User Tag List

Sayfa 3/36 İlkİlk 1234513 ... SonSon
672 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zamanki gibi abartı fiyatlar s2k için. mtv, kasko, sigorta diyosunuzda düzgün diye tabir edilen s2000ini alırken yani 80-95 tl verirken bunların ödemiş olarak görmüyomusunuz?

ben 65 e m3 alırım 6 ayda 2-3 lira vergi öderim yine cebimde 20 lira kalır ? yanlışmıyım? ben 1 anda 80-95 vericeğime 4 senede 80-95 vermiş olurum daha iyi.
    s2k mı m3 mü? tabiki m3 veyahut başka başşak abidesi bir araç olabilir saygılar...
    65 e 125.000 uzerinde km li M3 alabilirsin tabi Su an 65.000 fiyati olan arac 161.000km de 2003 model. SMG sine yada vanoslarina birsey olursa ne olacak, ki oluyor Ayni fiyata 2005-6 model alabilirsin zaten cok faha dusuk km li. Kaldiki boya durumu yazilmamis, herhalde komple boyali o da. Eger cok kullaniyorsan o 10.000 tl sadece benzin olarak bile cikabilir, ben gunluk kullaniyorum benden cikar kesin.

Birde Almanya fiyati yazilmis, Almanya da da o fiyatlara M3 var ama E36. Yurtdisinda S2000 icin cok abzurt sigorta bedelleri var ve oralarda zaten 2.el oto fiyatlari yerlerde ; ) E bizden %50 ucuza aliyorlar zaten min

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    65e m3 alınırda hadi vergisi benzinide ödedin geçti o motora bişey oldumu nolucak ?

///M makineyle kafam rahat sıkayım gazlıyım diyorsanız kenarda duran 20 bin tl herzaman olmalı bunu unutmayın

aynen katılıyorum m3 parçası çok pahalı çıkmasıda çok az.

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin düşüncesi malı parası fikri degerleri yargıları kendinedir ben bunu söylerim ... Iyi araba iyi fiyat kimse kimseyi zorlamıyor s2k alın veya typer a vtec e binin veya m3 m5 106 seat a vs hangisiyse artık ... Bu tamamen keyif zaman para işi

Hondanın sadece s2000 i yükselmedi ki 1,6 ies ler bile 17 -23 arası olmuş bence fiyatlar normal neden mi normal yukarıda da söylenmiş yağına suyuna gerekli yapılabilecek bakım vs tarzı şeyleri eksiksiz zamanında veya Zaman'ından önce yaptıranlar bunun faydasını arabalarında görüyor gerek servis parça vs gerek motor ömrü kullanış yedek parça arıza çıkarma durumu ... fiyatları herşeyiyle uygun diğer markalara göre japon arabalarının özellikle hondalarda ...

Iyi malın her zaman hak ettigi degeri görmesi taraftarıyım 30 ise 30 , 50 ise 50 , 100 ise 100
    Buradaki araçların cogunda zaten emek var bakım var titizlik var markası modeli ne olursa olsun bence hak edilen fiyatlar iyi malın kıymetini bilen adamlar tarafından bilinir . Parası olan emeğe saygısı olan zaten parayı verir istediği onun olur

Burak18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi ince hesaba girersek fabrikadan 80 liraya çıkmış jelatini üstünde arabaya kullanıp gazlandıktan sonra 80 lira verilmez türkiye hariç heryerde böyledir(çok özel araçlar hariç s2000 dahil değil) hakkı neyse o olsun sorun burda hakkı o değil diyorum tabi serbest piyasa isteyenin bir yüzü vermeyenin zenci. hür irade konuyu açmış fikrini paylaşmış arkadaş bizde paylaştık. tekrar fikrimi beyan ediyorum piyasadaki abuk subuk fiyatlar yüzünden normal fiyatlı araçlar afedersiniz ama taşa sıçılmış *** muamelesi görüyor. saygılarımla
    güzel betimleme yaptım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu siteye ilk üye oldugum yıl 2007 idi arkadaslar .

ozaman vteclere 25-26 edermi diye saatlerce kavga ediyorduk.

