Fiyatlar pahalı olabilir. Şuan Apaçi gibi kullananların ellerinde de olabilir ( temizlere , koleksiyonluklara laf yok ) Ama s2000 oldukça başarılı bir araba.
Fiyatlar pahalı olabilir. Şuan Apaçi gibi kullananların ellerinde de olabilir ( temizlere , koleksiyonluklara laf yok ) Ama s2000 oldukça başarılı bir araba.
Allah islah etsin. Hani benim uslubuma iste yok terbiyeme bir suru seye laf ettin ya… Sen bile bile insanlari tahrik eden, tepki alacagini bilerek bundan hosnut olan bir insansin. Ilgi cekmek hosuma gitmiyor diyorsun da icten icten boyle bir mayhos oldugunu goruyoruz biz merak etme.
Bunlari yazmandaki tek amacin birilerini karsina alip masum koylu havasi yaratip karsindakinin terbiyesiz, edepsiz, ailesinden hic bir sey kapamamis camuru atmak. Fiberden yapilmis dogan gorunumlu sahin nedir ya? Begenmiyorsan begenme, "Ben begenmiyorum bu fiyata almam" dersin olur biter. Ama senin lugatinda boyle bitmemesi lazim tabi.
Sana mi kaldi benim arabayi neyle aldigim ? Kimsin lan sen boyle bir kaniya varacaksin? Yasin basin bilmemkac olmus hala 15 yasinda veletler gibi yaziyorsun buraya. Git bir aynaya bak. 7/24 calisiyorum paramida bastim aldim sanane? Ne yiyip ne ictigimi mi anlaticam sana? Insanlari kiskirtacak abuk sabuk yorumlar yazmana ragmen seni burada tutmalarinin sebebini anlayamiyorum. Burada bilmemkac tane S2000 kullanicisi var ve sen hepsine laf ediyorsun. ALLAH ISLAH ETSIN, tez zamanda aklini basina alman dileklerimle.
p.s: Cok daha agir yazacaktim ama sadece forumdaki insanlara olan saygimdan dolayi yazimi yollamadan 2342 kere editleyerek yayinliyorum.
honda s2000 80 - 90 - 100 binlere alınıp bir ferrari bi porcshe bu kadame arabaların havasını veren tek arabadır onun için fiyatını binmeyen anlamaz s2000 başka bir araba yani onun için bu fiyatlar normal tabi temizleri için gerisi alıcıyla satıcı arasında kalan pazarlık payıdır s2000 sınıfı açısından bi benzeri daha yok![]()
![]()
41 UC 626 EP3 Type-R 2004
34 ALG 34 EP3 TYPE-R 2005
34 BA 0839 S2000 2007
34 TM 0554 FN2 Type-R 2008
34 VK 2309 MERCEDES E AMG 2014 34 BUN 34 FK2 Type-R 2015
3 tane s2000 im oldu bugune kadar. Nasil ne sartlarda aldigimi ben bilirim. Sen kimsinde iki tane secenek sunuyosun alinabilme sekli adina ? Yasindan basindan utan babam yasinda olmasan sana cok guzel seyler yazardimda...
Bi cok sey daha yazmissin bence yazi sekline uslubuna dikkat et, yazdiklarin nereye gidiyo onu bi tart. Herkes genis genis sineye cekmez yazdiklarini benden sana tavsiye
valla babamdan bile büyüksün ama bu yazdıklarınla ağır tahrik ediyorsun insanları.
Kimse S2K alırken parasını sokağa atmıyor ki miras yesin ya da çalışmadan kazansın. Herkes alıp keyfini alıp ya aynı paralara yada biraz üstüne satıyor ya da binmeye devam ediyor.
Hala daha bu aracın temizi düzgünü var ve alınıp satılıyorsa yapılacak bir şey yok. Alamayan ya da beğenmeyen bu denli ağır eleştiri yapmaz. Bana göre de pahalı bir araç ama alır en kötü 3-5 ay biner aynı paraya da satarım zararım da olmaz sokağa da para atmam. 2005 model araç 100 K fiyata gidiyorsa isteyen 2000 model vette alır aynı paraya ya da daha ucuzuna rx8 veya üstüne koyar 350z alır ama alan alır satan satar bu kimseyi bağlamaz.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Saygıyı bizim sizden ögrenmemiz gerekirken bizmi sana ögretelim?
4 sene hayalini kurdum emek ettim dua ettim babamında BİR MİKTAR destegiyle aldım.
Babam yaşında adam gelipte benim emegime genelleme yaparak saygisizlik edemez!
Ne derdin varmış s2000le bilmemde içine iyi dert olmus iyide olmuş.
Fesat düşüncelerini kendine sakla, 3-5 tane araba it kopukta diye butun s2000 sahipleri ne kaçakçı ne mirasçı.
Asıl Allah seni sana bukadar koyan dert olan s2000 düşmanlığından ve saygısızlıktan kurtarsın beyamca.
Dayı dua et bir gün s2000 alayım da , yemin ediyorum her Allahın günü gece evinin oraya gelip yatağından korkarak seni uyandırmazsam ben de anıl değilim.
![]()
imzasız..
bu amcanın sözlerini dikkate alıp eleştirdikçe üstüne gittikçe, adam daha çok zevk alıyor. mesajlarını görmezden gelin, 1-2 hafta sonra zaten yazmamaya başlayacaktır.![]()
Şimdi metin amcayı çok üzmeyelim herkesin kendi seçimi ama Metin amca sende biraz ayıp etmişsin.Metin amca sunları da baz almış olabilir bence bu kısımda haklı yani niye herkes dışına bakıyor bide iç kısmını baz almak lazım
Amacım konuyu kızıştırmak yada s2000 cilere laf atmak değil.Herkesin kendi zevkidir begenmiş almıştır.Bende m3 seviyorum ama m3 ünde eksikleri vardır söylersiniz degerlendiririz gözü ile bakıyorum.
![]()
Yaaa bu adamı iplemeyin Allahınızı severseniz. Her konusu tartışma zaten.
Ondan sonra da çocuk gibi trip atıp kaçıyor.
Onun derdi "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" misali. Hem alamıyor hem de alan arkadaşlara laf sokuyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)