Metin amca mizahına bayılıyorum :) Aynı eniştem gibisin
Printable View
Metin amca mizahına bayılıyorum :) Aynı eniştem gibisin
Metin emmi sizle, siz metin emmiyle makara yapıyosunuz
Trasponder alınsın herkese ispatlansın durum pazar günü metin abi seni izleyecegim :)
Benim açtığım her konuda bazıları eğitim ve kültür düzeylerini hemen belli ediyorlar. Bir insan neden kendini böylesine düşürmek ister veya insanlık dışı olmak ister anlamıyorum.
Bunların içinde okumuş doktor mühendis olmuş olanlar var yazık hemde çok yazık..
bır soru sordum ama kaale almadınız
Metin amca'cım, al bir transponder çık yap süreni. Video çek, benim-utku'nun ve diğer pistçi arkadaşlar ile karşılaştır. Hatalarını da görürsün iyi yaptığın şeyleri de. Bu iş rolling gibi değil, rolling'de arabalar pistte sürücüler yarışıyor bu yüzden bol bol video izleyip kendi hatalarını görmelisin. Sana tavsiyem boş bir seansa kayıt yaptırıp - transponder alıp kendince iyi bir süre çıkarman.
'Kendinizi geçtiğiniz gün beni anlayacaksınız' yaz bunu iyi laf
ben kendımı defalarca gectım o konuda sıkıntı yok. amac ne amac?
burda yazan ne? onumde baslar damalıyı onumde gorurse basarılı olur? ben okuyorum okuyorum bı anlam cıkartamıyorum? sız gecılırsenızmı basaırlı oluyo adam yanı bı sızı gcıncemı basarı oluyo?
caddede böle baslıyo ısıklarda bi ara gaz yanında vites kuculmeceler kesiciler sizde aynısını yapıyosunuz:) Önunuze yem atıp kovalıcaksınız? Valla bazıları agır konustu kendimce ayıpladım ama arabanız için cabanıza hayranım da cok bencil tavrınız var cogu zaman:)
Metin bey bencede sürenizi kayıt edip burada konu açarak kendinizi ıspat edebilirsiniz ve herkez ona göre konuşur saygilar
Sana transponder hediye edildi, fakat o gun sen yine girmedin. Gelip burada ahkam kesiyorsun :) Ha gel gec vallahi bak sevinirim, derim vaayy 50 yasinda amcadaki cesarete direksyona bak derim ama sen burada bidi bidi bidi yanlis seyleri konustukca gozumde batiyorsun ve bunu hala anlamak istemeyip devam ediyorsun.
Bu konulari acmandaki amaci hala cozemedim... En son vaz gecmistin boyle seyler yapmayacaktin pistte zamani yapip koyacaktin.. Yine ne bozdurdu senin orucunu gece gece ?
Not: Insanlarin kultur seviyesine ve laf atip karar verecek kisi de sen degilsin. Milletin asabini bozma, 700hp arabalara gider yapip sonrada yok supersportlara demiyorum onlarin yeri ayri diyorsun.. Birsey mi iciyorsun nedir anlamadim?
He diyin geçin..