Cuma günü binbir güçlükle ehliyet için randevu aldım kan grubu kartı felan çıkarttım derken ben bu randevu alınca verdikleri takip fişini pek okumadığımı fark ettim bugün , az önce göz gezdirdim ve e-devletten aldığım adli sicil kaydının emniyette geçerli olmadığı yazıyor takip fişinde , benim sanırım adliyeden gidip almam lazım bu belgeyi ama pazartesi sabahı 09:30'a randevu aldım ve Adliyenin kaçta işe başladığını bilmiyorum
Size sorularım
1. Adli sicil kaydı almak için en erken saat kaçta Adliyeye gidebilirim 08:30da felan başlıyorsa sistem yetişirim gibime geliyor randevuma ama saat 8de diyen var 8:30 da diyen var 9da başlar diyen var (internet dahil)
2.Muhtarlıktan alınabiliyor diye okudum internet üzerinde bir sitede bu gerçekmi gerçekse baya rahatlıyacam tabi muhtarlık işe kaçta başlıyor oda önemli
( Ehliyet için kursa başvurduğumda adliyeden aldığım sicil kaydını kabul etmemişlerdi tekrar e-devletten çıktı almıştım emniyette çıktıyı kabul etmiyor şaka gibi )
keşke saat 10:30 - 11:30 saatlerine alsaymışım randevuyu niye oraya tıkladın be çocuk diye debeleniyorum şuan