http://www.dailyhaha.com/_pics/i-agree.jpg
Printable View
piyasa , arz talep , sürüş zevki bilmem ne tartışırken konu döndü dolaştı Türk Apaçiler Federasyonu onursal başkanına kadar geldi :D Otur sınavına çalış ne işin var s2000 fiyatıyla hata bende :D :)
paralari biriktir sikibin alacaz al-sat yapariz
http://i25.photobucket.com/albums/c9...86105892_n.jpg
türkiyede değer kazanan menkuller dolar euro altın s2000 :D
şahin'den doğan'dan broadway'dan gelen bir nesiliz.... s2000de düz araba oyüzden cekici gelir...
bide ülkemizde güzel olan beğenilen herşeyin modası geçmez, fiyatı da düşmez bu net.
hak edermi okadar paraları? o kadar param yok o yüzden verilirmi verilmezmi cok iyi bilmem ama şunu bilirim aldıgınız arac düzgünse aldıgınız fiyata yüksek ihtimalle satarsınız bu ihtimal her spor araçta yoktur.
S2000 küçümsediğiniz, SLK Z4 gibi araçlarla kıyasladıgınız gibi sıradan bir otomobil değil
@emre
Kimsenin atladığı biryer yok,
Bunu senin yazından kopyaladım birebir.
Ne yazıyor burada,ben mi yanlış anladım?
S2000 in satış adedi sebebiyle üretimden kaldırıldığını unuttun sanırım.
Yani öyle 999 adet üretilen,her araçta üretilen bilmem kaçıncı olduğu araç plaketi olan bir araba değil.En basitinden clio v6 böyle bir araçtır benim için.
S2000 sahiplerinin anlamadığı bir nokta var,kimse s2000 e kötü araba demiyor.Ancak Honda sahiplerinin geneli araçlarını tüm modellerden üstün görüyor..
Bir önceki mesajımda zamanı gelince s2000 alıp bir sezon binip satıcam yazmıştım.
Yerine alacağım araç çok daha uzun süre binmek üzere z4 olacaktır.
herkese saygımız var bizim benim kendi görüşüm kardeşim bu ünal turan ama forumun çoğu da benim gibi düşünür kaldı ki ben örnekleme yaptım,s2000 fiyat konusunda gereksiz muhabbet yapmayalım kardeşim ben alırım yaparım beğenilmiş beğenilmemş hiç umrumda olmaz olmuyorda allaha şükür kimseye beğendirmek için bişeyler yapmıyoruz
Ulan kimle neyi tartismisim :D
ben kendi düşüncemi yazdım istiyen alır zaten ama o kadar para vermem ŞAHSEN daha iyileri var