yıl oldu 2014 hala vtec 25 typer hala 40-50 s2k ise 60dan baslıyor

bende sunu anladım demekki ediyormus

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi ince hesaba girersek fabrikadan 80 liraya çıkmış jelatini üstünde arabaya kullanıp gazlandıktan sonra 80 lira verilmez türkiye hariç heryerde böyledir(çok özel araçlar hariç s2000 dahil değil) hakkı neyse o olsun sorun burda hakkı o değil diyorum tabi serbest piyasa isteyenin bir yüzü vermeyenin zenci. hür irade konuyu açmış fikrini paylaşmış arkadaş bizde paylaştık. tekrar fikrimi beyan ediyorum piyasadaki abuk subuk fiyatlar yüzünden normal fiyatlı araçlar afedersiniz ama taşa sıçılmış *** muamelesi görüyor. saygılarımla
    güzel betimleme yaptım
    bugün trilyoner olsanda sıfırını alamıyacağın için durum böyle zaten üretmeye devam etseler boyasızını 60 liraya alırdık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel betimleme yaptım
    Doğru söze ne denir ? Ama hocam boşverin bu kadar da güzel betimlemeler yapmayın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence en iyisini yapıyorlar üretmesinler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRIX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söze ne denir ? Ama hocam boşverin bu kadar da güzel betimlemeler yapmayın .
    hahahahhaha betimlemeye değinmeden olmaz

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesın kendı malı kendı parası tabi karışmam etmem. Ama konu fikir beyan etmek ise bencede gereksiz şekilde pahalı. Sadece s2k lar değil bütün Honda piyasası pahalı fiberden dökülmüş tamponlu crx lere 15 isteniyor vtecler 25-30 arası geziniyor. Ama s2k nın piyasasının düşmemesi bence Hondadan kaynaklanıyor. Şimdiye kadar s2k ları seriye bağlayıp devam etseydı s2k lar şuan 40-60 arası olurdu.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu siteye ilk üye oldugum yıl 2007 idi arkadaslar .

ozaman vteclere 25-26 edermi diye saatlerce kavga ediyorduk.

yıl oldu 2014 hala vtec 25 typer hala 40-50 s2k ise 60dan baslıyor

bende sunu anladım demekki ediyormus
    İstisnalar hariç aynen katılıyorum..

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arz-Talep meselesi beyler dünya nın her yerinde talep gören mal Fiyatı yüksektir.Bugün burada yazan kimse 2006-07 model 60 milyara kazasız boyasız,zımba,okka,ceviz... vb.gibi araba alıpta satarken 61-62 ye satmaz bakar X satıcı 70 demiş bir diğeri 75 demiş eee ben enayimiyim bende 75 yazayım neticede piyasanın yani satıcıların talep ettikleri bir rakam(yani tabiri ile piyasası)var bu eğri neyi gösterirse satış rakamı da o olur keşke zamanında kıymeti bilinseydi de Honda Türkiye de bundan 1000 adet ithal etseydi o zaman hepimiz 40 milyara s2000 binerdik.Az olunca durun bu oluyor.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda'nın en kötü düşük modeline bile iyi paralar isteniyor. çünkü honda a'dan z'ye her arabası İYİ. alıcılara kalsa, 1.4 is ler 12 lira, 1.6 isle 14 lira, vtecler 15-20 lira, typer 30-35 lira, s2000 40-70 lira...

ben kendim 1.4 is imi 17500 tl ye almıştım. buralarda 20 bin tl üzeri alınan satılan bayağı bi 1.6ies satışına şahit oldum. 30.500 tl ye satılan 98 sedan vtec e şahit oldum..50 bin üzeri alınan-satılan bir kaç typer a şahit oldum. demek ki para ediyor..
    Arabacı Ağır japon..

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Supra ve nsx fiyatlarını biliyor musunuz istanbuldaki?
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k'nın en temizi boyasızı, km yapmamışı benim gözümde 70 75 eder.

pertleri haşatlar 35 40 iyidir.
    Livestrong

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k her kuruşu hakeder, talep=fiyat...
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arz - talep meselesi

alan memnun satan memnun, rahatsız olanda gitsin başka araba alsın, bende çok pahalı diyordum ama gidip çok para verip aldım

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arz az talep yüksek ise fiyat artar basit iktisat.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasa böyle bir şey Herşey otomatikman ederini buluyor, o pahalı şu pahalı demeye gerek yok. Pahalı ise el değiştirme azalır, fiyatlar iner. 70-80-90 isteniyor ve satılıyorsa pahalı diyemezsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)