keşke
Yahu ne kadar gereksiz ön yargıları var bizim insanlarımızın. İphone kullanan, samsung'u itin g*tüne sokmaya çalışıyo, samsung kullanan iphone'yi.
Ben iphone da kullandım, galaxy serisi kullanıyorum şimdi de. Ekran büyüklüğü, şarj süresi, office, word, tarayıcılarındaki flash desteği vs. hoşuma gittiği için iphone'yi bırakıp, s2'ye geçtim. Bu kadar basit.
Telefon alacak kişi de gereksinimlerine göre buna karar verir.
Şarj olayı konusunda takıntılı mısınız?
Telefonda film, dizi vs. izlemek ve bunu rahatça izlemek istiyor musunuz?
Telefonunuzu yakın zamanda satmayı düşünüyor musunuz? vs. vs.
samsung S5 ocak ayında sunacak bence onu al.
5s de parmak ızı okuması dısında bır yenılık yok
note 3 ıse gear fln da alırsanız asmıs durumda zaten ıkı cıhazı tam olarak karsılastırıp bumu daha ıyı yoksa bumu dıyede karsılastırma yapamayız
ıkısıde kendı kategorısınde ıyı
gunluk , cok detay olmadan stabıl boyutu standart bırsey kullanmak ıstıyorsan ıphone
gunlugun dısında, ofıs maıl dosya edıtleme multımedıa gıbı cok fazla ıslevı bır arada kullanıcaksan ekran boyutu ıle ılgılı tasıma sıkıntın yoksa dusunmeden note3
gearla uygun bulabılsem alıcam bende bırtane :)
Suan lg g2 den yaziyorum. Boyut olarak ne note 3 kadar buyuk nede ip5 kadar kucuk. Yani ekrani ben burdayim diyor. Ozellikleri ise hergun bisey kesfediyorsun adeta fiyat olarakta gercekten uygun. Aa note 3 3gb ram bu ise 2 gb rama sabit. Iphone zaten ozellik olarak belli ama ios onu ust kulvarlara tasiyor. Ios ve android kullanan biri olarak ios dertsiz her sey hazir elinde, android ise islevsel,daha bir ozgur oluyorsun. Itunes yuzunden app kullanmiyorum
ben de çok arada kaldım. daha doğrusu sadece note 3 noyutundan dolayı sıkıntı yaratır diyordum ama cebime koydum ve gayet rahat girdi. ince olduğu için rahatsız etmiyor kesinlikle.
gear Türkiyede satılıyor mu? teknosa da sordum Türkiyede satılmıyor ama amerika fiyatı 350 dolar dediler
telefonu telefon gibi kullanıcaksanız 5s.
yok bilgisayar gibi kullanırım derseniz not3.
iş adamı değilim o kadar teferruatla uğraşıyım.
insanlarda aptal değil ilk haftada 9 milyon satsın :D
note 2 verılıp note 3 almaya degermi ??
abi note3 alsak bile özelliklerinden hiç birini kullanmayacağız sadece sosyal ağlar applerini kullanacağız o yüzden gereksiz resim mesim çizmicez veya holding hisselerinin devamlılığını kontrol etmicez ne bilim yaptıkları şeyler çok gereksiz gibime geldi tamam adamalr yapıyolar allah razı olsun ama iPhone kadar da stabil çalışamaz. Android'in en büyük problemi de bu. Hiç bir zaman da sanmıyorum ki iPhone kadar stabil çalışsın. Kara kutu deniliyor ama isteyen istediğini de yapabiliyor. Android özgürlük diyorlar bana saçma geliyor iPhone'da da özgürlük var sonuçta bu bir telefon 3310 varken özgürmüydük de şimdi özgür olalım. ihtiyacımızı giderecek özelliklerin olması daha iyi basit ve etkili androidde rehbere girerken donuyomuş iPhone'da direk giriyor hiç bir sıkıntı olmuyor
eğer iş için ise note3. Günlük kullanıma 5s uygun :rolleyes:
edittttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Nisandan beri note2 kullanıyorum iyi ki de almışım. Bundan sonra alacağım telefon note3 olur heralde. O da 1500 lere düşünce belki
Iphone 5s..
Amerikalılar endüstriyel tasarımda ve stabilite konusunda çok iyidir..
bende aynı ikilemi yaşayanlardanım. ip4 ip5 kullandım, android tel. olarak samsung galaxy tab 7.0+ kullandım. benim şansımamıdır nedir ip4 ü aldıktan 10 ay sonra flaşı yanık kaldı verdim servise tamam ok dediler 2 gün sonra aynı hatayı yaptı, sıfır cihaz verdiler. 2 aydır örneğin facebookta ya da maps kullanırken ekran çizgi çizgi olup itunes a bağğlayın hatası veriyodu ki dün en sonunda dayanamayıp attım telefonu duvara :@
biyere gidiyorum ne bilim bilgisayardan dosya atmam gerekiyor yok itunes yok itools uğraş dur.
bu arada telefonun özelliklerini kullanan biriyim. cepten girip uçak bileti kesiyorum acil durumlarda. ya da sürekli şirketten satış raporları ıvır zıvır geliyor.
ergonomi, kullanım dersen iphone... ama biraz büyük ekran ya da daha ağırlıklı iş amaçlı kullanıcam dersen note 3 derim.
edit: ergonomiyi sadece şu anki galaxy tab kullandığım için söylüyorum. 7" telefon mu olur demeyin :D
'Miş-muş' olarak konuşuyorsun . Yani şöyle oluyormuş böyle oluyormuş diye . Benim iphone 3 ve 4s kullanmışlıgım var . 4S'i sıfır almıştım ,1 kere servise gitti aldıktan 1 hafta sonra hem de . Yok fon tuşu bozuluyor yok üst tuşu bozuluyor . Kim iphone sağlam diyebilir bana bu forumdan ? Telefoncuları araştırın ya da servisleri ellerinde iphone varsa çoğu fon tuşu tamiri üst tuşu tamiri..
