öle olmuyor işte de neyse kendi gözlemlerim doğrultusunda kendi yorumum diyelim , inş. devam eder benim için ayrı bi renk , cıvığı çıkana kadar gitsin ;)
Printable View
Sanırım Leyla ile Mecnun'un hatırına 1-2 bölüm daha seyrederim. Olmuyor çünkü.
1.Bölüm iyi
2.bölüm eh işte
3.bölüm baya kötü
benim içinde tam tersi, bana 3.bölüm efsane geri geldi dedirtti. özellikle göndermeler sağlamdı.
- bir selamun aleykum'e bakar. gibi :)
gta sahneleri, orman bölümü gülümsetti.
-ferhat göçer mi lan o ? burda iptal oldum :D
ilk 10 dakıkasın da aralıksız güldüm heleki erdal bakkalın köçek sahnesi bitirdi beni :D
Bomba gibi devam ediyor unutanlar için :)
leyla olmaz bıkmadınız leyladan bombaaa :D
Efsane yavas yavas geri geliyo yeterki istesinler :)
Artvine çok sallıyolar ya :D
Hahhahaah gelirsen ekime gelmessen :) hahahahhaha
3. bolumu izliyemedim daha ama gta gondermesinde fena guldum :D Cok seviyorum bu ekibin mizah yapisini :)
Dizinin konusu nedir bilen var mı?
bende 3. bölümü çok beğendim , 4. bölümde eh işte ama kızın ismini bilmediğinden arkasından böğürmesi beni baya kopardı :D , serkanın sahneleri bayıyor beni :) , ben gayet keyifle izliyorum yalnız galiba dizi 3-5 bölüme nakavt olur :)
4. bölümü bende yeni izledim bir iki sahne dışında baya baya bir sıkıcıydı.. resmen geçip bitsin diye dakika saydım..
kız olayını leyla ile mecnunun reel gerçek hayat versiyonu gibi bir şey yapıcaklar sanırım böyle aralarında duygusal bir şeyler olucak falan bildiğin bayıcı sıkıcı bir hale gelir..
inşallah toplarlar yoksa bu gidişle reytingleride baya bir düşer..
Neticede leyla ile mecnun fantastik bir diziydi kural yokdu herşeye eyvallah diyordukda bu dizide gerçek karakterleri gerçek hayatlarını oynuyorlar..
gençler dizi kalkmayacak rahat olun zaten bu kanal için prestij işi kuşak raitingi zaten 1.01 daha ne kadar düşük olabilir ki :)
çok drama var aşırı boğucu bir drama var insanlar eğlenmek gülmek için oturuyor televizyon başına ama yok yani son iki bölümdür ağır bir drama var..
Halen daha L&M'un vedasındalar. Artık diziyi tamamen soyutlamaları gerekir bence yoksa ben de dahil çoğu kişide o performans beklenmeye devam edecek. Dizide enteresan bi dram var.
O değil de ben lahmacun ve pide tariflerinde koptum ya :) O standartı yakalasınlar artık yıksınlar ortalığı.