kabul edin fena esiyorum :D
Printable View
kabul edin fena esiyorum :D
:D kötümü kanka
araziye yabanciyim kanka :D
kimse kalmamış oyunda :)
Geliyoruz birazdan değişik maplere bakıcaz. :D
oyuna gelin :D
Ben yatar beyler elinize sağlık iyi geceler
silahı bi türlü sağ ele alamadım h dede işe yaramıyor kod olarak da.
fy camp güzelmiş, kalabalık oynanabilir eğlenceli bölüm. unutmayalım diye yazayım dedim
cros roller mı neydı biyer vardı ben açıoyodum teror trene bınıyodu ct durdugu yerden vurmaya çalısıodu orası çok geyik ya :D
Beyler dün gece gelemedim Taksimde bi sorun oldu onunla uğraştık. Bugün maça kadar girebilirim :D
Yok mu kimse girelim?
geldim sw ye
sw nin rateleri filan berbat olmus oynanmiyo eskisi gibi birde pw koyun ya elini sallayan giriyo :/
pw koydum, mapi snow yaptım 6 kişi aztec ağır geliyordur diye :)
şu rateleri düzenle kanka bu ayar çok kötü
benim kantırda tamamen sıkıntı var, mapler silinmiş ismim değişmiş İP silinmiş . ilginç
kimse var mı oyunda ? silahı hala sağ ele alamıyorum
oyuna gelin
[QUOTE=Ausch;7142413]consola cl_righthand 1 yaz[/QUOTE
işe yaramior başka bır yol bılen var mı?
beyler boşta olan gelsin dolduralım sw biraz.
giriyom giriyom boş.
edit: suan doluymuş :D
girin girin :)
müsait olan oynamak isteyen oynayabiliriz :)
Girelim hadi.
nerde bu mıllet :)
2002'den beri bu oyunu oynuyorum, dediklerine tek tek cevap vereyim.
con_color sana bir avantaj kazandırmaz onun hakkında birşey söylemedim.
1- cl_bobcycle 0 ? bu aktif durumda oysaki socl bir svde bu kapatılıyor. Oynanan serverda hiç bir koruma yok istenilen komut yazılabiliyor.
2- Silahın üzerindeki kan izleri cfg olduğunun ikinci kanıtı. (Bazı serverlerde bu model olarakta konulabiliyor, bende dikkat etmedim silah üzerinde kan var mı yok mu)
Ben sana niye cfg açıyorsun demedim, isteyen istediği komutu yazsın. Benim amacım default oynamaya alış yönünde bir tavsiyeydi. Sen zaten kötü bir oyuncu değilsin, kötü bir oyuncu olsan o kadar fragi yapamazsın. Eğer gerçekten kendini geliştirmek istiyorsan default oynamaya alışmalısın.
bu dediklerinin hepsini biliyorum ancak 2002'den beri oynuyorum lafina biraz deyinelim 2002'de oynadığın halde spawn adlı oyuncunun skinlerinden haberin vardır diye tahmin etmiştim silahin üzerindeki kan izleri spawn adlı oyuncunun kullandığı silah skini bu skini engelleyen hiç bi server yok esl dahi bu skinlere izin veriyorki bu eleman dünya çapında bi oyuncuydu,cfg kullanarak silahin üstüne kan vsvs getiremiyoruz ne yazikki + cl_bobcycle olayi tamamen boş bir muhabbet 2002den beri oynadığın halde cl_Bobcycle'nin bi işe yaramadığını bilmen gerekir diye düşünüyorum merminin gidişini vsvs değiştirmez ki ben kullanmıyorum bobcycle.son olarak biraz sert cıkmış olabilirim kusura bakma ancak daha öncede tech serverinde böyle bişeyle karşılaştım.. + altını çizerek belirtiyim yıllardır default oynuyorum zaten,pub server oyuncusuda değilim ayrıca lan-gameler başta olmak üzere 2010 yıllarında olan coğu adeks vsvs turnuvalarında oynamışlığım var esl cup'ları saymıyorum dediğim gibi oyunu bıraktım sadece arada bi uniq ile oynuyoruz ttde.
şöyle bi not düşeyim ; yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım sadece olmayan birşey hakkında israrla yazılanlara biraz alerjim var..
bu adamı kım banladı la zamanında ıkıde bır mesaj yolluyor gına geldi bikerede ben banlıyım bari asashuuash :D
Skin, model değiştirme kesinlikle yasak olan bir uygulama. ESL'yi geç dandirik senoyna turnuvalarında bile skin değiştirme yasaktır. En son socl ile güncellenmiş tüm iplerde skine modele izin vermez orjinal dosyayı ister.
bobcycle dediğin silahın koşarken ileri geri hareket etmemesini sağlıyor. Buda mermilerin sekmeden daha düzgün gitmesine yardımcı oluyor. Bak bu bilinen bi komut, bir dünya komut var config dosyalarında.. İstersen netten bulduğun ilk cfgyi indir gir oyna farkı görürsün zaten. Turnuvalardan konuşacaksan, deminden beri bahsettiğin turnuvaların tümünde o komutu yazmak, takım halinde diskalifiye sebebidir bunu da belirteyim.
nolmuş burda yahu sakin olun oyun oynuyoruz
isteyen def oynar isteyen cfg ile
isteyen hile açsın
isteyen ses kassın
kasmayın bu kadar,sonucunda ne top15 1.sine adminlik var ne de slot(ki full cekmıyo zaten sw:D)
girin makaranızı yapın çıkın : )
Bu arada bende cfg ile oynuyorum son 5yıldır sanırsam.2tane kendi derlemem cfg'm mevcut 2tanede sevdiğim insanların cfg'sini kullanıyorum.
1 tanesi daha çok görüntü amaçlı karanlık mapler vs olan yerler daha net,diğerinde de daha çok sekmeden gidiyo mermi artı birkaç özellik kapalı bla bla bla.
17yaşında birinin de turnuvalara katılıp aslan kaplan olması çok normal,şuan sende ki reflex bende olsa zaten sw'de adam vuramazdın.Ki 10skor fark olan T-CT arasında 1.5katı adam vurman çok normal benden : ) istediğin SS'i al koy foruma sıkıntı yok yalnız fazla heyecana gerek yok.İnan olsun birçok kişi bilir hırs yaptığımda kastığımda nasıl oynadığımı germeyelim boşa ortamı,ses dahi kasmıyorum ben s3 kulaklığı ile oynuyorum zaten oyunu umrumda değil.
Zaten oynamicam uzun bir süre yılın belli dönemleri oynuyorum-oynayabiliyorum.Kmse kimseyi kırmasın üzmesin düzgünce oynayın oyunu.Bende küfür etmişimdir olabilir agzım bıraz bozuk+çabuk sinirleniyorum oyunda kırdığım üzdüğüm ayıp ettiğim olduysa da affola.
Uniq sana gelince kıs azcık hileyi yeterli :hehe:
Şaka biyana kısacası HS'niz bol olsun uzun oldu biraz ama okuyun işiniz yok zaten ki cs konusundasınız :D