Yalnız abi paylaştığın link 2010 yılına ait gözüküyor
Printable View
Geçen biriyle konuştum bu gürcistan'dan araç alınca 6 ay olan süreyi Gürcistan'a 2.000 $ ödeyerek 2 yıla çıkarılabiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Olayın b*ku çıkmış durumda. getiren getirene..
Aynen, yarın birgün yasayı değiştirip yaptırım uygulanır ve hepsi toplanır gibi.. Hiç değilse değerli araç getirip donanımları, parçaları değiştirselerde bi işe yarasa :)
isteyen varsa yardımcı olabilirim sorun sıkıntı yaşamadan getirtebiliriz yeni bi yasa cıktı 6 ay degil 1 sene kalabiliyor artık araçlar ama 1 senede gürcistanda kalmak zorunda biraz rüşvetle onuda hallediyolarmış
ben o işle çok uğraştım arkadaşım, araba alıyorsun gümrüğe geliyor gürcistana orada gümrüğe ödeme yapıyorsun o arada şase numarası geldiği ülkede sorgulanıyor. çalıntı çıkarsa ki yüksek ihtimal çalıntı çıkıyor... umarım cüzdanında 20000$ civarı para vardır... gürcistanda kanunlar biraz radikal bu konuda... o kadar kolay ve ucuz olsa bu işler her yerde gürcü plaka araba olurdu... eşim gürcü her yıl gidip geliyoruz yani bunu ben söylüyorum.
saygılar
1 sene burda kullansam gidip orda satip baska birsey alip donsem olmuyor degilmi ?
türkiyede yabancı bir firma ile anlaşarak ancak 6 aydan fazla kalabilir. araç o firma üzerine oluyor. sana vekalet veriyorlar aracı kullanmak için... adamın kafası bozulursa çeker alır altından arabasını.
https://www.facebook.com/pages/Gürci...13844018628415
ilginç arabalar var arada :)
2 arkadaşımda gürciden araç getirdi. Ve hiç bir sıkıntı yok diyor. muayne yok sigorta yok diyor.
araç kendi üzerine oluyormuş. cezasını ödeyip burda istedigin kadar tutabiliyormussun.
türkten türke satış yapılabiliyormus . Bilgisi olan varmı ?
Biri bu isten fena patliycak da hadi hayirlisi
Zaten bi alanlar akıllı, bizde emsallerine 2 katı para veriyoruz. Çok uzun sürmez bu olayda...
iyice ısındı ortam :)
takipteyim :)
face sayfalarına baktımda baya bı araba satmıslar bu işi bi net ogrensekde bızde gıtsek getırsek :)
inşallah bi son verirler şu muhabbete , cebinde 3-5 lirası olan gidip araba getiriyor trafikte terör estiriyor sonra buldumcuklar.