Madem o kadar kaliteli ve dünyanın en iyi telefoncusu neden bir fon tuşuna çözüm bulamıyor ,hadi onu da geçtim bi şarz konusuna el atamaz mı bu lanet olası telefon şirketi ?.
Arkasında elma işareti,ortama girince bi şeklin havan oluyor işte esprisi o :) . Bizim ülkenin milleti de hava atmaya meraklı olduğundan ille de iphone diyor . Ben de çok severdim menüsü her şeyi kolaydı ,samsung yapamazsın edemezsin şöyle böyle dediler . Samsung'un her şeyine alıştım ve iyi ki almışım diyorum. Rehbere girince donma falan da yapmıyor :) .
Telefondaki sorunlar her markada olabilir ;fakat iphone'u bir ilahmış gibi tanıtmaktan vazgeçelim artık . İnanın bir işe yaradığı yok . Steve jobs güzel reklam yaptı ölümünden sonra çok beklenti içine girdi millet ;ama çıkan telefonların donanımlarına bakıyoruz işte hali ortada. Elle tutulur güzel bir yenilik yok ,elle tutulur bir farklılık yok ama fiyatları da maşallah .
Bugün olmuş vatan 1800 tl küsüre iphone 5 satıyor,ama note 3 gibi bir telefonda 1900 tl .
şu yazıdan sonra bugün gene bir gaza gelip note3 alıcakdım turkcell shopa gittim iyi güzelde çok büyük telefon aldım tek elime sığmadı zaten düşündüm bunu nasıl taşıycam diye..
cebine girmez kadın gibi çantamız olsa atarız oda yok :) vazgeçdim sırf o yüzden..
Diger sayfaları okumadım benden once soyleyen olmustur belki ama ikisini de dusunmeyin. Htc one alın. Teknik ozelliklere bakıyorsanız 5sten daha ustun bir telefon, ve android telefonlar icinde de apple'ın vaad ettigi stabiliteye esdeger bir performansı var. Samsung galaxy s2 ve s3 kullandım, sense arayüzü samsung'un touchwiz'inden kat be kat daha iyi. Ayrıca ram cok daha verimli kullanılıyor surekli limitte gezmiyorsunuz. Harici sd card takılamıyor ama 32 gb standart zaten. Bir de 5s/ios 7 ile yeni gelen burst mode (fotograf tusuna basılı tutunca coklu cekim) ve slow motion video gibi ozellikler htc'de de var.
Bi goz atmadan karar vermeyin derim :)
Edit: muzik dinlemeyi seviyorsanız tek geçin.
İşin açıkçası burada note 3 ü inceleme fırsatım oldu, note 1 gibi köşeli yapmışlar, note 2 gibi ele kolay oturmuyor.
Ayrıca note 2 den sonra note 3 te çok büyük bir fark göremedim, sanırım s5 yada note 4 ü beklemek gerekecek.
Iphone mu? 5 inclik iphone cikana kadar dusunmem.
2-3 gün yani sıkılana kadar note3 :) geri kalan günler apple
O kadar belli ediyorsun ki..Mış-miş'le bu iş olmaz..
Fazla uzadı gene bu telefon muhabbeti..Günlük işler için kullanılacaksa ip5 gibi küçük,zarif telefon yok zaten piyasada..Yok ben resmen bilgisayar gibi kullanacağım,teknolojinin sunduğu nimetleri deneyeceğim dersenizde Note 3'ün üstüne yok şimdilik..
note 3 zaten uste cok bisi koyamadi, yani s4 o kadar ilerdeki napsin zaten:D
s4 bence her acidan cok yeterli bir telefon..
Note3 kullaniyorum efsane ;)
z1 hakkında ne düşünüyorsunuz. bugün elledim mıncıkladım. inanılmaz bir kalite var kasada. ayrıca çokta sağlam bakınız..
Tasarımı kaliteli olsun, ekran boyutları iyi olsun, stabil olsun, sağlam olsun, hızlı olsun, elime otursun, multimedya ve kamera kalitesi iyi olsun diyorsan HTC One incele derim. :) Bunun dışında bahsedilen telefonların hepsi çok güzel. Kimisi iphone kullanır basittir, stabildir hoşuna gider rahat eder, kimiside android kullanır telefonla uğraşır tamamıyla kişiselleştirir. Ben 3gs den sonra iphone dan sıkıldım mesela ama yıllardır kullanıp vazgeçemeyen çok insan var. Şimdilik htc one mantıklı geldi bana birde yeni çıkacak xperia z1 ide inceleyebilirsin. :)
belki konu dışı ama nu tür ürünlerin karşılaştırması ile ilgili bir site var. "kıyas.la" merak edilen teknik bilgilere ulaşılabilir..
5s birsürü telefon kullandım yine iphone aldım note 2 kullandım iyi olan sadece şarj durumu :D
Iphone 5 ten galaxy s4 e gectm mayis ayi gibi simdi yine degistiricem sanırım her iki telefonunda kendine g9re artilari ve eksileri var ama bende kararsizim 5s mi note 3 mu konusunda :D note 3 kot pantalon cebine sigiyormu arkadaslar ?