.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Herkes S2000 almak için yanıp tutuşmasa bu forumda 550+ sayfalık S2000 sorgulamaları konusu olmazdı bu 1. Fiyatı en çok irdelenen araç olmazdı. Piyasada bu kadar konuşulmazdı. Bu 1+1 daha 2. Ben aracı eleştirmenize birşey demedim konunun başındaki tepkimi anlatamadım sanırsam? Eleştirdiğim nokta S2000 fiyatlarına söylenenler. Pahalı olabilir,pahalı da, Türkiye şartlarında 90 bin 100 bin TL para demek ciddi bir mebla demek,ancak aracın piyasası şu an bu durumda, eskiden 70 bin TL idi,şimdi 90 bin TL, öyle veya böyle bir şekilde fiyatı arttı, bunun için gelip konu açmak, S2000 kötü araç,bu paraları hak etmiyor demek - elbette ki hür iradenizdir yazabilirsiniz - piyasayı düşürme amaçlıdır sadece.
S2000'in üretiminin bitmiş olması, S2000'e olan talep bittiği için olmadı bu arada. Öyle olduğunu düşünüyorsanız yeniden araştırmanızı öneririm. Dönemde genel olarak spor araç satışları gerilediği için kaldırıldı.10 sene boyunca üretilen ve kasa değiştirmeyen bir araç demek, üretim ve satışta başarı demek. Yeteri kadar talep görememesi spor araç olduğundan dolayı. Honda'nın satış & pazarlama stratejilerinden dolayı vs. vs. evet talep azlığından dolayı kaldırıldı ama bu kötü bir araç olduğu bulgusu değildir.
Son olarak i8 gibi saçma bir araç hiçbir zaman almayacağım için görmezsiniz o tarz yorumları merak etmeyin :)