mazot temiz çözüm boyaya zarar vermez kesinlikle
Printable View
mazot temiz çözüm boyaya zarar vermez kesinlikle
Mazot , Margarin yağ ve pasta ile %100 sonuç alırsın.
margarin çok kolay çıkarıyor fakat kısa süre sonra iz kalıyor onuda sıcak su ile temizlerseniz tertemiz oluyor.
Motor temızleme sıvısı
Selülozik tiner tavsiyem boyayı almaz kaldırmaz.
mazot veya bulabilirsen gaz yağı başka bişey sürme
Bende mazotla çıkarmıştım ve boyaya zarar verdiği de yoktu.
ben oto yıkama da çalışırken bizde mazot kullanıyorduk zararı yok öyle 140TLde almamııştık direk 1litre mazot aldı geldi adam ondan sonra hava kompresörüyle bastık 2dakikada geçti
mazot +5500
Gaz yağı ile cıkıyor askerde çok temizledik boyaya zarar vermiyor
mazot yada gaz yagı farketmez 2 side zifti cıkarır 2 side boyayı besler asla zarar vermez tabi yıkamasını bildikten sonra:) bir kova alın icine ziftin durumuna göre mazot dökün .sonra bir fırca ( oto yıkamalarda kullanılan) ile kovada ki mazota batırın ve zift en üstte nerdeyse ordan baslayarak asagıya dogru bir kat zift olan bölgeye sürün ardından 1-2 dk bekleyin.sonra bir kat daha sürün göreceksiniz ki ziftler yayılmaya baslıyo.ardından bir kat daha sürüp cıktıgından emin olun ve tazikli su yardımı ile yıkayın.Sonra komple sabunlayıp durulayın.Olay bu aslında en iyisi yıkamacıda temizletmek ama fiyatı baya ucurmuslar orada.Aracınıza fırca sürdürmüyor iseniz bir bez yardımıylada yapabilirsiniz ama unutmayın bir kat bastırmadan ziftli bölgeye gecin yumusatsın yoksa cok ugrasırsınız:)
sellülozik tinermi? :eek:
ne dediğini biliyormusun cidden?
istersen kezzap atalım önce
sonra sellozik tiner
birazda aseton dökelim
sellozik tiner plastiği eritiyor, verniği kabartır boyanın a.... koyar
---------------
arkadaşlar gördüğünüz gibi 100 bin tane mazot-gazyağı cevabı gelmiş bulunmaktadır
bundan sonra yeni icatlar bulmak veya farklı cevaplar vermeniz gerekmiyor
cam sil şişesine mazotu doldurup komple püskürtün biraz bekledikten sonra durulayıp tekarar sıkın sonrada güzelce yıkayın sorun kalmaz
Zift katran temizleyiciler satılır benzinliklerde onlar çıkartır.
Ya da eski mantıkla güneşte sanayağ ile çıkartabilirsin.
wd 40 da temizliyor ama ben sonax v.b markaların zift katran sökücü spreyleri var onlardan kullanıyorum ..
Decabit (10krktr)
Balata spreyide deneyebılırsın.
gazyagı bulabılrsen olur ama sakın plastık aksama surme beyazlatır.Mazotta cıkarır zifti aklınız da bulunsun hem de arabayı parlatır