o zaman size ilginç bir şey itiraf edeyim 2008 ağustos ayı mutluhan dan 77bin TL ye 0 s2000 fiyat aldık biz 2 araç için,arkadaşım akıllılık yapıp aldı ben son anda vazgeçtim.
O gün bugündür araba işlerim hiç yolunda gitmiyor asrın hatasını yapmışım![]()
![]()
o zaman size ilginç bir şey itiraf edeyim 2008 ağustos ayı mutluhan dan 77bin TL ye 0 s2000 fiyat aldık biz 2 araç için,arkadaşım akıllılık yapıp aldı ben son anda vazgeçtim.
O gün bugündür araba işlerim hiç yolunda gitmiyor asrın hatasını yapmışım![]()
![]()
Kardeş 21 yaşındasın 2008'de 15-16 yaşında oluyosun bi yanlışın olmasın iyi düşün![]()
S2000 almaya gucu yetmiyenler delsol alsin bence her iki aracida kulandim kulanim olarak ayni oturma pozisyonu ayni hata yine delsol aldigimda elim start engine butonu ariyorduustu acik olmasi ve vtec acmasi vs vs biraz gorunumuyle oynayip ayni ilgiyi goruceklerine inaniyorum delsol 160 hp s2000. 240 hp ve s2000 arkadan itisli onun keyfi hazi ayri tabi
benim s2000 varken hergun gezemiyordum yakiti delsol'dan fazla yakiyordu yaz gunu altan egsoz sicakligi usten gunes arac kayniyodu sanki
bakimi agir geldi delsol aldim yine biraz susledim yanlamasada
bana suan yetiyor ve manitalar delsol u daha cok seviyo bu ne marka diyorlar ve inanin s2000 dusuremedim manita ama delsolun kismeti acik
)
Daha sırada S2000 alıcak cok kişi var.Mesela benArabalardan anlamayan sadece işe gidip gelen dayı oğlu bile bu ne guzel bir araba fiyatları nasıl dedi.Begenmeyen yok abi.10 yıl daha fıyatlar dusmez.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Son birkaç senedir honda piyasası kafayı yedi zaten. E normal o paraya alacak varsa o paraya da satılıyor.
En güzeli alternatiflere yönelmek.
Connecting site...
vti alamayan si aldı, derken si piyasası yükseldi akabinde vti yükseldi..
yine vti alamayan si beğenmeyen delsol e yöneldi, delsol son 2-3 yıldır patlamaya çalışıyor da bence çokta patlamadı yahu
s2000 lerin 3-4 yıl değil de 8-10 yılı var bence de ömür olarak, zaten kazasızı kalmaz o zamana
bu kasa na-nb lerin yanından geçemez bence her konuda..
Bizde s2000 turbo vsr(ars2000) 80000 istiyordu simdi 75 bin isteniyor malesef arac almayi bilmiyoz galiba
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Abi birşey söyleyim mi.. S2000'ine binmedim ama şuan param olsa gözümü kırpmam bu fiyat diyalogu yapmam direk verir alirim o parayı yakarım o arabaya heba ederim gözümde görmez
bence araba veya fiyata camur atılmasın gereği yokinşallah herkes gibi jubileyide s2000 ile yapmak isteyenlerdenim
hakediyor verilir
binen kardeslerim'e abimelerime agız tadı ile binmek nasip etsin tekerlerini düz çevirsinler hep maşallah hepsinede.
Tolga Say.
Project01 Garage
10 kişi toplansa en az 7 kişinin hayalinde s2000 sahibi olmayı istiyodur sahsen![]()
Sırf S2000 olarak değerlendirmemek lazım her aracın 2. eli arttı
euro 3 oldu çıkarması güç oldu
Usd 2 alt üst devam ediyor
0 araç fiyatları ***** GT86 lr 145 000 TL lerden satılıyor
S2000e muadil 350 Z vardı arka iten keyifli japon bence o araçda hak ettiği değerleri geç buldu ve sonrasında fiyat olarak 100000 + a temizleri satıldı
S2000 in olsa satıp ne alıcaksın almana binerim desen 65 75 arası zebille A5 vardı fiyatlar oldu 85 ve devamlı yukarı doğru biz çok ilgili olduğumuz için sadece S2000e bakıyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)