konu sahibi arkadaşın linklerindeki iki arabada satıldı çok oldu bildiğim ikiside ağır kazalı siyah olanı ben sormuştum tek kaydı var 59 bin tl demişti
bugun sıfır bi araba alsanız orta sınıf 50-60 bin civarı, spor modelleri 90-100 bin civarı gel gelelimki s2000 kadarda dikkat çekici ve keyifli değil. bence temizliğine göre verilen parayı hak ediyor.
Teşekkürler hocam bilgi için.
Hocam benim ayağımı yorganıma göre uzatmamla alakası yok bu durumun herşeyin bir ederi var fiyatı var bu kadar uçmanın bir anlamı yok kimsenin malını da öldürdüğüm yok .
90-100 olmamalı.
Hayır hocam alakası yok . Google satılık s2000 yazın çıkan sonuçların içerisinde bir ilgim yok o kuruluşla ama makul fiyatları bu olmalı .
Kan benim damar benim mevzusu gibi oldu serkana katiliyorum aslinda uyelik almiycaksin siteye en guzeli o olucak
C R M performance
Typer a muadil olarak pd130 var aslinda.guc bakimindan soyluyorum cok deli gucler alinuyor dizelden.ama malesef s2k nin muadili yok bi m3 var oda denilsigi gibi yuksek cc olusu mod acisindan daha pahali olmasi yedek parcanin daha pahali olmasi ve kimse kusura bakmasin s2k ningoruntusu cidden baska.ama guvenli degil bana gore.aslinda bizim arabalar typer lara rakip olabilirdi duz vites olsaydi bizim onumuzude dsg kesiyor yinede atmoyla kafa kafaya giden gecen pololar var.yani asil mesele gazcilik konusunda hondanin cok avantajli olmasi.ama bu paralar yine etmez.kusura bakilmasin degeride dusmez.cok ciddi bir talep var.s2000 icin yillarca para biriktiren tanidigim insanlar var.
her zamanki gibi abartı fiyatlar s2k için. mtv, kasko, sigorta diyosunuzda düzgün diye tabir edilen s2000ini alırken yani 80-95 tl verirken bunların ödemiş olarak görmüyomusunuz?
ben 65 e m3 alırım 6 ayda 2-3 lira vergi öderim yine cebimde 20 lira kalır ? yanlışmıyım? ben 1 anda 80-95 vericeğime 4 senede 80-95 vermiş olurum daha iyi.
s2k mı m3 mü? tabiki m3 veyahut başka başşak abidesi bir araç olabilir saygılar...
işine gelmeyen , şikayet eden almasın parası cebinde kalsın yavv
neden pahalı diye konu açılıyor yaa sürekli , aslında almak istiyor ama paraya kıyamıyor , s2k yada typer almak düşünerek olmuyor eger para varsa veriyosun alıyosun birden bire , biz bu sitede cok konu gördük en fazla ıkı parça boyalı olabılır ama max. bütce 25000tl diye VTI arayan , yok ööle bi dünya maalesef
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Almanya S2000 fiyatları
NOT : Reklam amacım yok !
Yukarıda site de Almanyanın ünlü bir ticaret sitesi lütfen buradaki fiyatlara bir bakın.
Şimdi diyeceksiniz Almanya ile biz birmiyiz vergisi benzini vb. bir sürü faktör söyliceksiniz de yine arada bu kadar uçurum olması çok mantıksız
S2000 fiyatları arttı dogru hele bazıları abartı mesela ben 2007 de2006 vsalı 68e aldım 2012 başıydı glb 73 e mugen hadtopla sattım sonra sattıyım ark fiyatı tam bilmiyorum ama benim satığımdan daha fazlaya sattı ama atlanan bi şey var oda bütün arabaların piyasası arttı
konu m3 ve s2k değil. s2k fiyatı ve örnek verilen araçlar yanlış anlaşılmasın.
ama m3 aşkım alevlendi yalan yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)