oo mevzu var
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
çekirdek alacaktimda kulturlu gozukmek icin kaju aldim beklemedeyimvette parasina s2000 banada sacma geliyo ama yapacak birsey yok alan aliyo satan satiyo.almasinlar o parayada fiyatlar dussun , prim yaptiranlar yine alicilar
![]()
Sen s2000 beğenmeye bilirsin. Ama bu kadar insanın hayaline bodoslama girme. Artısını eksisini yazıyosun zaten yer yer. Tamam eyvallah.
Nasrettin hoca işi, beğenmiyosan banane, bendekini beğenmiyosan sanane.
S2000 kült bir otomobildir 50 sene sonra cok daha kıymetli olur sizin tt dediğiniz aracı kimse kolleksiyon amaçlı saklamaz şu bir gercek dışarıdan s2000 ile icine bindiğiniz s2000 ilk basta size hayal kırıklığı yaratabilir fakat öyle bir tarzı vardır ki arabayı sattığınız zaman ararsınız bu söylediklerimi eski tayfa cok iyi anlar bu konuşulanları 6 sene önce konuşuyorduk ve o zaman s2000 satılıyordu site Kapali olmasa alıntı yapardım o zamanki konuştuklarımızı .kaliteli insan lafınıza gelince yasınız 51 gibi degil Üslubunuz 18 lik yeniyetmelere benziyor her türlü adam ferrari veya lamboya da parayı bastirip biniyor bu kisilerin hanzolukları kendinedir o arabayı bozmaz Kısaca garajında s2000 saklayan cok düzgün adamlar var üç beş zibidi bunu degistiremez
Üşenmedim sırf sizin için ikinci el S2000 fiyatlarına baktım..
Su anda söyleyecek söz bulamıyorum ikinci el ve böyle bir arabaya bu kadar parayı vermek için iki şey olabilir
1- Miras yiyorsunuz..
2- Çalışmadan kazanıyorsunuz..
ne diyeyim bu S2000 sevdasından allah kurtarsın...
S2000 cok guzel bir arac ancak suan 2.el araclarin cogunda oldugu gibi onunda piyasasi biraz yuksek. Ben s2k alicak olsam vsa li kirmizi bi renk almak isterdim
amcaya fotograf attım gözü ''araba'' görsün diye, yerden yere vurmuş aracı...
S2000i tasarlayan Japon mühendis ''Shigeru Uehara'' aynı zamanda NSX'inde tasarımcısıdır. Yıllar süren tasarım çalışmaları sonunda NSX vs S2000 gibi mühendislik ve kalem harikası araçlar ortaya çıkarmıştır. Bunun gibi mühendislik harikası araçlarda bünyesinde barındırdıgı motorlarla o yüzyıla damga vurmuş başarılı motorlardır. Biliyosunuzki halende 2.0lt 240hp N/A güç elde eden yok. Bu denli Japon harikasına Doğan görünümlü Şahin yakıştırmasını hiç beklemezdim, Metin amca sadece gülüyorum sana
Edit: Şu tatlılık başka hiçbir araçla kıyaslanamaz bence
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Lekum otomobilikum veliye otomobil.
Saka bi yana insan her arabayi sevmek zorunda degil, sevmedigi arabayi da kotulemek zorunda degil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)