alan olmasa fiyat duser. arz talep isi. kimse almasin 40 a da duserdi simdiye.
Printable View
alan olmasa fiyat duser. arz talep isi. kimse almasin 40 a da duserdi simdiye.
Arkada 235 yerine 255 lastik, motor kondisyonu yerinde, eps hata vermezse hedef 2:28 onun altina inmek cok zor olacaktir.
Hayir kahverengi degil. Ayrica ne alaka youtube videosunda en iyi sure tofas gurubundan cikmasi ? Youtube a atinca video yu hizlandirma mi yapiliyor ?
O kadar probleme ragmen iyi bir pilota sahip olan M3 e bu kadar yakin olmak benim icin gurur verici. Tabiiki M3 hizli olacak saka misin? Oncelikle arka duzlukte fersah yiyorum.. Ayrica Nurburgring surelerine bir bak; 8:22 e46 M3, 8:39 S2000 arada 17 saniye var :D 0-100 vs hizlanma verilerini vermeyeyim bile.
Genel S2000 kullanicilariyla alakali birsey diyemem ama ben dunyanin en hizli arabasini kullanmiyorum fakat en riskli arabalardan birini kullandigim kesin; en azindan normal yol ortaminda.
Mobil missin izleyememissin linki asagida;
34SUS94 Istanbul Park Pist Gunleri IV ! Seans3 - YouTube
Her hizli otomobilde olasi haraketler onlar, yani bende cok e46M3 sahibi biliyordum kendini dunyanin hakimi sanan. S2000 deki problem gucten dolayi degil, anormal asfalt seciyor ve kisa wheelbase inden dolayi kopmalari cok hizli ve sert oluyor. Ana problem kaynagi bu. S2000 de soyle bir durum var, kullanmayi bilmeyenler icin inanilmaz zor bir arac fakat yeteri kadar vakit gecirirsen baya oyuncak oluyor.
Pist videolarini izlersen en az onden kayma, cizgi icine en iyi yonlenen araclardan bir tanesidir. Arkasini kontrol edebilen bir duzeydeyseniz virajlardaki cizgilere girmek cok kolay ve cok eglenceli. Pist konusunda bilgi isterseniz cok detayli anlatirim S2000 i ama yol konusunda pek bilgim yok, yolda gazlamam; e-5 te 70 tem de 120 ;)
ilk dikkatimi çeken o oldu :) fakat aklıma takılan 7 küsür dakikada herhalde son virajı dönüp start düzlüğüne girdiğinizde önünüzde bi beyaz bmw var normal şartlarda virajı döndükten sonra geçmeniz gerekir gibi öndeki arac tam ne bilmiyorum fakat diff kısa değilmi ayrıca 14. dakikalarda bi virajda 4 araba birden gectiniz kısamı uzunmu çözemedım :))
üretimi durmus tursu olmamış bir aracın fiyatı tabıkı yüksek olur.
pahalı mal da herzaman satar.
Beyaz Bmw; M3 :) Yani duzlukte filtre egzos lu motorunda sikinti olan bir S2000 in gecmesi son derece imkansiz, hatta o kadar yakin gittigime cok sasirdim.
Evet kisa ayna mahruti var aracimda, ayna mahruti kirildiginda orjinalini bulamadim ve acil lazimdi. Sadece bunu bulabildim. Kisa ara hizlanmalari biraz canlandirdi ama pistin viraj-hiz dengesine uyumlu degil. Bagzi yerlerde cok ortada kaliyor, ya cok dusuk viteste kaliyorum yada 2 kati fazla vites degistirmek zorunda kaliyorum.
