Sabah sabah götdüm koprum
![]()
Baliklari göremecez ben kullanmam marmarayi.
tmmob un açılış evveli 11 maddelik bir yazısı vardı, ya da chp nin mi emin değilim ya da ortak mıydı. soruları sordular mı ne cevaplar alındı acaba takip de etmedim sinirimi bozmamak için![]()
Bana kimse yok siyaset yoktu o yoktu bu yoktu demesin. Rezilligin daniskasi asagidaki haberde. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin. Bes para etmez karakterde insanlar var bazi mevkilerde...
Mynet Mobil
capslar cok iyi![]()
ya bazıları diyorki 29 ekimde açmak için aksaklıkları eksikleri göz ardı ettiler falan... Bu tür projelerde göz ardı edilip açılabilme ihtimali olsa izmir metrosunu açarlardı adamın her seçimde metroyla başı dertte metro biticek vaadiyle 3 seçim geçirdi![]()
heh dediğim buydu:
Türkiye Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Süleyman Solmaz, 8 yıl Marmaray Projesinde görev yapan Rıza Behçet Akcan'ın raporuna dayanarak Marmaray Tüp Geçişinin bitirilmeden hizmete sokulduğunu açıkladı.
http://www.haberler.com/tmmob-dan-ma...228309-haberi/
Bu denli iş yapılacak, tahliye pompası olmayacak. Saçma geldi linkteki haber.
http://www.techturkey.com/forum/7121712-post28.html
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
bakalım karayolu nasıl olacak![]()
Vagonların kapılarının açılma sorunu test aşamasında da vardı, mevcut zeminden dolayı kapılar kitlenebiliyor denilmişti zaten yinelenmiş olay...Umarım kazasız belasız kullanılır ama biraz gaza fazla basıldığını bende söyleye bilirim..Her yerde oldugu gibi Raylı sistem ihaleleri ve olan bitenler de de usulsüzlük dizboyu devam ediyor ne yazıkki..İzmir ve Ankara metro ihalelerinde, ihale sonucu mahkeme kararı ile iptal edildi fakat, ihaleyi alan firma Ankara da fabrika kurdu üretime geçti bile %51 yerli katkıdan dolayı vs vs
https://www.dropbox.com/s/e5xu1kfxry...2016.05.02.png
Tvden izlediğim kadarıyla vatandaşların çoğunda akvaryum gibi denizi izleme isteği, merakı var. Tünel olduğunugörünce moralleri bozulmuş, beklentileri karşılanmamış gibi mutsuz olmuşlar. Bana hem çok garip hem de komik geldi.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben bu projede sirkeci'de arkeolog olarak yer aldım.ben deniz seviyesinde 0 metrelerde işe başlamıştım -26 metreye kadar elle kazdık.ve belli seviyelerde alanın tamamına güclendirme boruları koyuyorlardı ve santim oynama yapılmıyordu.zaten duvarlar proje zeminine kadar betonla kaplıydı ve güvenliğe dikkat ediyorlardı ve işin içinde japonlar var bence bu laflar karalama amaçlı.
Şu tünelin borularını neden şeffaf yapmadılar acaba insanlar hem denizin dibindeki canlılarıda görebilirlerdi daha ilgi çekici olurdu valla.
Nasıl ya bu marmaray denizin dibinden gecmiyormu :S Denizin altındaki topragın altındanmı geçiyor bu simdi :S
herhalde o yol üzerinde başka bir otobüs olmaz. adamlar zaten otobüs yolu kurdu metrobüs adı aldında. neden başka bi otobüs hattı olsun?
benmi saçmalıyorum?
yoksa burdaki habermi?
nasıl bir fantezi dünyası var lan bu adamlarda?
yeminlen bunlardaki fantazi dünyası japonlardaki hentai anime, comic yazarlarında yok!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)