3.16i yada 3.18i bakmalısın ozmn şöförleri baya iyidir.. Fazla zarar vermezler!
Printable View
Edit......
Arkadaşlar bugun arkadaşın e46 325 cabrio sürdüm otomatik olmasına rağmen araç çok güzel gidiyor.200000 bin kmde tüpsüz kalkarken biraz fazla basarsanız hemen dsc yi yakıyor açıkçası manuel aramamada gerek kalmadı otomatikte iş görür benim hoşuma giden cabrio bir aracla üstü açık gezmek çok hoşuma gitti ve cabrio alacağım anlaşılan.İlanlarda gezerken smg li 330 lar dikkatimi çekti ne dersiniz alırken smg mi almak daha iyi ??
Birde arkadaşlar alırken 325ci mi 328 mi 330 mu hangisinin motoru iyidir kronik problemi yoktur uzun yıllar sıkıntısız gider ?
3.25ler iyidir ama bence aralarında en güzel sesi 28ler veriyor. 3.30larda bildiğim kadarıyla smg1 var m3teki smg2 gibi değil. ve smg1'lerin çok sorunlu olduklarını duyuyorum ama ne kadar doğrudur yanlış bilgide vermek istemem smg 330 kullanan arkadaş varsa yardımcı olucaktır. ama otomatikleride rahat rahat yamultabilirsin arabayı dscyi kapattığında keyifli hale gelir :)
2.5 imprezami satabilirim tertemiz problemsiz 4 kapı muhahaah :)
4 kapı 4 çeker 400hp STI
Connecting site...
4 çeker bir araç düşünmüyorum arkadaşlar şuan cabrio olarak karar kıldım varsa araçlar değerlendirirm
e36 düşünürsen benim ilanım var, bakabilirsin
BMW 3 Serisi 328i 1996 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137585066