aynen mert pm atıyorum:)
Printable View
1. burak demirci = 65.pıyada tugayı kırklarelı luleburgaz ustada acemıde aynı yer
2. s.mert = kastamonu jandarma - kütahya jandarma 19.03.2014
3. Aktaş = KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI // İL J.K.LIĞI KONYA sevk başlangıç 19.03.2014
4. Jem= Kütahya Hava Er Tugay Eğitim Kmt.
5. Can08
6. ozgurluk acemilik = amasya/merkez ,, usta birliği = ağrı / merkez topçu bitli piyade
7. Draniela = KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI / TUNCELİ İL J.K.LIĞI jandarma
8. İbrahim33 = kütahya hava er tugay eğitim kmt.
9. kv661 = Diyarbakır 16 NCI MKNZ.P.TUG. , Usta birlik'te Ergani/D.bakır
10. dr059
11.frdayd = ankara polatli topcu ve fuze okulu
12.umut01 = kastamonu 5.J.EĞT / Muğla il jandarma kmt.
352ler hafta içi terhis olmaya başlıyor. biz(353) de salı-çarşamba gibi plakalara düşüyoruz ve 354leri bekliyoruz artık. m.a.l.tepe as.keri lisesine gelecek olan varsa elimden geldiğince yardımcı olurum
Bu arada p.tesi hastaneye sevk ettireceğim kendimi kalp kapakçılarında gevşeklik - göçük sorunu için. Önceden de kontrollerdeki raporum duruyor. Eğer doktor heyete çıkarırsa beni salı günü heyet varmış.
Tek düşüncem acaba çürük raporu almak iş hayatında sorun yaşatır mı ?
1. burak demirci = 65.pıyada tugayı kırklarelı luleburgaz ustada acemıde aynı yer
3. Aktaş = KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI // İL J.K.LIĞI KONYA sevk başlangıç 19.03.2014
5. Can08
6. ozgurluk acemilik = amasya/merkez ,, usta birliği = ağrı / merkez topçu bitli piyade
10. dr059 = 28inci Mknz. P. Tug. (Barış Gücü)/ Mamak Ankara, eğitim ve esas birlik.
12.umut01 = kastamonu 5.J.EĞT / Muğla il jandarma kmt.
5. Can08
10. dr059 = 28inci Mknz. P. Tug. (Barış Gücü)/ Mamak Ankara, eğitim ve esas birlik.
12.umut01 = kastamonu 5.J.EĞT / Muğla il jandarma kmt. sevk başlangıç 19.03.2014
kastamonu da eğitim şenliği var :) şimdilik 4 kişiyiz.
Beyler 5 ay 5 gün değil diyolar artık yol hariç 168 diolar. 12 gün zararımız varmıs nette vu tarz bilgiler var dğrusu nedir acaba ?
353ler olarak izin dahil toplam 181 gün yapıcaz, 352ler 184 gün yaptı. Sevk tarihi üzerine 6 ay ekleyin (gün olarak değil) mesela benim sevk 4 kasımdı terhis izin dahil bu durumda 4 mayıs oluyor(tabi bundan izin ve yol iznini düşersem 21 nisan)
Arkadaşlar benim de Kastamonu sevk 03.02.2014 acemilik de usta da Kastamonu listeye beni de ekler misiniz...
kastamonu
kilis
benıde eklıyebılırsınız.. son sevk 7 dıo o zaman gıderım ....
hayırlı teskereler sımdıden
usta birliğim :confused:
şu anda -40 larda olduğunu yazmışlar internette. hadi hayırlısı bakalım. buraya gitmeden önce balkonda bir kaç gene sabahlayıp alıştırayım kendimi..
antalyanın ılıman ikliminden sonra biraz tuhaf olacak :eek:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...91947510_n.jpg
bütün forum kastamonuya gidiyor maşallah :)
Kastamonu'da benim gibi şubatta kimler gidiyor ? Orada bulalım birbirimizi ya şaban gibi kalmayalım yeni liseye başlamış çocuklar gibi :D
KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI
1. Semih Kurtulmuş (Draniela)
2. Burak Aktaş (Aktaş)
3. Rıdvan Gürcan (rdvngrcn)
KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI
1. Semih Kurtulmuş (Draniela)
2. Burak Aktaş (Aktaş)
3. Rıdvan Gürcan (rdvngrcn)
4. Doğukan Sümbül (DoDo_hamann)