Abi iscehisardakileri tanirim,kimdi acaba senin arkadaslar. Ayrica ne guzel yerdi orasi :)
Simdi Dinar Cezaevi'nde surunuyorum:)
Printable View
Hakan'dı arkadaşın adı İstanbullu,Bayata düştü iscedeyken yanına gittim 2 kere.
Afyona yolun düşerse yerim kolay
Bursa ışıklar hayal kırıklığı olacak beyler 2 haftada bir çarşı. telefon yakalanırsan 15 ün uzatma direk. çoğumuzu hizmet eri yapıyorlarmış. :/
iyidir Zeki seni sormali
Ankarada da - derecelerdeki nobetler gercekten bambaska oluyor :)
nobet timi isimli bir gorev var. 1 hafta boyunca hergun gunduz 6 saat nobet - diger hafta boyunca hergun gece 4 saat nobet olarak devam ediyor. Gunleri nobet tutarak geciriyoruz.
Çanakkalede denizci kim var forumda bakim ses verin rütbelide olur :D
Bilal kütahyayla ilgili biraz bilgi versene :) ne götürmemiz gerekli , ne götürsek gereksiz olur ? bozuk para alalım mı yanımıza , işbankası atm'si var mı falan ?
Ben suan kutahyada uzun donem yapıyorum.
Yemeklerı berbat devamlı tost kola yersın bazende pıde.
Kantınde hıc bırsey yok.
Gelırken gıyecek içlik(termal),sapka,boyunluk ve eldıven harıc hıcbırsey sakın gtrme herseyı verıyorlar boşa masraf yaparsın.
Bol bol telefon kartı al sıradan alamazsın ve cabuk bıtıyor.
Botunu kendı ayakkabı numaran al.
Mutlaka bır sekılde traflu vede pastil sok ıcerıye. Kimse senle ilgilenmez hasta olursan.
Cok sıkılırsan carsıya çıkmak ıstersen tıyoları verırım.
Sormak ıstedıgın bırsey olursa 0532 781 3065 msj at.
Genel olarak: Yemekler kotu,havası cok sert,yağmur kar yok fakat her taraf buz :) kısa donemlı sadece tören selamlamsı yapıyor okdr,banyo max 3 günde bır yaparsın,bozuk para mutlak getır otomatlar var meşrubat için. Kendını ac kalmaya sartla ben sadece yemek gzl çıkarsa yıyorum bırde meyve gerırı fasa fıso. Gorev geregılı bugun ıstıkaklarda bulundum hepsı ısler acısı anlatmıyım 21 gunun ızdırap olur. Hayırlı tezkereler.
bursadan selamlar güzel şehir lakin ışıklarda çarşılar 2 haftada bir olması zülum atarsa 136 başka yok. olursada zamanım yok. :)
Toruun torun ötbez borun, ötünce borun ben burda yokum :D
Gelen 353'lere az sölemedim :D
atarsa 134 bu ne ya adammı vurduk?
Burdayım bro nasılsın nası gidiyor ? Okuyorum ama hep yazamıyorum. Denetleme geçirdik ardından Askeri fabrika olduğu için Komutanların Bakanların ziyaretleriydi derken baya bi hareketliydi bu aralar.
Afyon'unda dediğin gibi soğukta nöbetleri meşhur, artık muhafız olduğumuz için alıştık geceleri nöbete, 5-10 derece olduğu zaman çok sıcak geliyor :) gündüz de yazıcı olduğum için bi şekilde daha hızlı atıyor gibi :)
Atarsa 84 :)
Oo butun gun sicak yazanede gecede arada bir kitle kendine 1-3 3-5 millet laf etmesin :) Bizde gunde 12 saat nizamiyede alt ara kapi ac gecede 2 saat nobet :) yazici olmana sevindim bizide sececeklerdide fizikten dolayi nizamiyeye verdiler :)
Atarsa 80 diyoruz 353ler adina :)
354. dönem kısa dönem olarak 5 şubat çarşamba günü Ankara / Mamağa gidiyorum. Eğitim ve esas birliğim orası.
Bir ihtimal de olsa; orada bizden kimse var mı şu an? Ya da daha önce orada askerlik yapan varsa tavsiyeleriniz nelerdir?
En gec pazar aksam teslim olucam, -121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY varmı benden baska uzun dönem :)