Hahah, o Mini zamanlariydi.. Pert olsa gider yenisini alirdikta simdi S2000 in tursusuzunu bulmak zor, bilmiyorum bu arabaya sanki daha bir deger veriyorum.
arkadaşın dediğine tamamiyle katılıyorum,s2000 sevdiğim bir araba ve almak istediğim bir araba ancak 2008 model bnmle aynı model cupradan(bnmki de boyasız) 2 kat pahalı edecek kadar güzel mi bilmiyorum,sıfır fiyatından daha pahalıya satılan dünyada kaç tane araba vardır? çok değildir sanırım mclaren f1-98 kasa 911-bugatti-klasikler ve s2000 geliyor aklıma,yani ev alacağıma s2000 alsaymışım yine kar edicekmişim,ben de anlıyamıyorum bu denli pahalı oluşlarını ama yapacak bişey yok hepsi zengin ve tok satıcı sanırım
46 m3 eskıtıp corvette gectım hepsının tadı baska ama gectıgımız butun bayram s2000 vardı kim ne derse desin fiyatını filan bilmemde cok acaip zevkli bir araba,dıreksıyon vıtes bı tuhaf arabada patlayanlara hak verıyorum artık :D insan kendını zor tutuyor arabada :)
Ulan oğlum koyduğun videolarda bi tane sorunsuz tam tur 2.55inci saniyedemi ne başlayan var kaç dönmüşün bi baksana adamı hasta etme :D beslemesiz 2.28 dönmez s2000 de neyse konu pist konusu değil :) çok fiyatları ama arz talep serbest piyasa.Almayı çok isterdim ama bu paralarada düşünmezdim bu s2000i kötü araba yapmaz o apayrı bir konu.vti 30 ediyorsa s2000 için 70 az bile öyle bakarsak :)
dogru evet 2009 da %50 ve öncesi %60.Pek birşey farketmiyor 30 bin civarı olucaktı işte avrupada zaten 25 bine alıyorsun bu aracı... Burdaki 97 civic fiyatına orda s2000 alıyorsun... Amerikaya girmiyim hiç (2002 Honda S2000 2.0 $ 6,995 ) Ama s2000 e pahalı diyene kadar aslında bütün araçlara pahalı demek doğru olur sadece s2000 değil.. 20-25 bine bin e usa de veya avrupada satılan aracı bize burda 50 bine satıyorlar... 2.000 paund rx-8 ya şaka gibi :)
MAZDA RX8 4DR [231] Coupe for sale in Exeter | Auto Trader
madem bu kadar pahalı gidip Z4 alsanıza daha ucuza...
şu honda fiyatlarına isyan edenlerden gına geldi artık..almayın kardeşim pahalı geliyosa
Aynen öyle :icon_tup:
Nadide parça her zaman pahalıdır.
E alıcısı da var. Sürekli el değiştiriyor otomobiller. Alınıp satılıyorsa malın değeri odur.
Türkiye de şimdiki sayıdan fazla 50 tane daha olsaydı, elbette 10 ar lira aşağıda olurdu piyasa.
s2k pahalı diyenler, evet bu araç sıfır fiyatının üzerine çıktı doğrudur. Ama 50bin tl olsa bir gün durmaz alırdınız. Parası + merakı olan herkes alırdı.
Bu videoda degil zaten zaman diger videoda cikmisti. Can2k ile beraber izleyip bakmistik surelere ; ) 2:32-33 bu halde cikiyorsa dahada duser, ozellikle arka lastikle beraber sure daha iner rahat rahat. Kesin bir daha ciktigimda 2:28 yaparim demiyorum ama hedef o. Az birsey de hafifletirsem sag koltuk, full depo giriyorum birde(O yuzden son seanslar surem iniyor :D) guzel sureler cikar daha ama problemleri gidereyim 2:29:999 bile gelse benim icin cok buyuk basari
Bizde bedavaya almadık zaten.Keyfin bedeli olmaz.Keyfine alırsın binersin satarsın.
ben yıllar önce supra için benzer şeyler yazmıştım. 3000gt ile çok mu alakasız ya da ondan kat be kat üstün bir araç mı? ne var ki 20 bin dolara satılamıyor çünkü F&F 1 de baş rolü kaptırmıştı :)
Gayet basit; tutulan aracın fiyatı yüksektir, en iyisi olması da gerkemiyor popüler olması kafidir; Bir kaç harun videosu da popüler olması için yeterlidir:)