eğer iş için ise note3. Günlük kullanıma 5s uygun :rolleyes:
Printable View
eğer iş için ise note3. Günlük kullanıma 5s uygun :rolleyes:
edittttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Nisandan beri note2 kullanıyorum iyi ki de almışım. Bundan sonra alacağım telefon note3 olur heralde. O da 1500 lere düşünce belki
Iphone 5s..
Amerikalılar endüstriyel tasarımda ve stabilite konusunda çok iyidir..
bende aynı ikilemi yaşayanlardanım. ip4 ip5 kullandım, android tel. olarak samsung galaxy tab 7.0+ kullandım. benim şansımamıdır nedir ip4 ü aldıktan 10 ay sonra flaşı yanık kaldı verdim servise tamam ok dediler 2 gün sonra aynı hatayı yaptı, sıfır cihaz verdiler. 2 aydır örneğin facebookta ya da maps kullanırken ekran çizgi çizgi olup itunes a bağğlayın hatası veriyodu ki dün en sonunda dayanamayıp attım telefonu duvara :@
biyere gidiyorum ne bilim bilgisayardan dosya atmam gerekiyor yok itunes yok itools uğraş dur.
bu arada telefonun özelliklerini kullanan biriyim. cepten girip uçak bileti kesiyorum acil durumlarda. ya da sürekli şirketten satış raporları ıvır zıvır geliyor.
ergonomi, kullanım dersen iphone... ama biraz büyük ekran ya da daha ağırlıklı iş amaçlı kullanıcam dersen note 3 derim.
edit: ergonomiyi sadece şu anki galaxy tab kullandığım için söylüyorum. 7" telefon mu olur demeyin :D
'Miş-muş' olarak konuşuyorsun . Yani şöyle oluyormuş böyle oluyormuş diye . Benim iphone 3 ve 4s kullanmışlıgım var . 4S'i sıfır almıştım ,1 kere servise gitti aldıktan 1 hafta sonra hem de . Yok fon tuşu bozuluyor yok üst tuşu bozuluyor . Kim iphone sağlam diyebilir bana bu forumdan ? Telefoncuları araştırın ya da servisleri ellerinde iphone varsa çoğu fon tuşu tamiri üst tuşu tamiri..
Madem o kadar kaliteli ve dünyanın en iyi telefoncusu neden bir fon tuşuna çözüm bulamıyor ,hadi onu da geçtim bi şarz konusuna el atamaz mı bu lanet olası telefon şirketi ?.
Arkasında elma işareti,ortama girince bi şeklin havan oluyor işte esprisi o :) . Bizim ülkenin milleti de hava atmaya meraklı olduğundan ille de iphone diyor . Ben de çok severdim menüsü her şeyi kolaydı ,samsung yapamazsın edemezsin şöyle böyle dediler . Samsung'un her şeyine alıştım ve iyi ki almışım diyorum. Rehbere girince donma falan da yapmıyor :) .
Telefondaki sorunlar her markada olabilir ;fakat iphone'u bir ilahmış gibi tanıtmaktan vazgeçelim artık . İnanın bir işe yaradığı yok . Steve jobs güzel reklam yaptı ölümünden sonra çok beklenti içine girdi millet ;ama çıkan telefonların donanımlarına bakıyoruz işte hali ortada. Elle tutulur güzel bir yenilik yok ,elle tutulur bir farklılık yok ama fiyatları da maşallah .
Bugün olmuş vatan 1800 tl küsüre iphone 5 satıyor,ama note 3 gibi bir telefonda 1900 tl .
şu yazıdan sonra bugün gene bir gaza gelip note3 alıcakdım turkcell shopa gittim iyi güzelde çok büyük telefon aldım tek elime sığmadı zaten düşündüm bunu nasıl taşıycam diye..
cebine girmez kadın gibi çantamız olsa atarız oda yok :) vazgeçdim sırf o yüzden..
Diger sayfaları okumadım benden once soyleyen olmustur belki ama ikisini de dusunmeyin. Htc one alın. Teknik ozelliklere bakıyorsanız 5sten daha ustun bir telefon, ve android telefonlar icinde de apple'ın vaad ettigi stabiliteye esdeger bir performansı var. Samsung galaxy s2 ve s3 kullandım, sense arayüzü samsung'un touchwiz'inden kat be kat daha iyi. Ayrıca ram cok daha verimli kullanılıyor surekli limitte gezmiyorsunuz. Harici sd card takılamıyor ama 32 gb standart zaten. Bir de 5s/ios 7 ile yeni gelen burst mode (fotograf tusuna basılı tutunca coklu cekim) ve slow motion video gibi ozellikler htc'de de var.
Bi goz atmadan karar vermeyin derim :)
Edit: muzik dinlemeyi seviyorsanız tek geçin.
İşin açıkçası burada note 3 ü inceleme fırsatım oldu, note 1 gibi köşeli yapmışlar, note 2 gibi ele kolay oturmuyor.
Ayrıca note 2 den sonra note 3 te çok büyük bir fark göremedim, sanırım s5 yada note 4 ü beklemek gerekecek.
Iphone mu? 5 inclik iphone cikana kadar dusunmem.
2-3 gün yani sıkılana kadar note3 :) geri kalan günler apple
O kadar belli ediyorsun ki..Mış-miş'le bu iş olmaz..
Fazla uzadı gene bu telefon muhabbeti..Günlük işler için kullanılacaksa ip5 gibi küçük,zarif telefon yok zaten piyasada..Yok ben resmen bilgisayar gibi kullanacağım,teknolojinin sunduğu nimetleri deneyeceğim dersenizde Note 3'ün üstüne yok şimdilik..
note 3 zaten uste cok bisi koyamadi, yani s4 o kadar ilerdeki napsin zaten:D
s4 bence her acidan cok yeterli bir telefon..
Note3 kullaniyorum efsane ;)
z1 hakkında ne düşünüyorsunuz. bugün elledim mıncıkladım. inanılmaz bir kalite var kasada. ayrıca çokta sağlam bakınız..
Tasarımı kaliteli olsun, ekran boyutları iyi olsun, stabil olsun, sağlam olsun, hızlı olsun, elime otursun, multimedya ve kamera kalitesi iyi olsun diyorsan HTC One incele derim. :) Bunun dışında bahsedilen telefonların hepsi çok güzel. Kimisi iphone kullanır basittir, stabildir hoşuna gider rahat eder, kimiside android kullanır telefonla uğraşır tamamıyla kişiselleştirir. Ben 3gs den sonra iphone dan sıkıldım mesela ama yıllardır kullanıp vazgeçemeyen çok insan var. Şimdilik htc one mantıklı geldi bana birde yeni çıkacak xperia z1 ide inceleyebilirsin. :)