Yahu serkan geçende görkem dinlemedi mesela.Karşı takımın base'ine gidip durdu.
Onur paso slay,slap attı ya da ne zaman oyuna girsem görkeme slap atıyorum baya eğleniyorum :hehe: Görkem alınganlık yapmadı sende yapma bence.
Printable View
Yahu serkan geçende görkem dinlemedi mesela.Karşı takımın base'ine gidip durdu.
Onur paso slay,slap attı ya da ne zaman oyuna girsem görkeme slap atıyorum baya eğleniyorum :hehe: Görkem alınganlık yapmadı sende yapma bence.
arkadaşlar dargınlığa kırgınlığa gerek yk, akşam bı dust2 atalım herşey tatlıya bağlansın.. :)
çocuk gıbısınız spor gazetesi:)
Mesele slay ya da slap değil. O an hepsini yaptı sonra ban attı neymiş gidip sigara içicekmişim. Keyfimin kahyalığını yapıcaksa içerim.Ben zaten bilerek gittim, el sonu mapı değişcektim.Herkes göremiyorum değişelim diyordu. Sw babasının malıysa bilelim, girmeyelim. Kimsenin egosunu tatmin edemem.
Tamam yahu sıkıntı yok.Her zaman ki gibi oynamaya devam.
Görkem ilk girişte slap manyağı yapıcam sana sen kaşındın.Havada dans ettircem sana :D
slap nedır ?
ben de slap istiyorum bu akşam, 1 haftadır giremedim hiç, bakalım izmir havası iyi gelmiş mi bana :D
oyuna gelen ?
Bu gece benden herkese slap.Horon teptiricem hepinize. :D
murat banada tokat atıyorsun oyuna konsantre olamıyorum senin yüzünden azıcık adam ol lan ne bu sarkıntılık sapıkmısın tokatlıyorsun beni azcık delikanlı ol gel reeele gel ooolooooommmm reeeeeleeee
şaka şaka :D:D:D aynen devam oyle karşı takım beni vuramıyor :D :D
akşam içinden geçicembu arada kenksss... :D
Hahahaha o halde aksam 10 bucuk gibi herkes server'a.
Umarim isim cikmazda evde olurum. :ofk:
geluıyorum ben
Oyunda birisi var o kim.
gırecek varsa bız ufaktan başlayalm.. :)
6 kişiler şuan bide yabancı var.